Düşük Amh a rağmen doğal çözüm

ya şehir hastanesinde yaptırmıştım. Bugün aşı olmaya gidince çıktısını aldım. düşük olduğunu zaten biliyodum. Baklım klomen yazdı doktor kullanmaya başlıcam adet olunca.
Bende maalesef bundan 6ay önce devlette gittiğim doktor yüzünden aylarca hastaneye gidemedim şimdi özelden araştırdım Dr buldum bakalım duphaston ve klomen başladık vallahi inan takılmayin su amh olayına benim kuzenim 40yasinda amh düşüktü temmuz sonu doğum yapacak hiç beklemiyorken hamile kalmış darısı bizlere inşaallah

ya şehir hastanesinde yaptırmıştım. Bugün aşı olmaya gidince çıktısını aldım. düşük olduğunu zaten biliyodum. Baklım klomen yazdı doktor kullanmaya başlıcam adet olunca.
Bu arada çörekotu bal tarçın karışımı yaptım sabah akşam ayrica Dr bir kaç kilo vermemi ekmek şekeri bırakıp insülin değerini düşürmemiz lazım dedi amh degerimde 0.01 hiç takılma bak benim değerime birde sol yumurtaligim alındı ama ümidimi hiç kaybetmedim

inş olur sizin de sağlıcakla. rabbim hayırlısını versin.

Yaşım 44, ş vitaminin en az on yıldır düşük ve buna yönelik damlada kullanmamıştım maalesef. Şimdi akşam başlasam bir iki ayda faydasını görür müyüm dersiniz?
Siz bizzat tecrübe ettiniz mi bunu?

Sağlıklı beslenmeye bi ay oldu başlayalı, pekmez, yumurta, yoğurt, ceviz, badem, kuru üzüm, maydonoz gibi, başka tavsiyeleriniz var mı ek olarak?

Ş: d

Yok canım direk tecrübe etmedim. Embriyolog demişti d vitamini eksikliği amh düşürür diye. Aslında takviyelerinde faydası oluyor. Prowoman kullandığım denemede hamile kalmıştım. Belkide faydası oldu bilemiyorum. Acibademin verdiği diyet listesi vardı bulursam size atayım. Onu uyguluyorduk

Benim Amh değerim düşük doktorum zaten az ve kalitesini az olarak düşündüğümüz yumurtalara yüksek oran hormon ilacı vermenin işlevini kaybetmemiş olan yumurta kalitesini bozacahini düşünerek ilaçsız süreç uyguluyor.(düşük Amh a genellikle) bende okadar çok iğne ve hormon almak istemedim açıkçası. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sadece opu öncesi hepsi buydu.

Merhabalar amh kaçtı sizin vitamin veya kur kullandinizmi

Ama mutalaka d vitamini seviyenizi kontrol ettirin düşükse mutlaka destek alın ben son dönemde ona çok dikkat ediyordum araştırdığım kadarıyla da etkisi varmis

Çok sevindim darısı isteyen herkese inşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun allah evladına sağlık versin güzel ömür versin ❤

Ama mutalaka d vitamini seviyenizi kontrol ettirin düşükse mutlaka destek alın ben son dönemde ona çok dikkat ediyordum araştırdığım kadarıyla da etkisi varmis
En son normal değerdeydi bende kansızlık demir eksikliği var tedavi görmüştüm ilaçlarla normal sınıra gelmişti arada baktirim ozaman canim

merhaba doktorunuz kimdi acaba. benimde 3 başarısız denemem var. ve ben de ilaçsız opu deneyebilirim zaten artık ilaçlara harcayacak maddiyatta kalmadı. ama zaman işliyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…