Niyekine???? benneyaptımki
Yok vallaha ben karar verdim...söyleyecem...gerci burda almanlara ümmeti muhammed kismini söyleyem ama uydururum birseyler...banane-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 KIZ SEN ÇOK DOĞRUCU DAVUTSUN HERHALDE MAŞALLAH VALLA BAZEN ÖYLE OLMAK LAZIN İMRENDİM BAK ŞİMDİ BENDE SÖYLEYEMEM HERHALDE :)
Ay ne güzel bi yazi olmus.
Ter kokanin kendisine söyleyemeseniz bile "ne kötü bir koku bu böyle kim kokuyor acaba" deseniz de ise yarayabiliyor, kisi kendini bilir nasil olsa, hem direk "Suclama" da olmuyor hani =)
ben söylerim tanıdığıma da tanımadığıma da.
tanıdığımı daha rahat söylerim.
ama eğer minibüste ya da otobüste oturuyorsam ve tam önümdeki kişi feci kokuyorsa her zaman aynını yaparım.
yerimden kalkar "lütfen siz oturun; en azından kollarınız havada olmadığından daha rahat nefes alırım" derim.
ben deyince zaten herkes de söylemeye başlar.
söyleneni de çıkıyor, pişkin pişkin geçip oturanı da, özür dileyeni de..
en azından içimde kalmıyor, söylüyorum ben..
Gülsecik yine döktürmüş, yine ağzından bal damlamış.. Bayılıyorum ya bu kadına Şeniz Bir tanışma fırsatım olsaydı , bir kerecik yemek yeseydim ,sohbetinde bulunsaydım.. O kadar seviyorum bu kadını bengamyoncuiremsu
Ha ben söyleyemem o ayrı, asla söyleyemem ; utanırım söylerken
Gülse çok akıllı ve çok zeki kadın vesselam
avrupa yakası gibi bir komediyi yazmak oynamak ve yıllardır milyonları kahkahalarla güldürebilmek ayakta alkışlanacak bir başarıdır alkisalkisalkis
gülse diyorsa doğrudur...Duş alın kardeşim! :mymeka: demek lazım artık
Bedava da dağıtsan kullanmaya üşenirler...
Sokağa çıkma yasağı vermek lasım hijyensizlereklava: