Aslında sadece sorunuzu detaylıca cevaplamaya çalıştım. Size bir tavrım yoktu.Opu dediğiniz yumurta toplama, ardından da dondurma işlemi yaptırın diyorsunuz, keşke dediğiniz gibi olsa. Ben de yumurtam olsa bile büyümüyor o baskılama ilaçlarına cevap vermiyor. Anlatmak istediğim de buydu. Bi ileri adıma geçemiyoruz.
Belli bir büyüklüğe gelmeyen yumurtayı toplayıp dondurmuyorlar bildiğim. Malesef. Yani evlide de bekarda da toplanip dondurulabilmesi için yeterli büyüklüğe ulaşmış olması gerekiyor.
Amh değeri bi fikir vermesi için yumurtalar hakkında, en son zaten 10 ay oldu amh ölçtüreli. Tekrar baktırmadım. Ama tedavi sürecim görünen yumurtalar böyle. Görünmediği de oldu ama genelde ya bir ya iki ve silik, zayıf görünüyor ve büyütemedik. Fsh yüksekken sana boşa ilaç kullandırmış olurum demişti doktor. Fsh yumurta kalitesizse de yükseliyor. Ya da fsh yüksekken kalitesiz oluyor. Öyle bişey işte
Birbiriyle bağlantılı. Ama Allah büyük tabi, dediğiniz gibi çok daha düşük yumurta rezervi olan veya imkansız denilenlerin bile olabiliyor. Her şeyin hayırlısı. Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim