Hemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
Güncelleme: Demin bu konuyu annemle konuştuk. "Her iş yerinde kadın da, erkekte olur. Dırdırından korkmuştur senin. Bir daha ne olursa olsun doğruyu söylemesi konusunda konuş" dedi. Bunun ben de farkındayım. Cevap veren herkese bazılarınız biraz fazla kırıcı olsa da teşekkür ederim.
Güncelleme: Demin bu konuyu annemle konuştuk. "Her iş yerinde kadın da, erkekte olur. Dırdırından korkmuştur senin. Bir daha ne olursa olsun doğruyu söylemesi konusunda konuş" dedi. Bunun ben de farkındayım. Cevap veren herkese bazılarınız biraz fazla kırıcı olsa da teşekkür ederim.
Son düzenleme: