Cok buyuk dertmis bu gece gece uyutmazdaDuşakabin ve fayanstaki kireçleri çıkartamıyrm önceden kalmış her tğrlü deterjanı denedm yardım eder misiniz
Takıntılıysan evetCok buyuk dertmis bu gece gece uyutmazda
nerede satılıyor?Sihirli sünger işinize yarayabilir
O da nedir duymamıştımSihirli sünger işinize yarayabilir
Japon pazarı gibi yerlerde var. Ben duşakabinimde çıkartamadığım bütün kireç lekelerini onunla çıkardıktan sonra 20 adet stokladım. Beyaz olan sihirli sünger olacak. Dışı fileli olanlardan değil. İnternette de satılıyor. Çok az ıslatıyorsunuz ve mükemmel sonuç. Ben memnunum. İnşallah işinize yarar.nerede satılıyor?
teşekkür ederim alayım ben deJapon pazarı gibi yerlerde var. Ben duşakabinimde çıkartamadığım bütün kireç lekelerini onunla çıkardıktan sonra 20 adet stokladım. Beyaz olan sihirli sünger olacak. Dışı fileli olanlardan değil. İnternette de satılıyor. Çok az ıslatıyorsunuz ve mükemmel sonuç. Ben memnunum. İnşallah işinize yarar.
ben bazen kireç çözücü bazen de cola kullanıyorumAynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?
ben bazen kireç çözücü bazen de cola kullanıyorumAynı sorun bende de var. İyiki açtınız konuyu..takipteyim. Yalniz ben bir de klozet içinin sararmasindan şikayetçiyim. Ona çözüm önerisi olan var mı?
Bu profesyonel bir ürün,gratiste mi satılıyor canım?Bizim sular acayip kireçli,bıktım artık kullanmadığım ürün kalmadıBen kimyasallara çok alerjik olduğum için evde kullanmıyorum ama otellerde Clonet çok yaygındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?