• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düserek öldügü anlasildi!

Allah insanı tepe üssü diker diyorsunuz yaa ohooo o zaman o kadar tepe üssü dikilecek,polis,milletvekili,bakan,vali,belediye başkanı vs.var ki bu ülkede o kadar çok beddua aldılar ki,kendilerinde Allah korkusu olduğunu zannediyorlar ama onlar şeytanla işbirliği içersindeler..Güya öteki tarafı düşünüyorlar öyle mi pehh!! Bu dünyada yerlerini sağlamlaştırdılar bizlerin sırtından haram olsun verdiğimiz vergiler onlara...

Başbakan yandaşlarını aptal yerine koyuyor ama onlar uyumaya devam ediyorlar,başbakan hangi kelimeyi konuşsa yandaşlar aynılarını tekrarlıyorlar üretmeden..Kime neye oy verdiğini bilmeyen insanların yaşadığı bir ülkeden ne bekliyorsunuz ki..

Allah Ahmet Atakan ve diğer eli sopalı,silahlı canilerce katledilen direnişçi arkadaşlarımızı rahmet eylesin,onların ahı yapanların peşini ömürleri boyunca bırakmasın inşallah..
herkes neye oy verdiğini çok iyi biliyor hanımefendi. bu nasıl bir zihniyettir. hazmedin artık , saygı duyun artık seçilene de seçmenede. artık bu ülkede %5 lik burjuvazi takımı %95 yönetemiyor asıl derdiniz bu galiba. artık halk uyandı .
2. cümleniz içinde canileri , saldırganları nasılda savunuyorsunuz. sırf hükümete karşı diye candan destekliyorsunuz. ne yaptığı hiç önemli değil değil mi? dikkat edinde atılan taşlardan biri kafanıza düşmesin diğer tarafta neler oluyor bilemeyiz ama Allahı tanımayan küfreden birinede nasıl bir muamele edilir sadece Allah bilir

Son düzenleme:
Kotu Birsey yapanin basina kotu sey mi gelir
Offff tamam
Bari acin peygamberimizin yada diger peygamberlerin yasamini okuyun ne zorluklar cekmisler
Dunyanin en dogru insanlari da kotu seyler yasamis neyden bahsediyorsunuz anlayamiyorum

Konunun içeriğiyle Başbakanın ve oğlunun, verilen oyların ne alakası var?

Artık cidden ne yazacağınızı bilemez oldunuz.
O kadar ki konu dışına çıkmayı göze alarak insanları azrail ilan ediyorsunuz, yetmiyor Tövbe haşa Allah adına karar veriyorsunuz, şöyle olursa tepe üstü düşer, böyle yaparsa parende atar.

Lütfen herkes kendine gelsin artık...

13.09.2013 19:35
Karakter boyutu :
font_02.gif
font_04.gif

Hatay’da ODTܒdeki polis şiddeti ve Gezi eylemleri sırasında öldürülen Abdullah Cömert’i anmak için yapılan yürüyüş sırasında öldürülen Ahmet Atakan’ın ölümüne ilişkin çok önemli bir delil ortaya çıktı.
Hatay halkı Ahmet’in öldürüldüğü yerde arama yaptıkları sırada üzerinde kan olan gaz kapsülü buldular. Ahmet’in öldüğü yerde yapılan aramalara Abdullah Cömert’in ağabeyi Zafer Cömert ve ailesi de katıldı.
GAZ KAPSÜLÜNÜ MAZGALIN ARASINDA BULDUK
Ahmet'i öldüren gaz kapsülünün nasıl bulunduğuna ilişkin Odatv'ye konuşan Abdullah Cömert'in ağabeyi Zafer Cömert, "kendimiz burada bir ekip oluışturduk ve her yeri aradık." dedi. "Gaz kapsülünü arkadaşlarımızdan biri buldu" diyen ağabey Cömert, "Ahmet'in öldürüldüğü yerde hala kan izleri vardı. Hemen yanındaki mazgarda ızgaraların arasındaki gaz kapsülünü arkadaşımız buldu. Üzeri pisliklerle kaplı olduğu için şimdiye kadar görülmemiş." şeklinde konuştu.
'Ahmet'in öldürüldüğü yerde olay yeri inceleme ekipleri bu gaz kapsülünü nasıl bulamadı' sorusuna ise, Cömert şöyle yanıt verdi: "olaydan sonra buraya gelen polisler nasıl düştüğünü araştırdılar. Burada doğru düzgün bir inceleme yapılmadı" dedi. Valiliğin ve emniyetin orada gaz bombası atılmadı şeklindeki açıklamalarına ise, "Evin arka tarafında dahi gaz kapsülleri var. Emniyet doğruyu söylemiyor" dedi.
Ahmet'in kanının olduğu kapsülü CHP'li vekillerle savcılığa teslim ettiklerini söyleyen Cömert, sözlerine şöyle devam etti: "Gaz kapsülünü Ahmet'in dayısına verdik. CHP'li vekillerle savcılığa teslim etti. Ahmet, Abdullah Öldürüldükten sonra bizimle birlikte hep ön safta yürüdü. Benim kardeşimde (Abdullah Cömert) polis tarafından öldürüldü. Emniyetin elinde Abdullah'ın öldürüldüğüne ilişkinde görüntülerin olduğunu biliyoruz. Ancak polis, savcılığın talep etmesine rağmen bu görüntüleri teslim etmiyor. Abdullah’da polis tarafından öldürüldü.”
Gazeteci Mustafa Hoş, o gaz fişeğiyle ilgili Twitter'dan şu fotoğrafı paylaştı:

