Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bize firma getiriyor. İnternette Gratis’in sitesinde var görünüyor. Mağazalarda var mı bilmiyorum.Bu profesyonel bir ürün,gratiste mi satılıyor canım?Bizim sular acayip kireçli,bıktım artık kullanmadığım ürün kalmadı.
Ben bir araştırayım canım,biz de diversey ürünlerini kullanirdik,çok kalitelidir.Canım bize firma getiriyor. İnternette Gratis’in sitesinde var görünüyor. Mağazalarda var mı bilmiyorum.
Peki ciğerleri solunum yollarını gözleri cildi ne yapar?Tel ve kireç çözücü ise yaramazsa limon tuzu ile sıcak suyu karıştırınca kirec sökücü bı kimyasala dönüşüyor en zorlu pas tutmuş klozeti bile yepyeni yapar.
Taharet musluğu kapalıyken hafif su sızdırıyorsa her gün temizleyin hergün yinelenir, önce taharet musluğunu yenileyin, ben sızdırmasana altı ayda bir değiştiriyorum hijyen içinAynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?
Hiçbir şey sağlığa zararlı değil kaynar suya zaten dokunamazsiniz duşa kabin temizlemek bu yöntemle zor ama fikir olsun. Limon tuzunu önden dokuyosunuz kaynar suyu üstüne dokuyosunuz bı 10 dk bekleyip sonra citiliyorsunuz bunu caydanlik altında deneyin isterseniz 2 yemek kaşığı su yeter çaydanlık için kabarıyor çünkü .Peki ciğerleri solunum yollarını gözleri cildi ne yapar?
Limon tuzu nedir biliyor musunuz?Hiçbir şey sağlığa zararlı değil kaynar suya zaten dokunamazsiniz duşa kabin temizlemek bu yöntemle zor ama fikir olsun. Limon tuzunu önden dokuyosunuz kaynar suyu üstüne dokuyosunuz bı 10 dk bekleyip sonra citiliyorsunuz bunu caydanlik altında deneyin isterseniz 2 yemek kaşığı su yeter çaydanlık için kabarıyor çünkü .
Bu ürün gratis mağazalarında satılıyor,bende kullanıyorum mennunum üründen.Bu profesyonel bir ürün,gratiste mi satılıyor canım?Bizim sular acayip kireçli,bıktım artık kullanmadığım ürün kalmadı.
Amway in banyo için, olanı çok etkiliDuşakabin ve fayanstaki kireçleri çıkartamıyrm önceden kalmış her tğrlü deterjanı denedm yardım eder misiniz
Pas kireç cözücüyü klozete döküp 2 saat uğramayın. Sonra klozet fırçasıyla ovalayın, bembeyaz olurAynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?
Bende kreç sökücüyü fısfısa koyup sulandırıp sıkıyorum sonrada fırçalıyorumAmway in banyo için, olanı çok etkili
GetirBüyük'te de varCanım bize firma getiriyor. İnternette Gratis’in sitesinde var görünüyor. Mağazalarda var mı bilmiyorum.
Nedir bize anlatır mısınız ?Limon tuzu nedir biliyor musunuz?
Üzerine kaynar su dökünce çıkan buhar solunum yolları akciğer gözler ve cilt için çok zararlı
Çaydanlık kireci için bende kullanıyorum ama bunu açık havada yapıyorum
Duşakabin ve fayanstaki kireçleri çıkartamıyrm önceden kalmış her tğrlü deterjanı denedm yardım eder misiniz