Duş Alın Kardeşim !!! .....

Kızlar iş yerinizde bulunan çaycıya gerekli müdehaleyi yapın bence :)

Yabancıya söylemekte biraz zorlanırım ama iş yerinde aynı havayı soluduğum insana söylerim sanırım ya ... Tüm günümüzü iş yerinde geçiyoruz... O kadar ağır kokulara nasıl tahammül edilebilir ki ??

Ayrıca sizin aldığınız kokuları müdürler / patronlar almıyor mu?

Niçin müdehale etmiyorlar ki ...

Ya temizlensin ya da ayrılsın işten. Olur mu öyle şey yahu :uhm:

:1shok:

Midem kalktı kafamçokkarıştı

Teni kokanlar da ayrı, ıslak mendil bulundurur gider tuvalete hiç olmazsa kol altlarını siler , öğğğğ sabah sabah neler yazıyorum ya....kafamçokkarıştı

hımmm evet yaa kaydirigubbakcemile5

Benim bir komsum var,o kadar güzel bir bayanki,hem yüzüyle hem
fizigiyle.Kendisine de söylüyoruz zaten hepmizin en güzelinin o oldugunu.
Ama bir kusuru var,sürekli erkek teri gibi kokuyor.Cok agir.O güzelim kadina o koku hic yakismiyor.Ama icimizden hicbirimiz söyleyemiyoruz bunu ona.
Bir kere eltisine söyle dedik,belki kendine koku gelmiyordur.Ama hala durum
ayni.Anlayamiyorum onu,neden kendini düzeltmiyor veya bir doktora gitmiyor.

ya kesinliklee katılıyorum Gülse Birsel'e..
özellikle toplu taşıma araçları berbatttt !!!!
Ya duş alacak vaktin yoksa suyla sabunla yıka koltuk altını sonra sür deodorantını ...
bu ter kokanlar bizi rahatsız ediyolar anladıkta kendileri hiç mi rahatsız olmuyolar öyle dolanmaktan ?
Temzlk imandan gelir diye boşuna demiyoruz..

ter kokusu benimde cok hassas oldugum bir nokta ve tabiyki birde agiz kokusu,allahim ikisinede hic tahammülülm yok.bazi arkadaslar söylemislerya nasil söylenir diye valla ben söylüyorum.cok sevdigim bir arkadasim var ailece görüsürüz,birgün görümcemlere gelmisler bende gittim,kiz isten direk oraya gelmis daha ben hosgeldin dememle agiz kokusu ter kokusu felaket yani iyyyyy,ben koltuga bile oturmadim sandalyeye gectim ,ama kiz kipirdadikca recep ivedik tabiriyle o apisik arasi allahim öldüm yaa.diyorlar gelsene buraya otur,bende dedim bugün evde agir bir koku var,acaip ter kokusu bu ne ya midem kalkti dedim.ama ne yapayim alinirsa alinsin,calisan insan yaninda parfüm deo biseyler bulundursun.yada dusunu alip öyle gelsin.:mymeka:

Yazılanlar çok doğru .Temiz insanın kokacağına hiç ama hiç inanmıyorum .Su ve sabun en etkili yol .Daha önce bu konu açılmıştı , düşüncelerimi yazmıştım .Bazı kişilere göre ter kokusu o kadar doğal ki .Hatta alın teri ile karıştıranlar olmuştu .Kokan insanların ne kendisine ne de çevresine saygısı var .Bir keresinde küçük bir marketten öğürerek çıkmıştım .Elimde değil , gerçekten midem bulanmıştı .Dün de kızım ve oğlum minübüse binmişler , bir genç kız , çok da iyi giyimli çok kötü kokuyormuş .Elbette ufacık ortamda rahatsız olmuşlar .Bütün bunlar hoş değil elbette. Su ve sabunla yıkanın , buna imkan yoksa koltuk altlarını su ve sabunla temizleyelim .Boşuna dememişler temizlik imandan gelir diye.

ter kokusuna ben de hiç tahammül edemiyorum.
şimdiden toplu taşıma araçlarında rahatsızlıklar başladı. direkt yüzüme geliyor bazen, yüzüme bakan hislerimi anlar. (öğyk)
çalışmak bahane, sabahın köründe bile kokan yine kokuyor. 3-5 dk duşa ayırsalar n'olacak?

insanın yediği içtiği ile de kokusu değişiyor. kokmaya müsaitse, hem temizliğine hem de yediklerine dikkat etmeli insan. bu şekilde başkalarını rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.
boşanma sebebi bile oluyor bu kokular...

X