evet gerçekten çok kötü davrandım ama öyle olsun diye değil. bilinçsizce, düşünmeden, bir anlık gaza gelerek saçmaladım. hepsini kabul ediyorum.
neden etkilendim söyleyeyim.
bu kişi bana ilgisini göstermeye başladığı ilk andan beri ağızlarını kapatamadılar bir türlü. laf, kaş göz, ima vs bir an kendi halime bırakmadılar ki. burada nasıl anlatılır bilmiyorum ama cidden çok üstüme geldiler bu konuda. annem ha keza bunalttı beni diğer yandan duygusal olarakta bir anda bir olayın içine düştüm. sanırım hepsini birden kaldıramadım.
etrafımdakiler ilk andan itibaren söz, mesaj, mail vs yoluyla bu konuda negatif yönde baskı kurdular bana. hatta kendime ekstra özendiğim zaman (ki birinin sevgisinden haberdar olmak o duyguyu aynen içinde taşımak insanı daha bi' özenli yapıyor) ne bu süs, ne film dönüyor vs diyerek bile sevincimi baltaladılar.
ben 32 yaşındayım bedenen büyük aklen küçüğüm belli ki. inanılmaz derecede etkilendim sözlerden tavırlardan. evet yanlıştı...
şu an çok ama çok üzgün ve pişmanım
Öyle keskin ve dönülmez bir durum değil.
Seni gerçekten istiyorsa ki anladığım kadarıyla istiyor geri gelecek göreceksin
evet gerçekten çok kötü davrandım ama öyle olsun diye değil. bilinçsizce, düşünmeden, bir anlık gaza gelerek saçmaladım. hepsini kabul ediyorum.
neden etkilendim söyleyeyim.
bu kişi bana ilgisini göstermeye başladığı ilk andan beri ağızlarını kapatamadılar bir türlü. laf, kaş göz, ima vs bir an kendi halime bırakmadılar ki. burada nasıl anlatılır bilmiyorum ama cidden çok üstüme geldiler bu konuda. annem ha keza bunalttı beni diğer yandan duygusal olarakta bir anda bir olayın içine düştüm. sanırım hepsini birden kaldıramadım.
etrafımdakiler ilk andan itibaren söz, mesaj, mail vs yoluyla bu konuda negatif yönde baskı kurdular bana. hatta kendime ekstra özendiğim zaman (ki birinin sevgisinden haberdar olmak o duyguyu aynen içinde taşımak insanı daha bi' özenli yapıyor) ne bu süs, ne film dönüyor vs diyerek bile sevincimi baltaladılar.
ben 32 yaşındayım bedenen büyük aklen küçüğüm belli ki. inanılmaz derecede etkilendim sözlerden tavırlardan. evet yanlıştı...
şu an çok ama çok üzgün ve pişmanım
Öyle keskin ve dönülmez bir durum değil.
Seni gerçekten istiyorsa ki anladığım kadarıyla istiyor geri gelecek göreceksin
Cevrendekiler de bir garipmis sekerim, ne guzel bir sevgi yasiyormussun sevineceklerine manyakca davranmislar. Yapabilirsen arkadaslarina net tepki koy, ben kendi kararimi verdim, beni dusundugunuz icin tesekkur ederim, bu konudaki fikirleriniz kararimi degistirmeyecek de gec. Sen net tavir koymazsan bunlar her halta karismaya devam edecek, hadi konusmayi anlarim ama mail neyin nesi!? Bunlara cok yuz vermissin, sozlerini cok dinlemissin, kulaklarini artik tika. 32 yasindaymissin, annenin de her dakika basi aramasina anlam veremedim.
Ben bu hafta 26 oluyorum ve sevgilim yok, resmen telasa kapilmis durumdayim. Yanlis anlama sekerim yasli degilsin ama biliyorsun bu isler 30dan sonra zorlasiyor, eh ne guzel hoslandigin biri de var..yani bu adamdan vazgecip sonra kimseden hoslanmazsan ne olacak? 10 yil sonra o sevgili arkadaslarin cocuguyla , kocasiyla mutlu mutlu takilacak, sen de onlara uydugun icin yalniz kalacaksin belki de ve bu aski kacirdigina pisman olacaksin. Sen aksamlari tek basina uyurken arkadaslarin yaninda olacaklar mi?
Ask bu zamanda cok zor bulunan bir sey, bu kadar kiymetli bir seyi oteki beriki yuzunden elinden birakacak misin?
