Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence başta sen onu reddettikten sonra işin rengi değişmiş beyefendının erkeklık egosu kırılmış ve daha sonrasında ozur dıleme arkadasını aracı koyma seni hala sevdıgını soylemesı fln hepsi onun intıkam oyunun parçası bence ayrıca psıkolojısı de cok normal degıl gıb ıgeldi bılemıyorum sen daha ıyı hıssedersın tabıı. Bu hıkaye pek dogru 1 hıkaye degıl sanki ve de bu saatten sonrada bence hayırlı 1 son cıkmaz...Ztn sınema davetıne 3. kışi dahıl etmesı de hoş degıl vatandaş hem kendını garatıye almaya calısıyor(ozguvenı de eksık galıba) hem de bu hareketıyle asıl karsı tarafın guvenını zedeledıgını hıc umursamıyor bıle...haa bır de buradan baska ne sonuc cıkarılabılır eger aranızda 1 ılıskı baslayacak olursa kuvvetle muhtemel baştan sakat dogacak cunku dıgerlerının agzına pelesenk olup her turlu ozelınız ortalığa dökülmeye aday olacak...ben bu arada farkındaysan aranızdakı dıg. farklılıkları hıc durum degerlendırmesıne katmadım bile...kaldı ki iş yerinde duygusal yakınlaşma; ilişkının gelecegınden&karsı taraftan emın olmadıkca bilhassa bayanlar için çok risklıdır iş&meslegındekı konumun&ıtıbarın zedelenebılır...ama tanıı yıne de senın verecegın kararlar&analızlerın en onemlısı tabii..
lütfen bir mezhebe mal etmeyin olayı domuz eti yemiş falan diye.aleviler tavşan bile yemezler bırakın domuzu...Yobaz insanlar yüzünden bu memleket bu hale geliyor.her insanın iyisi de kötüsü de vardır bunun etnik köken,ırk renk bayrak dil le alakası yoktur.böyle karalama yaptığınız için bir sürü insanın kul hakkına giriyorsunuz.
konu sahibesi çok tutucu bir aileye sahipseniz boşverin yok hoşgörülü bir aile iseniz emin olun hiç bir sorun olmuyor.ailemde ben de dahil çok evlilik var alevi sünni evliliği.Allah'a çok şükür hiç bir sorun yaşamadık hiç birimiz.çünkü yobaz değiliz....
yaaaa mehzep farklılığı nedir,yada insanlar arası farklılık nedir ben bunu anlamış değilim..herkesin dini düşüncesi ibadeti kendine değilmi..bizim dinimiz hoşgörü dini değilmi yaaa.ben bunları yaşadığınıza inanamıyorum gerçekten..benim için her zaman insan olması önemli..benim birsürü alevi arkadaşım var komşularımız var ve mükemmel insanlar.kültür farklılığıymış ne kadar kültürü varki bu insanların başka kültürlere hoşgörü gösteremiyorlar anlamıyorum..Ayak uydurmak zorunda değilsiniz ama hoşgörü gösterebilirsiniz..lütfen şu farklılıklardan vazgeçin önemli olan iki kişinin mutluluğu aileler içinde evlatlarının mutluluğu olmalı..Senin bahsettiğin çocuğa gelince sen özrünü dilemişsin.büyüklük sende kalsın bırak hırs yapma..o kadar çok seviyorsa kendisi göstersin arkadaşları ne karışıyormuş..göstermiyorsada yol ver gitsin...