$budi5eqigaakc2g.jpg

Yine söylüyorum!
Bir insan bana " büyük konusma basina gelir" derken nasil kendi zannini dile getiriyor ve buna inaniyorsa.
Kutsala agiza alinmayacak sekilde küfürler eden insanlarin basina kötü birsey gelebilecegide benim düsüncemdir.
Ayrica bu küfürler, insanlarin degerlerine büyük bir saldiri, saygisizlik ve terbiyesizliktir, mesrulastirilamaz.
Herseyi görmezden gele gele iyice saygisizlasiyor insanlar, artik dur denmesi gerek!

Yine söylüyorum!
Bir insan bana " büyük konusma basina gelir" derken nasil kendi zannini dile getiriyor ve buna inaniyorsa.
Kutsala agiza alinmayacak sekilde küfürler eden insanlarin basina kötü birsey gelebilecegide benim düsüncemdir.
Ayrica bu küfürler, insanlarin degerlerine büyük bir saldiri, saygisizlik ve terbiyesizliktir, mesrulastirilamaz.
Herseyi görmezden gele gele iyice saygisizlasiyor insanlar, artik dur denmesi gerek!

Evet artık dur denmesi gerek ama sadece sizin kutsal dediklerinize değil eğer herkes saygılı olmayı öğrenirse bu böyle olmaz.
Kuran size göre kutsaldır incil başkasına tevrat başkasına ya da hiç inancı olmayan birisine göre yoktur kutsal dediği bir şey problemin tek kaynagı insanların kendinden olmayanların cezalandırılacağı düşüncesi içinde olmasıdır.
Din siyasete dahil olmamalıdır bu yüzden.

başka biri konu açmıştı bu konuyla ilgili bantlandım malesef

insanlar konuyu malesef çok saptırıp rabiacılar ve çpulcular diye ikiye ayırdılar yazık.

Allah rahmet eylesin

ama videodaki kfürlerine çok üzüldüm ağızdan çıkan söz kor ateş olarak önümüze gelir unutmayalım

başka biri konu açmıştı bu konuyla ilgili bantlandım malesef

insanlar konuyu malesef çok saptırıp rabiacılar ve çpulcular diye ikiye ayırdılar yazık.

Allah rahmet eylesin

ama videodaki kfürlerine çok üzüldüm ağızdan çıkan söz kor ateş olarak önümüze gelir unutmayalım

olay bu kadar basit nazikçe eleştirini yap tamam
bizde üzüldük ettiği lafa, ben ettiği küfürü savunmam
küfür etmem cünkü tarzım değil
ama haddim olmayan seyleri de bilirim nedir onlar bir insanın ölüm seklini irdeleyip giriş,gelişme,sonuc yazarak konuyu uzatmak
22 yasında bir cocuk gitmiş dünyadan Allah rahmet eylesin de geç
sorgu melekliğine soyunmaya gerek yok
günahları şunlar sevapları bunlar bir videodan ben anlayamıyorum
belki Zekam(!!!!!) yeterli gelmiyor :52::52:

