Doktorun bakmama lüksü ancak doktorluktan istifa ettiğinde olabilir.doktorun bakmama lüksü yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun bakmama lüksü ancak doktorluktan istifa ettiğinde olabilir.doktorun bakmama lüksü yok
bu nasıl bi beddua peki,gebersinler,falan,dikkat ette o beşer beşer çocuklar senin olmasın
burda gebersin demiş kimsenin gıkı çıkmamış,herkes işine geleni alıyor demek.
Doktorun hareketini tasvip ediyorsun yani. Ben öyle anladım. Bir de şu var insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş
he evet homofobiğim : )Noldu, homofobik misin de gocundun gıkın çıktı?
Haa o halde git tedavi ol, korkma bu kadar homolardan.he evet homofobiğim : )
Haa o halde git tedavi ol, korkma bu kadar homolardan.
kesinlikle muayne etmek zorunda devletten maaş alıyor o kişide vergi veriyor..o da bu ülkenin vatandaşı..istifa ederse görevinden muaf olursa vicdanına kalmış..mahkemede aynı şekilde karar verir..çünki okişide vatandaş,hem işid terör örgütüde islam için yaptığını söylüyor pisliklerini,elhamdülillah bizde Müslümanız..Müslümanlık anlayışı farklı tabii insanların herkezin içi rahat olsun..Noldu, homofobik misin de gocundun gıkın çıktı?
senin bu islamofobin ne olacak peki?
korkma bizden de zarar gelmez
şimdi bende islamofobiler gebersin desem nasıl olur?
ben bu insanları kınamıyorum,şöyle söyliyim kınamamaya çalışıyorum inşaallah
kınamanın iyi bişey olmadığını bildiğim için,ama yaşam şekillerini asla tasvip etmiyorum
bunu yaranmak için söylemiyorum,çünkü burada size şirin gözükmeye çalışanlardan gına geldi.
Valla islamdan ve İslam adı altında yapılan şeylerden insanlar çok zarar görüyor. Korkmam çok normal. : D korkuyorsam tabi...
Mesela homolar bile islamdan dolayı zarar görüyor. Ama homoların islama ve inananlara bir zararı yok.
Ayrıca islamfobikler veya ateistler gebersin de diyebilirsin benim için sakınca yok. : D ben görüşleri eleştiririm ama öyle her şeyi de şahsıma almam. Algı meselesi.
Tehlikesi olan şeylerden korkmak normaldir. Şeriatçılar, gericiler gibi. Bunlardan korkulur. Ama korku yersizse somut olarak bir zararı yoksa sonuna fobi eklenir bu yersiz gereksiz tamamen insan psikolojisinden kaynaklı bir korku olur.
Benim de senin gibi 'müslümanları kınamıyorum ama asla tasvip etmiyorum' deme gibi bi lüksüm var mı sence? : ))
Senin dediğin bende aynı algıyı yaratıyor mesela.
Kimsenin kimsenin tercihlerini tasvip etmeme lüksü olduğunu düşünmüyorum. Kimseyi ilgilendirmez, benim için.
Şu savunman yerine üç nokta koysan da olurdu. : )Müslümanlarda çok zarar gördü görmeyede devam ediyor,acılarımı yarıştıralım
alınmam diyorsun ama burada bi çok mesaja kızdığını alındığını gördüm
ayrıca seninde pek Müslümanları tasvip ettiğin söylenemez,genelde sizin gözünüzde gerici yobaz cahiller
her iki taraftada var yobazlar.
Şu savunman yerine üç nokta koysan da olurdu. : )
Hiçbir haklı açıklaman yok. Her zamanki gibi müslümanlar çok çekti mantığı. Bi siz çektiniz zaten...
Asıl sen hep ben hep ben diyorsun. : D ben homo değilim ama sen Müslümansın. ; )))seninkinin mantıklı açıklaması var yani hmm : )
hep homolar ateistler çekti zaten dimi : )
ben olaya sen gibi tek taraflı bakmamıştım oysaki
herzamanaki gibi hep ben hep ben demişsin
ne çektiniz be : )
Asıl sen hep ben hep ben diyorsun. : D ben homo değilim ama sen Müslümansın. ; )))
Şaka gibisin yemin ediyorum. :d sana mı diyorlardı çocuk gibi cevap veriyorsun diye? : Dislamofobikin işte : )
evet müslümanım nolmuş?
Şaka gibisin yemin ediyorum. :d sana mı diyorlardı çocuk gibi cevap veriyorsun diye? : D
Tamam kızma. : )) sana mı diyorlardı diye merak ettim sadece.he canım he : ) bana didilerdi nolmuş : )
bana diyenler normal olsa keşke yav : )