Düşük amh yüksek fsh düşük sperm hızı

Ben de 9 gün kullandım o ay gebe kaldım. Yalnız şöyle ki hormon değerlerin normal değilse kullan. Adetlerin düzenli pco yoksa ve hormonların normalse kullanma canım 🌸
bu çayları bende duydum ama değerleri bozar mı diye çekindim açıkcası adetlerim düzenli pkos yok amh düşük fsh düşük

Döngüm hiç şaşmıyor tam gününde oluyorum pcosda değilim ama benim prolaktin hormonum 41 çıktı doktor dostınex verdi onu alıyorum. Dedim çayı da içsem mi acaba? Fsh 9.5 amh 0,33 çıktı çok üzüldüm. 9 aydır uğraşıyoruz doktor ultrasonda folikül sayım iyi derken bu ay 4 tane görünce acil tüp bebek dedi :KK43: yaşta 32 bekleme dedi
Docdrmfk instagramdan mutlaka bu doktorla iletişime geçin 0,01 amh ile gebe kalan onlarca hastası var onları görünce size de umut olur hiç üzülmeyin 🙏🏻🙏🌸

Docdrmfk instagramdan mutlaka bu doktorla iletişime geçin 0,01 amh ile gebe kalan onlarca hastası var onları görünce size de umut olur hiç üzülmeyin 🙏🏻🙏🌸
Mfk ı biliyorum araştırdım asistanları ile de görüştüm cesaret edemedim. Çünkü memnun kalmayandan çok kişi var bu forumda vakit kaybı diyende memnun kalanda ama ben emin olamadım bilmiyorum. :KK43:

bu çayları bende duydum ama değerleri bozar mı diye çekindim açıkcası adetlerim düzenli pkos yok amh düşük fsh düşük
Adetlerim günü gününe oluyordu hormonlarımın bozuk olduğunu asla düşünmezdim ama prolaktin ve fsh yüksekti bende ve çayı öneren kişi komşumuz olan kadın Doğum doktoruydu. Kullandığım ay gebe kaldığım için adet düzenini bozar mı bilmem ama bunu adet düzenleyici olarak da kullanıyorlar 🌸🙏🏻 amh değerini arttırmıyor maalesef , size de docdrmfk doktorunu öneriyorum. İnstagramdan takip edip iletişime geçin düşük amh ile gebe kalan onlarca hastası var 🌸🙏🏻

Adetlerim günü gününe oluyordu hormonlarımın bozuk olduğunu asla düşünmezdim ama prolaktin ve fsh yüksekti bende ve çayı öneren kişi komşumuz olan kadın Doğum doktoruydu. Kullandığım ay gebe kaldığım için adet düzenini bozar mı bilmem ama bunu adet düzenleyici olarak da kullanıyorlar 🌸🙏🏻 amh değerini arttırmıyor maalesef , size de docdrmfk doktorunu öneriyorum. İnstagramdan takip edip iletişime geçin düşük amh ile gebe kalan onlarca hastası var 🌸🙏🏻
o doktoru biliyorum geçen sene 1 2 ay kullanmıştım takviyelerini amh için olan rezerve yi kullanmamıştım bende de fsh düşük 3.82 bilgiler içn çok sağolun :)

Döngüm hiç şaşmıyor tam gününde oluyorum pcosda değilim ama benim prolaktin hormonum 41 çıktı doktor dostınex verdi onu alıyorum. Dedim çayı da içsem mi acaba? Fsh 9.5 amh 0,33 çıktı çok üzüldüm. 9 aydır uğraşıyoruz doktor ultrasonda folikül sayım iyi derken bu ay 4 tane görünce acil tüp bebek dedi :KK43: yaşta 32 bekleme dedi
Benim de amh 0,33 çıktı o önemli değil , 0,01 ile bile hamile kalma şansınız var önemli olan kaliteleri yumurtaların. Fsh prolaktın yükseldikçe kalitesi düşüyor yumurtanın diye biliyorum o yüzden onu düşürün bence , ben ilaç kullanmadan düşürdüm bence bunu deneyin önce

