Duş Alın Kardeşim !!! .....

Niyekine???? benneyaptımki

Yok vallaha ben karar verdim...söyleyecem...gerci burda almanlara ümmeti muhammed kismini söyleyem ama uydururum birseyler...banane-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 KIZ SEN ÇOK DOĞRUCU DAVUTSUN HERHALDE MAŞALLAH VALLA BAZEN ÖYLE OLMAK LAZIN İMRENDİM BAK ŞİMDİ BENDE SÖYLEYEMEM HERHALDE :)

kaydirigubbakcemile3 KIZ SEN ÇOK DOĞRUCU DAVUTSUN HERHALDE MAŞALLAH VALLA BAZEN ÖYLE OLMAK LAZIN İMRENDİM BAK ŞİMDİ BENDE SÖYLEYEMEM HERHALDE :)

Vallaha canim saka bir yana söylemek lazim aslinda:1hug:

Cünkü cidden kokusu ile etrafi cok rahatsiz eden insanlar var helede yaz aylarinda...

Dedigim gibi ben tanidiklarima ve cevremdekilere söylerim hic cekinmeden...ama artik yabanci biride olsa söylemeli diye düsünüyorum...CADIARZU

Kimse kimsenin ter...sarimsak...hatta daha kötü diski kokusunu cekmek zorunda degil...

Ben evde kizartma yaptigim vakit bile dus alip üstümü degistirmeden disari cikmam...etrafima kötü kokmamak icin...toplumu rahatsiz etmemek icin...benim gösterdigim özveririyi baska bir insan göstermedigi vakit onu uyarmak gerek...zorda olsa

Ay ne güzel bi yazi olmus.

Ter kokanin kendisine söyleyemeseniz bile "ne kötü bir koku bu böyle kim kokuyor acaba" deseniz de ise yarayabiliyor, kisi kendini bilir nasil olsa, hem direk "Suclama" da olmuyor hani =)

ay cok güzel bir tazı olmuş felaket bişey ya yazıda aynı kışı da aynı ben şunu cok merak ediyorum pazartesi gününğn sabahı insanlar nasıl ter kokarlar ya tatilden cıkmışsın mis gibi kokması gerekirken nasıl oluyor bu ya ben kesin ve kesin pazar günü akşamı duşumu alır p.tesi günü sabahına öyle başlarım geçen p.tesi minübüse bindim sabahın 7 si sabah olduğu için sıcakta değil adamın kokusuna dayanamayıp yolda indim başka minübüse bindim şunu düşünemiyor insanlar başkası için değil kendin için bir laf vardır evini temzi tut misafir için bedenini temiz tut azrail için.

ben söylerim tanıdığıma da tanımadığıma da.
tanıdığımı daha rahat söylerim.

ama eğer minibüste ya da otobüste oturuyorsam ve tam önümdeki kişi feci kokuyorsa her zaman aynını yaparım.
yerimden kalkar "lütfen siz oturun; en azından kollarınız havada olmadığından daha rahat nefes alırım" derim.
ben deyince zaten herkes de söylemeye başlar.
söyleneni de çıkıyor, pişkin pişkin geçip oturanı da, özür dileyeni de..

en azından içimde kalmıyor, söylüyorum ben..

Ay ne güzel bi yazi olmus.

Ter kokanin kendisine söyleyemeseniz bile "ne kötü bir koku bu böyle kim kokuyor acaba" deseniz de ise yarayabiliyor, kisi kendini bilir nasil olsa, hem direk "Suclama" da olmuyor hani =)

İnsanlarımız maalesef bu konuda hiç hassasiyet göstermiyor.

Tamam; anlayabiliyoruz; ter kokusu doğal oluşabildiği gibi bir çok hastalıktanda meydana gelebiliyor...

Ama neden çözüm yolları bulunmuyor ??

Kim ister ki; insanların yanından geçerken; ııııyykk ! demesini, burun kapatmasını.

Kendi kokusunu alamıyorsa bile; başkasının kokusunu da mı alamıyor !

Bende böyle kokuyor olabilir miyim ?! den yola çıkarak hijyen sağlayabilir...

Bir çoğunun umurunda bile değil !!
klava:

En güzelini yapiyorsun aslinda...

Ay ne feci bir durum...düsünki tüm milletin icinde sana biri kokuyorsun diyor...insan yerin dibinde girer ya....Ama bazi insanlarin dedigin gibi bir kulagindan girer digerinden cikar esmerim....

iğrenç berbat bir ter kokusundan dolayı istifra ettiğimi bilirim...

kokan kasiyerler, satış görevlileri....
peki kokan garsonlara nasıl izin verirler hiç anlamam...

üstelik bunlar gayet isim yapmış yerlerde çalışan personel oldukları için hiç mi hiç anlayamıyorum...

kendileri de mi duymazlar bu kokuyu...

yaz aylarının kabusu ter kokan insanlar..
her yerde sürüyle var..özelliklede erkekler hiç dikkat etmiyorlar
çok kötü..

