- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
arkadaşlar beni faceden taciz ve tehdit eden bi adam vardı. onu polise şikayet etmiştim. ama adam beni fake adresle taciz ediyordu. geçenlerde 2. sulh mahkemesinden kağıt gelmiş duruşma için. bu ayın sonunda duruşma var yani. adamın kimliği de tespit edilmiş ama ismi tanıdık gelmedi.ne yapmam gerekir mahkemeye birlikte gideceğim hiç kimsem yok buralarda. ailemden uzakta bir yerdeyim. ne yapmalıyım bir de gitmesem ne olur cezası falan var mıdır???
arkadaşlar beni faceden taciz ve tehdit eden bi adam vardı. onu polise şikayet etmiştim. ama adam beni fake adresle taciz ediyordu. geçenlerde 2. sulh mahkemesinden kağıt gelmiş duruşma için. bu ayın sonunda duruşma var yani. adamın kimliği de tespit edilmiş ama ismi tanıdık gelmedi.ne yapmam gerekir mahkemeye birlikte gideceğim hiç kimsem yok buralarda. ailemden uzakta bir yerdeyim. ne yapmalıyım bir de gitmesem ne olur cezası falan var mıdır???
şimdi beni tehdit ettiği fake adrese baktım da en son ocak ayında cinsel organından sperm gelirken çektiği fotoyu koymuş pislik. avukat falan da tutamam uğraşamam . zaten yazın tayinimi isteyip gideceğim buradan Allahın izniyle. ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum
gitmelisin ilk önce.
aslında kendine güven. hayatta her zaman tek kalabilirsin.
ama bir arkadaşın falan yok mu yanına alabileceğin?
benim annem falan olsa kalkar gelirdi nerede yaşıyorsa. çok mu uzakta ailen?
senı uzaktan fln tanıyan bırı mıymış?
yoksa rastgele senı mı secmıs?
9 saatlik bi mesafe var ailemle . aslında istesem hemen gelir ama bi arkadaşın da dediği gibi bi erkekle gitmem lazım. babamı çağıramam utanırım. erkek arkadaşım var onu mu çağırsam ki?? konuyu da biliyor zaten
iş arkadaşın falandamı yokmuş
Yahu kardeşim tek gitsen nolacak? Kahvehane değil gittiğin yer. Korkma, şikayet ettiysen sonunu getir.
beni uzaktan tanıyan birisiymiş canım. soy ismi çalıştığım ilçedeki öğrencilerin soyismiyle aynı ama ön adından öğrencim olmadığını anladım.
Gazete de okuyorum, gündemi de takip ediyorum. Sesini ne kadar kısarsan o kadar üstüne gelir. Madem cesaretsizsin polise ne demeye şikayet ediyorsun? Bırak suçlu korksun.pek gazete okumuyor,haber izlemiyorsunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?