• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El durumu ıyı olmayan ıkı kısı ıcın ıkıncı el bebek zıbını kıyafetı vemek ısteyen olrmu

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.072
448
37
kızlar bırı ıkız kızlara hamıle durumları cok kotu benımde elımde yok zor gunler atlattım bırınınde oglu olcak onunda durumu cok kotu gonlunuzden koparsa versenızde vermesenızde allah razı olsun

Son düzenleme:
vallahi bebiş olsa seve seve verirdim ne olacak. ama olanlardan bulurum elbet. kaç aylık bebeği ?

sagolun kızlar kız erkek kıyafetı fark etmez renk olarakta ocakta dogum yapcak daha dogum yapmadı hıc bısey alıcak durumlarıda yok afyon karahısarda oturuyo

Son düzenleme:
yazlıkları kaldırırken hepsini bı cuvala basıp komşuma vermiştim köye gidiyordu ver birilerine diye .daha önce olsaydı yollardım kargoyla
inşallah bulunur...

yazlıkları kaldırırken hepsini bı cuvala basıp komşuma vermiştim köye gidiyordu ver birilerine diye .daha önce olsaydı yollardım kargoyla
inşallah bulunur...

sagol canım ınsallah bulunur hayırlıısı ınsallah

kızlar bırı ıkız kızlara hamıle durumları cok kotu benımde elımde yok zor gunler atlattım bırınınde oglu olcak onunda durumu cok kotu gonlunuzden koparsa versenızde vermesenızde allah razı olsun

Banada özelden adres bilgilerini atarmısınız.kız kıyafetleri göndermek isterim.

kızlar ozur dılerım durumları kotu dıye szılerınde yardımıyla ıyılık yapmak ıstedım once kabul ettıler sonra arayıp kabul etmedıler ıstemıyomlarmıs vaz gecmıs durumu kotu olan yakınınızda da ınsanlar varsa verınr ınsallah ozur dılerım meşgul ettım sızlerı ben yardımcı olmak ıstemıstım olmadı allah hepınızden razı olsun

Back