Duş Alın Kardeşim !!! .....

gülse döktürmüş gene
bugün bende otobüste bağıracaktım az kalsın duş alın kardeşim diye
nasıl rahat ediyolar hiç rahatsız olmuyolar mı bu insanlar yahu Allah su vermiş sabun vermiş temizlik imandandır yahu

Bir insan suyu nasıl sevmez ,ben anlam veremiyorum.Ben mi su kuşuyum? Bilmiyorum...
Hele yaz günü kendi kokularına nasıl dayanıyorlar ? Kendileri rahatsız olmuyor herhalde. :uhm:
Hiç mi duymuyorlar yaydıkları o rahatsız edici kokuyu ?
Off,içim bulandı düşündükçe !.. :mymeka:

ben hayatta söyleyemem...çoookkk yakınımsa söylerim.. ama minibüste işte otobüste birine asla söyleyemem...ben ondan daha çok utanırım...
bazı insanlar vardır ki yaz günü bile kaasına 2 tas su dökmekten aciz...
bizim işyerindede biri var adam resmen kokarca gibi geçtiği yerde kokusu kalıyo..bi insanın vücudu bu kadarmı pis kokar ıyyy....
yazın hergün bazen günde 2 kere bile duş alırım ...kışın da 1 gün durup bigün yıkanırım..hatta kuaförüm haftada 1 kez yıka saçlarında sık yıkamaktan nem kalmamış desede.
..

yazılanları okudum koku olmadıgı halde burnuma hafif hafif geldi sanki:roflol::roflol:
nefret ederim ter agız ayak kokusundan
temizlik için hiçbişey bahane olamaz
su ya her evde var suyla temizlenmiyecek bişey yoktur
hadi dışarda su bulamadın ıslak mendil var beyaa

evveettt tam nerelerden duydum bana ihtiyacınız olduğunu ve hemen geldimmm.... çok basit yani iki şeye ihtiyacımız var suvesabun... hem ucuz hem de temizlik... koku birinden geliyorsa bende usturuplu bir şekilde söylerim... çünkü belki farketmiyordur... kendi kokusu kendine gelmiyordur... hele bu sıcak günlerde daha buram buram kokuyor... :mymeka:

her sabah kalınca duş almalı rolonları sürmeli ve dışarıya öyle çıkmalı... hem ferah bir gün geçirilir hem de kimseyi rahatsız etmemiş oluruz... iş bu kadar basit... çok güzel bir konuya değinmişsin mucize'cim....
kaydirigubbakcemile2

Aslında bunun için afişler falan basılıp asılmalı her yere :)

Bedava sabun, stick vs. dağıtılmalı :)))
demi yaa bak ben bunu reklamcı bi arkdaşım var ona şöyliyeim bişiler yapsın bunla ilgili hahahah yaz ayları için kzılaylamı anlaşmak lazım ter kokusuyla mücadele için derneklermi kurmka lazım ne lazımsa yapalımmsırnaşık şeysırnaşık şey:teytey:

süpermiiş buu tuttum bunu kullanırım a.s.

Bedava da dağıtsan kullanmaya üşenirler...

Sokağa çıkma yasağı vermek lasım hijyensizlere klava:
kesinlikle haklısın ama o zaman sokakta çok az insan kalırlaelaelaelaelae

otobülerde dolmuşlarda çok kötü oluyor:bbo:...ama bir şey farkettim.. genelde erkekler kokuyor...a.s.

Her köşe başına stand kurulsa yaz aylarında ...

Seyyar duşlar olsa her standın yanında :)

Duştan çıkana 2 fısfıs 3 pıs pııss .. oooohh pırıl pırııll kaydirigubbakcemile3

Bilinçli, saygılı, hijyenik bireyler... :)

Bizim insanımız bedava olsun da ne olursa olsun die koşmaca gider aslında kaydirigubbakcemile3

ben de geçen gün marketteyken burnumun direğini kıran kokuya maruz kaldım allahımmkafamçokkarıştı

kasada tam önümde bir adam giyim kuşam yerinde saç baş düzgün ama kokusu yüzünden herkesin midesini bulandırdı.

o kafaya boca ettiği jöleyi düşünene kadar bir duş alamadı mı acaba yahu insan kendi kokusunu nasıl almaz hiç mi farkında olmaz ne iğrençliktir bu ya

Gülse nin dediği gibi biraz su ve sabuna bakar bu iş ya çölün ortasındayız sanki.

ve gerçekten bu kokan kişilerin birçoğu erkek klava:

evet duş alın, terli terli parfüm kullanmayın, arada da kendinizi koklayın be kardeşimmm öldük bittikkkk!!! :mymeka:

