Yani değerlerim bal gibi olsa zaten gebe kalırdım sana da gebelik muayenesine gelirdim o dediğim doktora asla gidilcek gibi değil zaten o ayrı :)Yani kadın doğum doktorları mis gibi gebeler gencecik süper değerlerle kadınlar gelsin bir iki bişey deyip hop gebe kalsınlar sağlıkla doğursunlar işte ben de ultrasonda kalp dinleteyim sonra da doğurtayım diye bakıyolar herhalde bazıları:)) değerler biraz şaşmış olunca hemen menopoz hemen
tüp bebek biz yapamayız Bişey ya da bir iki klomen femara sonra yallah Valla sinir bozuyor artık.. çok nadir bar ilgilenenleri
Benim dağ tüpüm kist patlamasıyla alındı evlendikten 4 ay sonra.sonra değerlerim tepetaklak olsu tabi. Amh 0,12 fsh 15 lh 11 çıktı kaçına gittiysem menopoz dedi . Hayta teki bir iki seneye menopoza girersin dedi. 3 sene oldu nerdeyse gayette adet görüyorum menopoz falan yok şuan en azından. Sonra amh 0,81 çıktı iki sene önce. Daha yeni yaptırdığım sün öğrendiğimde de 0,68 çıktı
E2 düşük 18. Fsh 18 lh 12 çıktı . Ben de bu üçünün derdine düştüm şimdi işte hayıt ada çayı kabak çekirdeği incir badem kuru üzğm falan kullanayım dedim