Duşakabin kireçlerini nasıl çıkartıyorsunuz

Sevdeerva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
87
19
38
Duşakabin ve fayanstaki kireçleri çıkartamıyrm önceden kalmış her tğrlü deterjanı denedm yardım eder misiniz

Normalde duşakabinin içini ve dışını fotoğraftaki yüzey temizleyiciyle temizliyorum ama çok sıkıntı olan kireç yağ gibi lekeleri bulaşık tabletini sıcak suda eritip siliyorum fıstık gibi oluyor

Eklentiler

• DD7A6D02-CE3C-4B9E-B735-B862B8715CC0.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 122
Japon pazarı gibi yerlerde var. Ben duşakabinimde çıkartamadığım bütün kireç lekelerini onunla çıkardıktan sonra 20 adet stokladım. Beyaz olan sihirli sünger olacak. Dışı fileli olanlardan değil. İnternette de satılıyor. Çok az ıslatıyorsunuz ve mükemmel sonuç. Ben memnunum. İnşallah işinize yarar.

Bunu kullanıyorum. Birde caydanliklarimdaki kireci kaynar suya limon tuzu atarak temizliyorum. Belki ayni sekilde kaynamis limon tuzunu kireclerin uzerine dokerseniz temizlenir. Ama oradan cikan buhari solumayin

Eklentiler

• Screenshot_20220531-013845_Free Adblocker Browser.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 115
nerede satılıyor?
Japon pazarı gibi yerlerde var. Ben duşakabinimde çıkartamadığım bütün kireç lekelerini onunla çıkardıktan sonra 20 adet stokladım. Beyaz olan sihirli sünger olacak. Dışı fileli olanlardan değil. İnternette de satılıyor. Çok az ıslatıyorsunuz ve mükemmel sonuç. Ben memnunum. İnşallah işinize yarar.

teşekkür ederim alayım ben de

Aynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?

Aynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?
ben bazen kireç çözücü bazen de cola kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…