olay bu kadar basit nazikçe eleştirini yap tamam
bizde üzüldük ettiği lafa, ben ettiği küfürü savunmam
küfür etmem cünkü tarzım değil
ama haddim olmayan seyleri de bilirim nedir onlar bir insanın ölüm seklini irdeleyip giriş,gelişme,sonuc yazarak konuyu uzatmak
22 yasında bir cocuk gitmiş dünyadan Allah rahmet eylesin de geç
sorgu melekliğine soyunmaya gerek yok
günahları şunlar sevapları bunlar bir videodan ben anlayamıyorum
belki Zekam(!!!!!) yeterli gelmiyor :52::52:

neyazacağımı sizemi soracağım konuyu açan sizmisiniz yoksa veya bekçilikmi yapıyosunuz burda

sen yazacağını yaz geç başkaları seni ilgilendirmiyor hanım efendi

Bazıları fırsatını buldukça O'na dil uzatmadan duramıyor.Güya mantıklı bir örnek verecekler kendilerince ama sapla samanı karıştırırken bile O,hep O...İnsanın ağzından sinir anında refleks olarak çıkan bir küfürle,birine kasıtlı olarak-düşünüp taşınarak-bile bile söylenmiş hakaretleri bir tutmaya çalışıyorlar.Sadece yazık diyorum,Allah akıl,fikir,vicdan nasip etsin herkese...
Hiçbir küfürün savunulacak tarafı yok,ne olursa olsun yanlıştır.Ama artık olan olmuş,ölen ölmüş bunun üzerine "Allah taksiratını affetsin" deyip geçmek yerine "eden bulur" minvalinde konuşmak çok çirkindir.

neyazacağımı sizemi soracağım konuyu açan sizmisiniz yoksa veya bekçilikmi yapıyosunuz burda

Bazilarinin düsüncesi " ben ne istersem söylerim, yazarim, elestiririm, kullanirim, taslarim ama siz ne yapacaginizi bize soracaksiniz" tarzinda komik, anlasilmaz ve üpotik:)Aldiris etmeyin, hakaret, saygisizlik etmediginiz sürece düsüncelere kimse gem vuramaz!

Ayrica artik bir karar verilse ya.
Biri " ne var bu küfürde, herkes ediyor" diyor
Biri " dillere pelesenk olmus birsey " diyor.
Biri " Adana da 7 den 70 e herkes eder bu küfürü " diyor.
Biri " sinirle söylenmis birsey " diyor.

Yani su küfrün elestirilmesini engelleyelim, mesrulastiralim da nasil olursa olsun:)

Ne diyelim, artik bizde bazi seyleri n" yapilmamaliydi" diye görmeyelim.
Mesrulastiralim.

Haklisin ya Basbakan im " tencere tava hep ayni hava" cok dogru. ( gerci bu kimsenin kutsalina, degerine küfür degil ama zaten ben o kadar ileri gidemem)

boşuna saldırmıssınız ben sizin yazını baskalarına örnek göstermiştim halbuki
keske tartısmadan önce sakince okusaydınız

Sitede herkes eşit haklara sahip, hakaret, karalama, saygısızlık vs yapmadıkları sürece eleştirir, yazarlar.
Eşitlik olduğu özellikle bu bölümde açılan konulardan bellidir fakat artık üyelerin yorumunda ne yazdığını okumak yerine, savundukları şeyler göz önünde bulundurulduğundan, insanlar bir yorumu tasvip eden cümleler kursalarda kişilerce fişlenmiş kimlikleri sebebiyle ağır yorumlara maruz kalıyorlar.

Ahmet Atakan adına açılmış bir konu sırf bu fişlemeleriniz sebebiyle kapatıldı, aynı şeyi burda da yapmaya başladınız, kusura bakmayın, sırf sizler birbirinize sayıp söveceksiniz diye siteyi kişisel hırslarınıza alet edemeyiz.

Ahmet Atakan'ın yeterince konuşulduğunu zannediyorum, artık bırakalımda ailesi acısını yaşasın, ölen genç mezarında rahat bırakılsın.
Bir günahı varsa bunun karar mercii Allah(CC)

Back