çok güldüm yaw süper bir yazı gerçekten
ama çok doğru
özellikle yaz aylarında çok kötü oluyor gerçekten
eski bir iş arkadaşımız geldi aklıma
gerçekten herkes onun ter kokusundan rahatsız olmuş durumda ama kimse cesaret ediptde bişey söyleyemiyordu
sonra birisi tüm cesaretini toplayıp söylemiştide biraz olsun burnularımız bayram etmişti

evt aynen canım sadece duş almakda çözüm değil gerçekten kıldan tüyden de arındırmak lazım..koku konusunda bende çok hassasım...iğrenç bişi ya adamın kokusu etrafı kaplıyo kendisi nasıl rahatsız olmuyo hakketen anlamış değilim..artık o koku ona normal gelio demekki kendi doğal kokusu gibi..:mymeka:hele birde o iğrenç kokunun üstüne sıkılan deodorant kokunun iğrençliğini ikiye katlıyo...Allahım böylelerinden korusun yarabbim...

Hayatta tek tahammül edemediğim şey pis insanlardelikafadulden
Kendilerine saygıları olmadığı gibi,çevreyede yok maalesef:1closedeyes:
Oysa bir su,bir sabunla insanın ruhu açılır
Etrafına hoş ve güzel duygular yaratır.
Temiz olmayan insanla hiiiiiçç işim olmaz kendi adıma:1closedeyes:

Kokuya karsi o kadar hassasimki,burnum hemen nerde ne koku var alir.
Kötü kokulardan nefret ederim.

Arkadaşlar benim çalıştığım şirkette bi çaycı kadın var ve kokusu tam bir felaket çünkü kadın yıkanmıyor hiç ayda bi kere falan yıkanıyor. Tahammül edemiyoruz artık ve ter kokusundan daha beter bi koku sarıyor ortalığı. Bu kadar pislik olamaz 2 metre ötede dursada kokusunu alıyosunuz o kadar ağır bi koku ki artık illallah ettik. Onun yaptığı çayı bile içemiyoruz tuvalete girer elini yıkamaz. Bu kadar olmaz insanın midesi bulanıyor ve kimse onun kötü kokusunu çekmek zorunda değil. Böyle insanları anlamıyorum nasıl rahat ediyolar yıkanmadan. Su hayattır temizliktir. Hiçmi evinde su sabun yok. Böyle pis insanlara hiç tahammül edemiyorumm..

Gerçekten son derece önemli bir noktaya parmak başmış yine ....

kişisel temizliğini düşünmemek demek, bencillik demek, saygısızlık demek, toplum yaşamına uyum

sağlayamamak demektir.....bir çok insan temizliği zengilikle , pisliği yoksullukla eşleştiriyor ama hiççç

alakası yok.... kendimize saygımızdan, bize saygı gösterenlere saygımızdan, veya ve ilaveten önemli

görenler için dinimizin gereğinden su ,sabun, deodorant ,rolon...vs ..biraz mis gibi kokmak gerek....

kızlar hepinize sonuna kadar katılıyorum
yorumlarınız tek tek okudum
hani diyoruz ya "hiçmi banyo yapmaz ,,su görmemiş vs vs "
bazı kişiler hergün banyo yapsada vucüdu bu tarz koku yapabilir
yani akşamdan duş almış bi kişi ertesi gün işe gitti diyelim
bütün günün stersi yorgunluğu tozu toprğı üzerinde ter içinde kalmış çalışmaktan ekmek parası derdinde
eee adam yada kadın iş yerinde duş alıp evine dönemiyecğine göre
mecbur kokulu kokulu yola koyuluyo
peki buna ne diyebilirzi ki???
malesefki bizler de bunu çekmek zorunda kalıyoruz bi taraftan

Son düzenleme:

selam buzdevri çok haklısın katılıyorum sana

Ellerine sağlık canım...
Gülse Birselin bu yazısının altına bir imza da benden...alkisalkisalkis

Bizim işyerinin çaycısı da aynı şekilde koku yayarak servis yapar, gelen misafirlerden ben utanıyorum onun adına, üstelik duşalmaimkanı var kimse ona neden duş aldın demez, üzerinde bir önlüğü var sanki yer silinmiş gibi, onunla bardakların tozunu siler, şimdi yemekleri de o yapıyor, yemekhanenin kapısından girmiyorum, bayramda deodorant hediye alındı anlasın diye ama kullandığını sanmıyorum, kendisi de farkında "at gibi kokuyorum " diyor ama etrafın rahatsız olduğunun farkında değil ya da işine gelmiyor, temizliğin yoksullukla da ilgisi yok su ve sabun bu kadar pahalı birşey değil ki biraz da içinden gelmeli insanın

Teni kokanlar da ayrı, ıslak mendil bulundurur gider tuvalete hiç olmazsa kol altlarını siler , öğğğğ sabah sabah neler yazıyorum ya....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…