• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duruşmaya nasıl gideceğim,ne yapmalıyım?

Eğer cesaretli olmazsınız, ve oraya gitmezseniz bu kişi yine sizi rahatsız etmeye devam edecek, siz olmasanız belki kuzeniniz, belki kardeşiniz, belki de çok sevdiğiniz bir arkadaşınız yada günahsız bir çocuk.

Ben bu şekilde, iş yerinden çıkmış evime giderken iki minibüs arasına girmiş biri dikkatimi çekmişti. Penisi çıkartmış bana sallıyor. Hiç bozuntuya vermedim, yürüdüm biraz polisi aramaya kalktım arkamı bir döndüm polis aracı. Denk geleceği tuttu, sapık var diye bir bağırdım polisler hemen yakaladı. Sonra karakola gidip şikayetçi oldum. Mahkeme açıldı, dava sürdü falan. Herkes bana uğraşma dedi, sapıktır başına bela olur dedi. Dinlemedi. Dinleyemezdim. O alanın hemen ilerisinde çocuk parkı vardı, bu adamı ben şikayet etmesem, bir başkası şikayet etmese bir gün belki o çocuklara sapıklık yapacak, belki bir gün benim çocuğuma denk gelecek. Sonuç olarak 5 yıl hapis cezası aldı. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derseniz, o yılan bir gün gelir ya sizi yada en yakınınızı sokar.

Kuzum böyle pislik bi adamla karşı karşıya gelmeni tavsiye etmem. Hele bide hiç yüzyüze görmediyseniz. Bir avukata vekalet verin, yada baroya başvurarak avukat talep edin. Allah yardımcın olsun tatlım.

9 saatlik bi mesafe var ailemle . aslında istesem hemen gelir ama bi arkadaşın da dediği gibi bi erkekle gitmem lazım. babamı çağıramam utanırım. erkek arkadaşım var onu mu çağırsam ki?? konuyu da biliyor zaten

Erkek arkadaşınla aynı yerdeysen gelsin tabi sana destek olması açısından. Ama tek gidebilmeyi de göze al.

sen tanımıyorsan adamı ne bağlantısı varmış seninle? bu çok tuhaf bir durum bak.
hiç görmediğin biriyse eğer karşılaşmaman da doğru olabilir. avukatın falan var mı?

Erkek arkadaşınla aynı yerdeysen gelsin tabi sana destek olması açısından. Ama tek gidebilmeyi de göze al.

sen tanımıyorsan adamı ne bağlantısı varmış seninle? bu çok tuhaf bir durum bak.
hiç görmediğin biriyse eğer karşılaşmaman da doğru olabilir. avukatın falan var mı?

rica edeceğim erkek arkadaşıma ama mahkeme salıya denk geliyor. o da öğretmen nasıl izin alıp da gelecek bilmiyorum. üstelik kavgalıyız bu aralar benim yüzümden. avukatım yok.

Son düzenleme:
Yahu kardeşim tek gitsen nolacak? Kahvehane değil gittiğin yer. Korkma, şikayet ettiysen sonunu getir.

valla ben sizin kadar cesur değilim sanırım.
şu konuda haklısınız konu sahibi mutlaka davasının peşine düşmeli. böyle pislikler mutlaka cezasını çekmeli ama tek olmaz ve bence sadece erkek arkadaşınızla da olmaz. olur a, bizim ülkemizde adalet malum. adam salıverilir. erkek arkadaşınızla dalaşırlar filan al başına belayı. babanızdan neden utanıyorsunuz ki çağırın o da gelsin, siz adama bişi yapmamısşınız ki. sizi sahipsiz bellemesin bu pislik. kalabalık gidin bence. baba-kardeş ya da kardeş-sevgili filan.

Eğer cesaretli olmazsınız, ve oraya gitmezseniz bu kişi yine sizi rahatsız etmeye devam edecek, siz olmasanız belki kuzeniniz, belki kardeşiniz, belki de çok sevdiğiniz bir arkadaşınız yada günahsız bir çocuk.

Ben bu şekilde, iş yerinden çıkmış evime giderken iki minibüs arasına girmiş biri dikkatimi çekmişti. Penisi çıkartmış bana sallıyor. Hiç bozuntuya vermedim, yürüdüm biraz polisi aramaya kalktım arkamı bir döndüm polis aracı. Denk geleceği tuttu, sapık var diye bir bağırdım polisler hemen yakaladı. Sonra karakola gidip şikayetçi oldum. Mahkeme açıldı, dava sürdü falan. Herkes bana uğraşma dedi, sapıktır başına bela olur dedi. Dinlemedi. Dinleyemezdim. O alanın hemen ilerisinde çocuk parkı vardı, bu adamı ben şikayet etmesem, bir başkası şikayet etmese bir gün belki o çocuklara sapıklık yapacak, belki bir gün benim çocuğuma denk gelecek. Sonuç olarak 5 yıl hapis cezası aldı. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derseniz, o yılan bir gün gelir ya sizi yada en yakınınızı sokar.

haklısınız gideceğim karar verdim. peki siz avukat tutmuş muydunuz??