Benim de amh 0,33 çıktı o önemli değil , 0,01 ile bile hamile kalma şansınız var önemli olan kaliteleri yumurtaların. Fsh prolaktın yükseldikçe kalitesi düşüyor yumurtanın diye biliyorum o yüzden onu düşürün bence , ben ilaç kullanmadan düşürdüm bence bunu deneyin önce
Tamam, deneyeceğim. 🙏🏼

Prolaktini nasıl düşürdünüz

Güncelleme ; 1 ay boyunca aslanpencesi çayı ve hayıt tohumu çayı ile
Prolaktın 28,45 ten. 19,26 ya düştü
Fsh 25,79’dan 15,59a düştü mutlaka deneyin yoldaşlarım🥹
Kesinlikle Clife bitkisel karışım tavsiye ederim
Onun da içinde saydığınız otlar var
Mutlaka alın kullanın
İnstagram adresiniz varsa oradan sayfasını inceleyin
Memnuniyetler var fsh ve amh ile ilgili
Benim prolaktin ve LH bu karışımla düştü

Kesinlikle Clife bitkisel karışım tavsiye ederim
Onun da içinde saydığınız otlar var
Mutlaka alın kullanın
İnstagram adresiniz varsa oradan sayfasını inceleyin
Memnuniyetler var fsh ve amh ile ilgili
Benim prolaktin ve LH bu karışımla düştü
Çok teşekkür ederim bende bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım c life macunu kullanıyorum 1 hafta olacak sabah akşam yemeklerden önce bı çay kaşığı kadar. Ama birer bardak hayıt ve aslan pençesi de içiyorum :/

Aynı durumdayım canım amh düşük Fsh çok yüksek olmasada 11 falan . Eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük .
Vitaminlerimi kullanıyorum doktor argifertil , biesteron verdi .
Yaşın kaç bi de kaç yumurtan göründü .
Ve üzülme yalnız değilsinnnn❤️
Canım son durumun ne?
Bizim hareketli sperm %38 (ileri hız %3)
Hareketsiz %62
FSH 11,8
Yaş 35
2 aşılama yaptırdım. Tutmadı. Kendimi çaresiz hissediyorum.

Canım son durumun ne?
Bizim hareketli sperm %38 (ileri hız %3)
Hareketsiz %62
FSH 11,8
Yaş 35
2 aşılama yaptırdım. Tutmadı. Kendimi çaresiz hissediyorum.
Aşılamayla neden vakit kaybettiniz ya . Embriyom donduruldu ağustosta transfer olacağım .
Neden bekledin peki ? Amh kaç belki iyiyse ondan aşılama mı yaptın

Aşılamayla neden vakit kaybettiniz ya . Embriyom donduruldu ağustosta transfer olacağım .
Canım doktorum aşılama için uygun olduğunu söyledi. Amh mı bilmiyorum. Adetlerim düzenli. Yani beklemedim, doktorumun kontrolünde ilerliyorum ama tabi psikolojik olarak yoruldum. Bir yıldır bebek için deniyoruz.

Bi de sperm sayısı 1 ml'de 36 milyon. Toplam 4 ml var. Umarım Ağustos transferin sağlıkla ilerler bebişini kucağına alırsın canım

Canım doktorum aşılama için uygun olduğunu söyledi. Amh mı bilmiyorum. Adetlerim düzenli. Yani beklemedim, doktorumun kontrolünde ilerliyorum ama tabi psikolojik olarak yoruldum. Bir yıldır bebek için deniyoruz.

Yumurta sayın güzel mi ? Amh aslında bilmen lazım 🥲 adetlerin düzenli olması bişeyi değiştirmez ki ? 1 sene olmuş . Gidip tüm hormon tahlillerini vermen lazım ama ya . Belkide sayın güzeldir yumurta fazlaysa sıkıntı yok tabi

X