Bence sen hemen bu adami ara ve ozur dile, pismanim de. Yukarda soyledigin son cumleyi bana degil ona soyle :))) Sonra da bizi haberdar et, dugun bolumune de gelinlik resimlerini koy :)
hiç sormayın
topluca yemek yiyoruz beni masadan kaldırıyor birisi "bu adam sana göre değil" demek için
sabah günaydın diyorum "senin yüsüz senden önce çıktı yukarı ne pişkin adam"
konsere gideceğimiz akşam yine aynı tavırlar, surat dökmeler kaş çatmalar vs.
odama gelse hemen yanımızda bitiyorlar sırf başbaşa kalmayalım diye
kapı önünde konuşsak yine aynısı
eğer düzelirse (ki tek istediğim bu) resti çekicem hepsine
3 haftadır benim çektiğim azabı bir tek ben biliyorum, kimse durmadı yanımda. ha pardon durdular "aptal mısın be, aşık olsa böyle yapmazdı, yalanmış yalan kandırmış seni" diyerek
çok aptalım
aradım kırıldığını anlayınca, dinlemiyor. izin vermiyor anlatmama
1 nasıl bir kültür farkı bu sen kraliyet ailesinden falan mısın
2 sanırım karşı taraf kültürlü olan taraf zira kültürlü bir bayan anlış ata oynadın gibi argo konuşmalar yapmaz
3 madem baştan kastın kendini istemiyorum olmaz vs şimdi neden bu kişinin ne hissettiği ne düşündüğü bu kadar önemli
bırak gitsin sen doğru ata oyna
O zaman basina gelenler iyi olmus sekerim, olumlu bir ders cikarmissin ve artik etrafindakileri tepene cikarmaman gerektigini ogrenmissin.
Etrafindakiler gercekten hadlerini bilmiyorlar, cocukluk arkadasin vs. olsa bir noktaya kadar kararlarindan duydugu supheyi dile getireblilir, o da sana olan sevgisine dayanarak. Peki simdi bu is arkadaslarin neye dayanarak sinirlarini bu kadar asmislar, ne demek surat asmak, yorum yapmak, odana gelmek?! Onlar senin adi ustunde is arkadasin, yani bir seyin degiller, hadlerini bu kadar asamazlar. Siniri bu kadar asmalrina sen izin vermissin, su okuduklarima gercekten inanamadim, bu neyin cesareti boyle? Bence bu insanlarla siniri iyice gostermen gerekiyor. Boyle davranmalarina bir daha izin verme, sinirlari iyi koru derim.
Adamla da ben islerin duzelecegine inaniyorum, gururu kirilmis ama iyilesince yelkenleri suya indirir :)) Sen aramaya devam et bence, vazgecme.
Belli ki ona karsi bi ilginiz var yazdiklarinizi okuyunca uzuldum umarim en kisa zamanda kendinizi ona aciklama biseyleri yoluna koyma firsati bulursunuz,hakkinizda hayirlisi olsun. Mezhep farki ve sanirimda buyudugunuz cevrelerde biraz farkli ama bunlar kisiyle alakali ikinizinde ustunden gelemeyecegi bir durum degilse bunlarin hic biri bi sorun yaratmaz.aglamasi konusu sanirim siz yemekte inanciyla ilgili soru sorunca tabi benim ki sadece tahmin duzeyinde ama halk arasinda ne yazik ki bazi mezhepler icin simdi yazmiyimda cirkin soylemlerde bulunanlar olabiliyo belki de olay konusmaniz o noktaya gidicek sizde o tarz dusunuyorsunuz diye alinip dolmus ve sonucunda aglamista olabilir..is arkadaslarinizinda sizi yonlendirmesine izin vermeyin sadece bu konu icin degil bazi insanlar insanlari yonetmeyi 2lafla kirmayi cidden cok seviyorlar onlara karsida tavrinizi belli edin,umarim nasil mutlu olacaksaniz oyle olur
Bu mezhep farkı Alevi - hanefi
Şii-şafi gibi bi fark mı acaba??eğer öyleyse devam ederek çok büyük hata edersîniz.
Bunu da ancak evlendiğinizde anlarsınız.. Dediğim gîbi bi farksa yol yakınların boşverin derim.