şu konuda haklısınız konu sahibi mutlaka davasının peşine düşmeli. böyle pislikler mutlaka cezasını çekmeli ama tek olmaz ve bence sadece erkek arkadaşınızla da olmaz. olur a, bizim ülkemizde adalet malum. adam salıverilir. erkek arkadaşınızla dalaşırlar filan al başına belayı. babanızdan neden utanıyorsunuz ki çağırın o da gelsin, siz adama bişi yapmamısşınız ki. sizi sahipsiz bellemesin bu pislik. kalabalık gidin bence. baba-kardeş ya da kardeş-sevgili filan.

Kuzum böyle pislik bi adamla karşı karşıya gelmeni tavsiye etmem. Hele bide hiç yüzyüze görmediyseniz. Bir avukata vekalet verin, yada baroya başvurarak avukat talep edin. Allah yardımcın olsun tatlım.

babamı çağıramam ya hem de işleri var gelemez. davamın peşine düşeceğim karar verdim bir arkadaşın da dediği gibi ben davamın peşine düşmezsem ben olmasam belki başkasına zarar verecek. avukat tutarım belki ama kaça mal olur acaba bilen var mı??

9 saatlik bi mesafe var ailemle . aslında istesem hemen gelir ama bi arkadaşın da dediği gibi bi erkekle gitmem lazım. babamı çağıramam utanırım. erkek arkadaşım var onu mu çağırsam ki?? konuyu da biliyor zaten

kesinlikle haklısınız. adalete güvenilmiyor artık. görüyoruz kadın cinayetlerini. konu sahibi yalnız yaşıyor ailesinin yanına gelmesi ve bir süre kalması en iyisi ve en önemlisi babası annesi gelmeli mahkemeye ailece gitmeliler.

Hayret ederek okudum.

Başınıza bir sapık musallat olmuş ama siz avukata para kaptırmama derdindesiniz.

Erkek arkadaşınız da konuyu biliyor ve gelme teklifinde dahi bulunmuyor.

Ne var utanacak ki babanıza söyleyin.Böyle bir şey olacak ben hiç çekinmem,böyle şeyin ayıbı olmaz.

Ne kadar çekingensiniz yahu.
Bana biri böyle musallat olacak ben de onu cümle aleme rezil rüsva etmeyeceğim. Kaldı ki zamanında çok hafif telefon sapıklarını bile baya korkutmuştum.

Siz neden utanıp sıkılıyorsunuz? Arayın ailenizi şimdi destek olmayacaklar da ne zaman olacaklar?

Erkek arkadaşına da söylemekten çekinme bence. Dargın olabilirsiniz ama gelmemezlik yapmaz bence.

Ayrıca kalabalık görünmenizde fayda var. Seni iyice yalnız bellemesin.

Soyismi tanıdıysan öğrencilerden birinin yakınıdır.

Yalnız gitmeyin derim ben,ay bir de gerçek hayatta karşılaşacaksınız adamla ve adam cidden sapıktan öte bir şey . Ben de telefon sapığını şikayet etmiştim polise.Ne zaman sonuçlanır acaba :ssz:

Son düzenleme:
şimdi beni tehdit ettiği fake adrese baktım da en son ocak ayında cinsel organından sperm gelirken çektiği fotoyu koymuş pislik. avukat falan da tutamam uğraşamam . zaten yazın tayinimi isteyip gideceğim buradan Allahın izniyle. ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum

Kuzum senin avukata ihtiyacin yokki.tehdite ugrayan sensin.

arkadaşım ben şöyle bişey biliyorum ne kadar doğru pek bilemiyorum ama duydum durumunuz yoksa baro ücretsiz avukat veriyor size arayın öğrenin bence bir avukatlık bürosu yada adliye danışmaya sorun

teşekkür ediyorum araştıracağım. durumum var ama avukat gerekli mi onu tam çözemedim
arkadaşım ben şöyle bişey biliyorum ne kadar doğru pek bilemiyorum ama duydum durumunuz yoksa baro ücretsiz avukat veriyor size arayın öğrenin bence bir avukatlık bürosu yada adliye danışmaya sorun

Back