Duşakabin kireçlerini nasıl çıkartıyorsunuz

Yumuşatıcı ile suyu karıştırıp ovalayın tertemiz yapıyor

Aynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?
Taharet musluğu kapalıyken hafif su sızdırıyorsa her gün temizleyin hergün yinelenir, önce taharet musluğunu yenileyin, ben sızdırmasana altı ayda bir değiştiriyorum hijyen için
Gece yatarken az miktar çamaşır suyu damlatın sabaha pırıl pırıl olur hiç fırçalamanıza gerek yok

Peki ciğerleri solunum yollarını gözleri cildi ne yapar?
Hiçbir şey sağlığa zararlı değil kaynar suya zaten dokunamazsiniz duşa kabin temizlemek bu yöntemle zor ama fikir olsun. Limon tuzunu önden dokuyosunuz kaynar suyu üstüne dokuyosunuz bı 10 dk bekleyip sonra citiliyorsunuz bunu caydanlik altında deneyin isterseniz 2 yemek kaşığı su yeter çaydanlık için kabarıyor çünkü .

Kireç çözücü ağır ve tehlikeli bı kimyasal olduğundan durulanmiyor gibi geliyor bana o yüzden bu yöntemi kullanıyorum.

Limon tuzu nedir biliyor musunuz?
Üzerine kaynar su dökünce çıkan buhar solunum yolları akciğer gözler ve cilt için çok zararlı
Çaydanlık kireci için bende kullanıyorum ama bunu açık havada yapıyorum

Bulaşık deterjanı ve sirkeyi karıştırıp spreyli kaba koyuyorum. Dusakabini spreyleyip süngerin yeşil tarafı ile ovaliyorum. Sonra suyla yıka miss gibi oluyor

Mis gibi kokuyor sıktıktan sonra 3,4 dk bekleyip siliyorum pırıl pırıl oluyor . Tavsiye ederim

Aynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?
Pas kireç cözücüyü klozete döküp 2 saat uğramayın. Sonra klozet fırçasıyla ovalayın, bembeyaz olur

Duşakabin ve fayanstaki kireçleri çıkartamıyrm önceden kalmış her tğrlü deterjanı denedm yardım eder misiniz

Bulaşık makinesi parlaticisini sıkıp, bekletin, sihirli sungerle de ovarsaniz temizleniyor. Çok eski kalintilar bir kac uygulamadan sonra cikiyor.
Bir de, birebir ölçüde beyaz sirke, pril (ozelllikle pril, digerlerinde ayni etki olmamisti) ve suyu karıştırıp fisfisla sıkıp bekletin, bu karisimda kireci söküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…