Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar. duş sonrası sürebileceğim kokusu güzel ve kalıcı vücut kremi yada duşta kullanacağım duş jeli önerebilirmisiniz. duş jeli, parfüm vs kokular bende hiç kalıcı olmuyor
Mrb canım.. Duş jeli: Duru vişneli turta ve limon seviyorum ama vişneli daha kalıcı kokusu Vücut kremi:Nivea duşta vücut kremi bence çok güzel nemlendirici kolay kokusuda niveanın klasik bayılırım Parfüm:Calvin klein euphoira kesinlikle tavsiye ederim tabi beğenirmisin bilmem çok kalıcı..
merhaba arkadaşlar. duş sonrası sürebileceğim kokusu güzel ve kalıcı vücut kremi yada duşta kullanacağım duş jeli önerebilirmisiniz. duş jeli, parfüm vs kokular bende hiç kalıcı olmuyor
Bel çevresi, üst bacak ve kolumda sivilceleri var. Kil kökü iltihabiymis yillardir arada bir doktora gidip ilaç kullansamda geçmedi. Cildim yagli bu yüzden nemlendirici kullanmalimiyim bilmiyorum söylediğiniz ürünleri deneyecegim çok tesekkur ederim arkadaşlar.