• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duruşmaya nasıl gideceğim,ne yapmalıyım?

Yalnız gitmeyin derim ben,ay bir de gerçek hayatta karşılaşacaksınız adamla ve adam cidden sapıktan öte bir şey . Ben de telefon sapığını şikayet etmiştim polise.Ne zaman sonuçlanır acaba :ssz:

telefon numarası falan verdiysenz polise kimliğini tespit ediyorlar hemen. seninki de mi tacizde bulunuyordu??

telefon numarası falan verdiysenz polise kimliğini tespit ediyorlar hemen. seninki de mi tacizde bulunuyordu??

Arıyordu,benimle konuşmak istiyordu ben istemeyince taciz içerikli mesaj yazdı,sinirlendim karakola şikayet ettim.Hemen tespit edilemiyor maalesef.Tutanak tutuluyor sonra bu tutanak savcılığa gidiyor oradan tespit edilip karşı taraftan onun da ifadesi alınıyormuş daha sonra gerekirse mahkeme... ama daha sonuç çıkmadı bir ay oldu.Polis demişti geç sonuç çıkar diye direkt savcılığa gitseydim daha hızlı sonuçlanıyormuş,bekliyorum işte

yalnız gitmen tehlikeli gibi gözüküyor.
bencede birinden rica etmelisin ve seninle mahkemeye kadar gelmeliler.
ya mahkeme ceza vermezse ne olucak? serbest kalınca daha çok musallat olacaktır size.bir arkadaş yazmış zaten.büyük ihtimal peşinize düşecektir.şimdiye kadar sanal alemden uğraşıyordusa sizinle şimdi evinizi öğrenince kapınıza kadar dayanacak uğraşacak,rahatsız edecektir sizi.:44:

Merhaba, bir avukata vekalet versen de senin de er yada gec gitmen gerekiyor. gitmedigin takdirde zorla getirme karari cikar ve bir kolluk gorevlisi ile gitmen gerekir. Karsi tarafin ilk durusmaya katilacagi nereden belli belki adam gelmeyecek. Sen en iyisi ilk durusmaya girme mazeret dilekcesi ver
Durusmadan sonra ogrenirsin karsi taraf durusmaya girdiyse sende bi sonraki durusmaya girersin. Birde karsi taraf seninle ayni yerde mi yasiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

avukatsız olmuyor mu bu işler yav? valla uğraşmak istemiyorum zaten bir-2 ay sonra gidicem buralardan

avukata çok gerek yok. sonuçta madur sensin savcılığa suç duyurusu yapmışsın. gitmezsen ceza almıyorsun. 2 defa daha çağırıyorlar eğer onlara da gitmezsen takipsizlik çıkıyor ve onun yanına kar kalıyor bu yaptığı rezillik. tek başına gidersen korkma eğer çok çekiniyorsan karakoldan yanına polis desteği isteye bilirsin. savcılığa gidip ...... kişiye dava açtım .... tarihte davamız olacak beni tehtit ettiği için dava açtım o gün mahkemeye tek gelmeye korkuyorum koruma istiyorum demek gibi bir hakkın var. eğer durum zaten çok tedirgin edici ise savcılık sana koruma verecektir. yok resmi olarak koruma vermezse polislerden rica et mutlaka içinde yardımcı olabilecek biri vardır.

avukata çok gerek yok. Sonuçta madur sensin savcılığa suç duyurusu yapmışsın. Gitmezsen ceza almıyorsun. 2 defa daha çağırıyorlar eğer onlara da gitmezsen takipsizlik çıkıyor ve onun yanına kar kalıyor bu yaptığı rezillik. Tek başına gidersen korkma eğer çok çekiniyorsan karakoldan yanına polis desteği isteye bilirsin. Savcılığa gidip ...... Kişiye dava açtım .... Tarihte davamız olacak beni tehtit ettiği için dava açtım o gün mahkemeye tek gelmeye korkuyorum koruma istiyorum demek gibi bir hakkın var. Eğer durum zaten çok tedirgin edici ise savcılık sana koruma verecektir. Yok resmi olarak koruma vermezse polislerden rica et mutlaka içinde yardımcı olabilecek biri vardır.

[ı]bana da avukat olayı saçma geldi zaten. Erkek arkadaşım gelmezse dediklerini uygulayacağım canım sağol[/ı]

Merhaba, bir avukata vekalet versen de senin de er yada gec gitmen gerekiyor. gitmedigin takdirde zorla getirme karari cikar ve bir kolluk gorevlisi ile gitmen gerekir. Karsi tarafin ilk durusmaya katilacagi nereden belli belki adam gelmeyecek. Sen en iyisi ilk durusmaya girme mazeret dilekcesi ver
Durusmadan sonra ogrenirsin karsi taraf durusmaya girdiyse sende bi sonraki durusmaya girersin. Birde karsi taraf seninle ayni yerde mi yasiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla nerde yaşadığını bilmiyorum ama benim bulunduğum ilçeye haftasonları geliyormuş dediğine göre.
yalnız gitmen tehlikeli gibi gözüküyor.
bencede birinden rica etmelisin ve seninle mahkemeye kadar gelmeliler.
ya mahkeme ceza vermezse ne olucak? serbest kalınca daha çok musallat olacaktır size.bir arkadaş yazmış zaten.büyük ihtimal peşinize düşecektir.şimdiye kadar sanal alemden uğraşıyordusa sizinle şimdi evinizi öğrenince kapınıza kadar dayanacak uğraşacak,rahatsız edecektir sizi.:44:

inşallah dediklerin olmaz

Back