• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duruşmaya nasıl gideceğim,ne yapmalıyım?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
arkadaşlar beni faceden taciz ve tehdit eden bi adam vardı. onu polise şikayet etmiştim. ama adam beni fake adresle taciz ediyordu. geçenlerde 2. sulh mahkemesinden kağıt gelmiş duruşma için. bu ayın sonunda duruşma var yani. adamın kimliği de tespit edilmiş ama ismi tanıdık gelmedi.ne yapmam gerekir mahkemeye birlikte gideceğim hiç kimsem yok buralarda. ailemden uzakta bir yerdeyim. ne yapmalıyım bir de gitmesem ne olur cezası falan var mıdır???

şimdi beni tehdit ettiği fake adrese baktım da en son ocak ayında cinsel organından sperm gelirken çektiği fotoyu koymuş pislik. avukat falan da tutamam uğraşamam . zaten yazın tayinimi isteyip gideceğim buradan Allahın izniyle. ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar beni faceden taciz ve tehdit eden bi adam vardı. onu polise şikayet etmiştim. ama adam beni fake adresle taciz ediyordu. geçenlerde 2. sulh mahkemesinden kağıt gelmiş duruşma için. bu ayın sonunda duruşma var yani. adamın kimliği de tespit edilmiş ama ismi tanıdık gelmedi.ne yapmam gerekir mahkemeye birlikte gideceğim hiç kimsem yok buralarda. ailemden uzakta bir yerdeyim. ne yapmalıyım bir de gitmesem ne olur cezası falan var mıdır???

gitmelisin ilk önce.
aslında kendine güven. hayatta her zaman tek kalabilirsin.
ama bir arkadaşın falan yok mu yanına alabileceğin?
benim annem falan olsa kalkar gelirdi nerede yaşıyorsa. çok mu uzakta ailen?

yanında biriyle gitmeni tavsiye ederim hatta bir erkekle git derim. asla yalnız gitme ne olur ne olmaz. bir arkadaşından rica et. kardeşin yokmu yanına gelsin ama orada yalnız görünme bence.

Hic cekinme kagitta yazilan saatte orda bulun onlar seni yonlendirir.neden seni rahatsiz eden biri varsa sikayetci olmayasinki mahkemeye gitmeyerek.hakim sorularina cevap verirsin.en azindan ben oyle gordum izleyici oldugum mahkemede

yanlız gıdersen ne olacakkı ?
ama endıselenıyorsan bır tanıdıktan rıca edebılırsın

şimdi beni tehdit ettiği fake adrese baktım da en son ocak ayında cinsel organından sperm gelirken çektiği fotoyu koymuş pislik. avukat falan da tutamam uğraşamam . zaten yazın tayinimi isteyip gideceğim buradan Allahın izniyle. ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum

Bir avukatınız yoksa gitmek zorundasınız, çünkü suç duyurusunda bulunan ve şikayetçi olan sizsiniz. Eğer gitmezseniz dava düşer, sizin şikayetiniz geçersiz sayılır ve o kişi hiç bir şey olmamış gibi yine yaptıklarını yapmaya devam eder.

senı uzaktan fln tanıyan bırı mıymış?

yoksa rastgele senı mı secmıs?

gitmelisin ilk önce.
aslında kendine güven. hayatta her zaman tek kalabilirsin.
ama bir arkadaşın falan yok mu yanına alabileceğin?
benim annem falan olsa kalkar gelirdi nerede yaşıyorsa. çok mu uzakta ailen?

9 saatlik bi mesafe var ailemle . aslında istesem hemen gelir ama bi arkadaşın da dediği gibi bi erkekle gitmem lazım. babamı çağıramam utanırım. erkek arkadaşım var onu mu çağırsam ki?? konuyu da biliyor zaten

Yahu kardeşim tek gitsen nolacak? Kahvehane değil gittiğin yer. Korkma, şikayet ettiysen sonunu getir.

9 saatlik bi mesafe var ailemle . aslında istesem hemen gelir ama bi arkadaşın da dediği gibi bi erkekle gitmem lazım. babamı çağıramam utanırım. erkek arkadaşım var onu mu çağırsam ki?? konuyu da biliyor zaten

avukatında yokmuş şimdi tek başına gidersin bizim ülkenin kanunları malumdur adamı salıverirler çıkışta seni bekler takip eder vs. aman aman kardeşini çağır babana da söyle derim kendinizi kollayın böyle sapıklardan hemen evşne gitme seni takip edip etmediğini kontrol et. çok dikkatli ol lütfen sapıktan herşey beklenir.

fdiilen katılman gerekmiyor avukatına vekalet verebilrsin

avukatsız olmuyor mu bu işler yav? valla uğraşmak istemiyorum zaten bir-2 ay sonra gidicem buralardan

beni uzaktan tanıyan birisiymiş canım. soy ismi çalıştığım ilçedeki öğrencilerin soyismiyle aynı ama ön adından öğrencim olmadığını anladım.

adam serbest kalınca yıne sana bulaşmaya devam edecek yanı..hatta hepten saplantı halıne getirecek..

ınşallah cezası verılır..sende korkmadan gıt,kım olduğunu gör en azından

Back