Aynı hataya düşecektim ve ne kadar şükretsem az Rabb'ime gözümü açtı resmen çünkü B'nde sizin gibi düşünüyordum yok önemsemiyor hakkında bir şey bile bilmiyor. Ama önemsemese de asla o yoldan vazgeçme emin olun artık düşünün o önemsememeyi....muhafazakar çevrede yetiştiğiniz halde Geceleri tek başınıza sahur yapmak ailede içkili yemek masalarına oturmak gusül bi alıp bi almamak sizi rahatsız etmeyecek mi.tamam hepsi böyle değil ama daha şu yaşıma kadar hiç namaz kılan Alevi görmedim Üniversitede oda arkadaşım Alevi idî o namaz kılmaya hep başlamak îstiyordu ama gusül almıyordu bi türlü.bi akrabamız Alevi birisiyle evli artık bıkkınlığını anlatsam sayfalar yetmez ne kaynanasının domuz eti yemişliği kalmış ne kocasının ben öküze tapıyorum gibî bîrşey demişliği. Bizim orada bi kızı ailesi vermemişti kaçtı ertesi gün aradı gelin beni alın mahvolurum yoksa diye ( burada ne yaptıklarını söylemek istemiyorum) ailesi ne halin varsa gör dedi almadı.alevi mahallesinde büyüdüm kuzenlerimden başka hiç hanefi şafi arkadaşım yoktu o yüzden tek diyeceğim evlenmeden her şey güllük gülistanlık ama evlilik zor aynı fîkirleri paylaşmayan 2 insanın evlilîği çok daha zor .zaten Alevi aile hanefi bi gelini ölene kadar kabullenmiyor emin olun.
aynı iş yerinde çalışıyor olmanız kötü. hani derler ya göz görmeyince gönül katlanırmış. uzakta olunca, bir daha hiç görmeyince unutmak daha kolay oluyor (kendi tecrübem)...
bu arada O'nu tiyatroya davet ettim. tamam dedi ama arkdaşının da gelmesini istiyor.
o da beni konsere davet etti arkadaşlarımla gideceğiz gelmek ister misin diye mesaj atmış
umutlanmalı mıyım?
bir de faceden vs silmiştim, izin verirsen tekrar ekleyeyim dedim. bunu düşünmem lazım dedim.
ne düşüneyim hanımlar kafam allak bullak oldu
Aynı hataya düşecektim ve ne kadar şükretsem az Rabb'ime gözümü açtı resmen çünkü B'nde sizin gibi düşünüyordum yok önemsemiyor hakkında bir şey bile bilmiyor. Ama önemsemese de asla o yoldan vazgeçme emin olun artık düşünün o önemsememeyi....muhafazakar çevrede yetiştiğiniz halde Geceleri tek başınıza sahur yapmak ailede içkili yemek masalarına oturmak gusül bi alıp bi almamak sizi rahatsız etmeyecek mi.tamam hepsi böyle değil ama daha şu yaşıma kadar hiç namaz kılan Alevi görmedim Üniversitede oda arkadaşım Alevi idî o namaz kılmaya hep başlamak îstiyordu ama gusül almıyordu bi türlü.bi akrabamız Alevi birisiyle evli artık bıkkınlığını anlatsam sayfalar yetmez ne kaynanasının domuz eti yemişliği kalmış ne kocasının ben öküze tapıyorum gibî bîrşey demişliği. Bizim orada bi kızı ailesi vermemişti kaçtı ertesi gün aradı gelin beni alın mahvolurum yoksa diye ( burada ne yaptıklarını söylemek istemiyorum) ailesi ne halin varsa gör dedi almadı.alevi mahallesinde büyüdüm kuzenlerimden başka hiç hanefi şafi arkadaşım yoktu o yüzden tek diyeceğim evlenmeden her şey güllük gülistanlık ama evlilik zor aynı fîkirleri paylaşmayan 2 insanın evlilîği çok daha zor .zaten Alevi aile hanefi bi gelini ölene kadar kabullenmiyor emin olun.
lütfen bir mezhebe mal etmeyin olayı domuz eti yemiş falan diye.aleviler tavşan bile yemezler bırakın domuzu...Yobaz insanlar yüzünden bu memleket bu hale geliyor.her insanın iyisi de kötüsü de vardır bunun etnik köken,ırk renk bayrak dil le alakası yoktur.böyle karalama yaptığınız için bir sürü insanın kul hakkına giriyorsunuz.
konu sahibesi çok tutucu bir aileye sahipseniz boşverin yok hoşgörülü bir aile iseniz emin olun hiç bir sorun olmuyor.ailemde ben de dahil çok evlilik var alevi sünni evliliği.Allah'a çok şükür hiç bir sorun yaşamadık hiç birimiz.çünkü yobaz değiliz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?