Gülsecik yine döktürmüş, yine ağzından bal damlamış.. Bayılıyorum ya bu kadına Şeniz Bir tanışma fırsatım olsaydı , bir kerecik yemek yeseydim ,sohbetinde bulunsaydım.. O kadar seviyorum bu kadını bengamyoncuiremsu
Ha ben söyleyemem o ayrı, asla söyleyemem ; utanırım söylerken

toplu taşıma araçlarına binildiğinde özellikle yaz aylarında gerçekten çok feci oluyo o koku yaw yazın günde 2-3 kere duş alınıyor evde otururken bile sıcaktan mis gibi alırsın duşunu sürersin roll-on falan mis gibi çıkarsın sokağa
ben artık çözümü şöyle buldum kendi kendime söyleniyorum -ya bu ne ya insanlar duş almıyolarmı bu sıcakta sabun mu yok bu insanların evlerinde diye söyleniyorum
çok dayanılmayacak gibiyse ya ıslak mendil alıyorum elime burnuma koyuyorum ancak öle nefes alabiliyorum yada ortama yanımdaki deodorantımı parfümümü felan sıkıyorum
öle yapıyorum ki insanlar anlasınlar yoksa sıkıldığı zamanki kokuda çok ağır oluyo ama en azından ter kokusundan iyidir ıykkk

Gülse çok akıllı ve çok zeki kadın vesselam

avrupa yakası gibi bir komediyi yazmak oynamak ve yıllardır milyonları kahkahalarla güldürebilmek ayakta alkışlanacak bir başarıdır alkisalkisalkis

gülse diyorsa doğrudur...Duş alın kardeşim! :mymeka: demek lazım artık

Evet sardunyacım çok zeki bir bayan..Zekasının hayranıyım , komedi anlayışının da tabi kaydirigubbakcemile5
O diyorsa doğrudur...kaydirigubbakcemile2

aynen şahane bı yazı..
ıkı sene öncesıne kadar mecburuyetler nedenıyle otobus minibüs kullanıyorduk vasıta olarak..
allahtan araba aldık kurtulduk o ter kokularından..
herzaman derım çok param olsun bedava deo dağıtacam...
ne rezıl bıseydır o...
bız ınsan değilmiyiz her gun duş alıyoruz..

Bedava da dağıtsan kullanmaya üşenirler...

Sokağa çıkma yasağı vermek lasım hijyensizlere klava:

yaa evet mecburen aynı ortamda kalmak zorunda oldugumuz ınsanlar vaar zaten, bır de kokuyorlarsa hepten çile oluyor. ter kokusu, hergun çiğnenen sarmısak kokusu ve ayakkabılarından tuten ayak kokusu eşiliğinde yan masamda çalışan bır şefım vardı. yıllardır heryolu denedım. masamda cam kokular, elektrıklı parfumler ve çekmece kokuları var ama ne yazık kı dınmıyor bu adamın kokusu. mudure şikayet ettım yerımı degıştırdı, herşey bıttı sandım ama klıma tam adamın uzerıne vuruyordu ve sonra ruzgarı benım masama denk gelıyordu. koku daha da ıgrençleştı. gıttım konuştum kıbarca, utanmadan ten kokusu o, erkekler boyle kokar gıbı çirkın laflar ettı. departman değiştırdım ve artık özgurum.

kızlar yağmur yağıyor şu anda izmirde...nefis bi toprak kokusu...bu pis kokulu konunun üsütne iyi geldi...

Sadece duş almak çözüm değil :1no2: kol altını kıldan tüyden arındırmak duştan sonra temiz ve pamuklu giysi giymek ve deodorant kullanmak önemli, bence yapılan en büyük hata da aynı giysiyi birkaç gün giymek daha sıcaklar başlamadı bir kaç hafta sonra artık dayanılmaz kokulara maruz kalacağız ay yazarken bile midem kalktı kafamçokkarıştı Cuma günleri işyerimde tahsilat günü ben de banko gerisinde çalışıyorum adamın ter kokusu 2 metre geriden geliyor çaktırmadan deodorant sıkıyorum ortama ki kokuyu duymayayım diye:roflol:
Geçen senelerde Nişantaşında sosyetik bir restorantın sahibi garsonlarının koltukaltına botoks yaptırmıştı ter kokmalarını önlemek için keşke herkes bu kadar duyarlı olabilsealkisalkisalkis

Son düzenleme:
gülse yine bam teline basmış.

ama işte yapan var yapmayan var,kimsenin umrunda değilki,
rahatsız oluyorsan cek git,bile diyebilecek kadar rahatlar.:1shok:

helede şu corap kokusu yokmu..ayakkabıların içinde hapisken bile duyarım o kokuyu.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…