demi yaa bak ben bunu reklamcı bi arkdaşım var ona şöyliyeim bişiler yapsın bunla ilgiliAslında bunun için afişler falan basılıp asılmalı her yere :)
Bedava sabun, stick vs. dağıtılmalı :)))
süpermiiş buu tuttum bunu kullanırım a.s.ben söylerim tanıdığıma da tanımadığıma da.
tanıdığımı daha rahat söylerim.
ama eğer minibüste ya da otobüste oturuyorsam ve tam önümdeki kişi feci kokuyorsa her zaman aynını yaparım.
yerimden kalkar "lütfen siz oturun; en azından kollarınız havada olmadığından daha rahat nefes alırım" derim.
ben deyince zaten herkes de söylemeye başlar.
söyleneni de çıkıyor, pişkin pişkin geçip oturanı da, özür dileyeni de..
en azından içimde kalmıyor, söylüyorum ben..
kesinlikle haklısın ama o zaman sokakta çok az insan kalırlaelaelaelaelaeBedava da dağıtsan kullanmaya üşenirler...
Sokağa çıkma yasağı vermek lasım hijyensizlereklava:
evt aynen canım sadece duş almakda çözüm değil gerçekten kıldan tüyden de arındırmak lazım..Sadece duş almak çözüm değil :1no2: kol altını kıldan tüyden arındırmak duştan sonra temiz ve pamuklu giysi giymek ve deodorant kullanmak önemli, bence yapılan en büyük hata da aynı giysiyi birkaç gün giymekdaha sıcaklar başlamadı bir kaç hafta sonra artık dayanılmaz kokulara maruz kalacağız ay yazarken bile midem kalktı kafamçokkarıştı Cuma günleri işyerimde tahsilat günü ben de banko gerisinde çalışıyorum adamın ter kokusu 2 metre geriden geliyor çaktırmadan deodorant sıkıyorum ortama ki kokuyu duymayayım diye:roflol:
Geçen senelerde Nişantaşında sosyetik bir restorantın sahibi garsonlarının koltukaltına botoks yaptırmıştı ter kokmalarını önlemek için keşke herkes bu kadar duyarlı olabilsealkisalkisalkis
Gerçekten son derece önemli bir noktaya parmak başmış yine ....
kişisel temizliğini düşünmemek demek, bencillik demek, saygısızlık demek, toplum yaşamına uyum
sağlayamamak demektir.....bir çok insan temizliği zengilikle , pisliği yoksullukla eşleştiriyor ama hiççç
alakası yok.... kendimize saygımızdan, bize saygı gösterenlere saygımızdan, veya ve ilaveten önemli
görenler için dinimizin gereğinden su ,sabun, deodorant ,rolon...vs ..biraz mis gibi kokmak gerek....
Arkadaşlar benim çalıştığım şirkette bi çaycı kadın var ve kokusu tam bir felaket çünkü kadın yıkanmıyor hiç ayda bi kere falan yıkanıyor. Tahammül edemiyoruz artık ve ter kokusundan daha beter bi koku sarıyor ortalığı. Bu kadar pislik olamaz 2 metre ötede dursada kokusunu alıyosunuz o kadar ağır bi koku ki artık illallah ettik. Onun yaptığı çayı bile içemiyoruz tuvalete girer elini yıkamaz. Bu kadar olmaz insanın midesi bulanıyor ve kimse onun kötü kokusunu çekmek zorunda değil. Böyle insanları anlamıyorum nasıl rahat ediyolar yıkanmadan. Su hayattır temizliktir. Hiçmi evinde su sabun yok. Böyle pis insanlara hiç tahammül edemiyorumm..
kızlar hepinize sonuna kadar katılıyorum
yorumlarınız tek tek okudum
hani diyoruz ya "hiçmi banyo yapmaz ,,su görmemiş vs vs "
bazı kişiler hergün banyo yapsada vucüdu bu tarz koku yapabilir
yani akşamdan duş almış bi kişi ertesi gün işe gitti diyelim
bütün günün stersi yorgunluğu tozu toprğı üzerinde ter içinde kalmış çalışmaktan ekmek parası derdinde
eee adam yada kadın iş yerinde duş alıp evine dönemiyecğine göre
mecbur kokulu kokulu yola koyuluyo
peki buna ne diyebilirzi ki???
malesefki bizler de bunu çekmek zorunda kalıyoruz bi taraftan