• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Durumunuzu tasvip etmiyorum, sizi muayene etmem!”

Beni anliyan anladi arkadaslar konuyu sürekli sapitma eyleminiz var ve sıkıldım artk anlicaginizi bukadar laftan snra hicmi hic zannetmiyorm bence doktor rahatsz oldu ve ceza alicagini bildiği halde muayene etmedi saygi duyarım ha doktor bakmak zorundami evet benim burda ayrimcilikla ilgili hicbir yorumum zaten yok kim ne isterse düşünsün artik

Yahu konuyu sacma yerlere cekip sonrada sacma diyemezsn diyorsnz bunun suanki doktorla ne ilgisi var yani boyle sacma sapan yorumlar yapiyorsnz bida mantktan bahsediyorsnz doktor hanim belliki rahatsz olmuş cezasini bildigi halde kabul edip muayene etmemiş bunu anlamak bukdr zor sizin icin ve evet buna ragmen cezasini kabul ediyorsa bi insana zorla muayene ediceksn diyemezsnz
Bi yere çekmiyorum sizin bakış açınızla daha genele bakıyorum.Sizin bakış açınız saçmaysa ben ne yapayım?
Evet zorla muayene edeceksin doktoranım diyebiliriz.Çünkü o görevin yükümlülüklerini baştan kabul ederek göreve başlamış.Kafasına göre davranacaksa baştan kabul etmeyecekti.

trans prans diye değilde olaya insan olarak bakmak lazım.
Bu vatandaş hasta ve dr a muayene olup ilaç yazdırmak durumunda.
Ancak ben bu detayları çok bişmiyorum da kafam basmıyor trans felan
jinekologlar genelde kadın hastalıklarına bakarlar.Bu kişinin rahmi varmıkı
olmayan bişeyi nasıl muayene edicek ? yada yumurtalıklarını
yani yarası varmışta bunu dermotoglar da muayene edebilir.
ben pek anlayamadım.

trans prans diye değilde olaya insan olarak bakmak lazım.
Bu vatandaş hasta ve dr a muayene olup ilaç yazdırmak durumunda.
Ancak ben bu detayları çok bişmiyorum da kafam basmıyor trans felan
jinekologlar genelde kadın hastalıklarına bakarlar.Bu kişinin rahmi varmıkı
olmayan bişeyi nasıl muayene edicek ? yada yumurtalıklarını
yani yarası varmışta bunu dermotoglar da muayene edebilir.
ben pek anlayamadım.
Vajinası olduğu için jinekologa gitmesi normal.Rahmi alınmış kadınlar da jinekologa gidiyor sonuçta.Bir de hormon ilacı yazılacakmış ona da jinekolog bakar.

Vajinası olduğu için jinekologa gitmesi normal.Rahmi alınmış kadınlar da jinekologa gidiyor sonuçta.Bir de hormon ilacı yazılacakmış ona da jinekolog bakar.

Diyorumya bilmiyorum işte vajinası varsa tabiki jin.gidecek.
Ayrıca hormon ilaçlarını tabiki o doktor yazıcak.
yazık olmuş

Hipokrat yeminin batsın. Böyle cahiller doktor olmasın ya, ciddden bak!

doktorluk cidden zor ben doktor olamazdım. hele jinekolog hiç olamazdım. hemcinsleriminkini görmeye cesaret edemem trans falan neyse bu konu beni aştı:KK31:

Back