Ahmet atakanın son röportajı..Hedeflere yanlış yollardan varmaya çalışmak,insanı hedefe götürür mü?
Ahmet Atakan O atya Neden Mi kt? - Analiz Merkezi
Şu güzel açıklama sonrası hala anlaşılamayan birşey olur mu acabaküfür ettiği için ölmediki zaten.
kimse her küfür edeni öldürelimmi dedi burada ?
'küfür ettiyse ölsün,ateistse ölsün"söylemleri burda bazı üyelerin hayal ürünü sadece.
söylenen şey,kutsala küfür ettiği görülen bir kişinin herhangi bir nedenden dolayı ölümü üzerine üzüntü duymama.bu ikisi arasındaki büyük anlam farkını burdaki herkesin anlayabileceği kapasitede olduğunu düşünüyorum.
ama nedense birileri hala sürekli "ne yani bunu yaptı diye ölsünmü" ve benzeri cümleler kullanmayı tercih ediyor.
ayrıca böylesine çirkin bi küfrün masumlaştırılmaya çalışılmasınıda hayretle izliyorum.
o zaman artık kimse kimseyi suçlamasın bu ülkede.ağzından sinirle çıkmıştır,depresif bi anında çalmıştır,hormonlarından dolayı tecavüz etmiştir,cinnet anında öldürmüştür... ne var canım bunda allahaşkına.
Şu güzel açıklama sonrası hala anlaşılamayan birşey olur mu acaba
Allah insanogluna once vicdan nasip etsin insallah
Yazik ya yazik
küfür ettiği için ölmediki zaten.
kimse her küfür edeni öldürelimmi dedi burada ?
'küfür ettiyse ölsün,ateistse ölsün"söylemleri burda bazı üyelerin hayal ürünü sadece.
söylenen şey,kutsala küfür ettiği görülen bir kişinin herhangi bir nedenden dolayı ölümü üzerine üzüntü duymama.bu ikisi arasındaki büyük anlam farkını burdaki herkesin anlayabileceği kapasitede olduğunu düşünüyorum.
ama nedense birileri hala sürekli "ne yani bunu yaptı diye ölsünmü" ve benzeri cümleler kullanmayı tercih ediyor.
ayrıca böylesine çirkin bi küfrün masumlaştırılmaya çalışılmasınıda hayretle izliyorum.
o zaman artık kimse kimseyi suçlamasın bu ülkede.ağzından sinirle çıkmıştır,depresif bi anında çalmıştır,hormonlarından dolayı tecavüz etmiştir,cinnet anında öldürmüştür... ne var canım bunda allahaşkına.
Genciza aciklamalarin icin saol, artik ben bazi insanlara anlatmaktan yoruldum.
Hala küfür etti diye ölmesimi lazim deniyor ya:))
Birileride cikmis " sinirle yapilan, söylenen sey" diyor dahada bir soke oluyorum.
Ben simdi burada sizin önünüze, sizin burada yaptiginiza benzer seyler koycagim, bakalim ne diyeceksiniz?
Basbakanin " tencere tava, hep ayni hava " sözünde ne var canim sinirlenmiste söylemis iste.
AKP genclik kollarindan bir kisinin " gerekirse anitkabiride yikariz " sözünde ne var simdi? sinirlenmis söylemis.
Bir kesimin cikip " Türk devleti, katil bir devlettir" sözünde ne var canim sinirlenmis söylemis.
Bir yazarin "Atatürk Cumhuriyeti kurarken kaç promil alkollüydü?" sözünde ne var canim, sinirlenmis söylemis iste.
Daha sayayim ister misiniz?
Cünkü artik o kadar kendinden gecmis ki insanlar, birseyler ugruna yanlisi bile savunabiliyor!
Yanlis olan seye, sirf idolojim zarar görmesin mantigi ile " yanlistir" diyemiyor.
Burada kutsala küfür edilmesini olagan karsiliyorsaniz, yukardaki sözlerede tepki verme hakkinizi kaybettiniz demektir.
Saskinlikla izliyorum, hayretler icinde okuyorum insanlarin yazdiklarini!
Önce polis öldürdü denildi, sonra polis öldürmemis olabilir ama onun oraya cikmasina sebep olanlar suclu denildi. Ama asla oturup düsünülmedi!
Merhumu disarda birakarak bazi konulari da dile getirmek istiyorum. Cünkü merhum ne olursa olsun ölmüstür.
Ama bu ölümden cikarilmasi gereken dersler vardir! Ölümü kullanarak birseyler elde etmek degil!
Yaklasik 4-5 aydir bir kaos, kargasa, millet malini yakip yikma durumu var.
Bu siddete harcanan enerji, etkili bir muhalefet olusturmak icin harcansa belki cok istenilen hükümeti devirme isi olmasi gerektigi gibi yapilabilirdi. Secimlerde!
Ne olacagini saniyorsunuz?
Yakip yikarak, siddet göstererek elinize ne gececek saniyorsunuz?
Hükümet " aa bak bunlar eylem yapiyor dur istifa edeyim" mi diyecek:)
Yasalarda, protesto ve eylem hakkinin nasil oldugu belirtilmisken, siz yakip yikarak, tas atarak kaos yaratirken, polis hicbirsey yapmayacak mi saniyorsunuz?
Burada bile, site kurallari yazilmis ve uymayanlara ceza veriliyor.
Istirazi olanlar icin " bize ulasini" gösteriyorlar.
Kücücük bir site, ama düzen ve huzur icin kurallara ihtiyaci var.
Simdi burada Mune Hanim i istemiyoruz diyenler kalkip, site kurallarini hice sayarak forumda kaos olustursa, Mune Hanim " ay hakkiniz var " mi diyecek:)
SAYGI göstermeyen SAYGI görmez!
Birileri cikip " saygi istiyorum, hakkimi istiyorum" diyor ve bunu saygisizlik ve siddetle elde etmeye calisiyorsa kusura bakmayin daha cok bekler!
Artik, amaca ulasmakta her yol, hersey mübahtir mantiginindan vazgecin.
Zira bu size kazanc saglamayacagi gibi daha geriye iter!
Bazilarini aklamak icin ne diyeceginizi yapacaginizi iyice sasirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?