• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum değerlendirmesi, hepinizin fikirlerini bekliyorum

Bence başta sen onu reddettikten sonra işin rengi değişmiş beyefendının erkeklık egosu kırılmış ve daha sonrasında ozur dıleme arkadasını aracı koyma seni hala sevdıgını soylemesı fln hepsi onun intıkam oyunun parçası bence ayrıca psıkolojısı de cok normal degıl gıb ıgeldi bılemıyorum sen daha ıyı hıssedersın tabıı. Bu hıkaye pek dogru 1 hıkaye degıl sanki ve de bu saatten sonrada bence hayırlı 1 son cıkmaz...Ztn sınema davetıne 3. kışi dahıl etmesı de hoş degıl vatandaş hem kendını garatıye almaya calısıyor(ozguvenı de eksık galıba) hem de bu hareketıyle asıl karsı tarafın guvenını zedeledıgını hıc umursamıyor bıle...haa bır de buradan baska ne sonuc cıkarılabılır eger aranızda 1 ılıskı baslayacak olursa kuvvetle muhtemel baştan sakat dogacak cunku dıgerlerının agzına pelesenk olup her turlu ozelınız ortalığa dökülmeye aday olacak...ben bu arada farkındaysan aranızdakı dıg. farklılıkları hıc durum degerlendırmesıne katmadım bile...kaldı ki iş yerinde duygusal yakınlaşma; ilişkının gelecegınden&karsı taraftan emın olmadıkca bilhassa bayanlar için çok risklıdır iş&meslegındekı konumun&ıtıbarın zedelenebılır...ama tanıı yıne de senın verecegın kararlar&analızlerın en onemlısı tabii..

doğru işyeri olması zaten bu hale getirdi. herkesin dikkati bir anda o yöne doğru çevrildi.

lütfen bir mezhebe mal etmeyin olayı domuz eti yemiş falan diye.aleviler tavşan bile yemezler bırakın domuzu...Yobaz insanlar yüzünden bu memleket bu hale geliyor.her insanın iyisi de kötüsü de vardır bunun etnik köken,ırk renk bayrak dil le alakası yoktur.böyle karalama yaptığınız için bir sürü insanın kul hakkına giriyorsunuz.
konu sahibesi çok tutucu bir aileye sahipseniz boşverin yok hoşgörülü bir aile iseniz emin olun hiç bir sorun olmuyor.ailemde ben de dahil çok evlilik var alevi sünni evliliği.Allah'a çok şükür hiç bir sorun yaşamadık hiç birimiz.çünkü yobaz değiliz....

ailem tutucu değil ama bizim daha önce karşı karşıya kaldığımız bir durum da değil bu. düşündükçe anlamsız geliyor şimdi çok ama çok fevri davrandım.

Uzaktan uzağa bakması, bıyık altından gülmesi veya size laf sokması filan sizi hâlâ umursadığını hissettirdi bana, sizi tamamen silseydi hiç umursamazdı bile, o defteri kapatırdı işine bakardı, yaşadığı kırgınlığa rağmen şimdi ufak ufak konuşmaya bile başlamış, bunlar umursamazlığın değil umudun işaretleri bence. Uzaktan uzağa yanlış yorum yapıp sizi yanlış yönlendirmek istemem ama hissettiğim, hislerim bu yönde söyledikleriniz minvalinde. Yaşadığı kırgınlık az buz şey değil ona rağmen bir ortamda sizinle ilgili tepkiler vermesi duygusal nedenlerledir diye düşünüyorum. Açık açık konuşmalısınız daha önce de dediğim gibi, içten bir özür dilediğiniz halde hâlâ havalara girip sizi geri çevirirse bırakırsınız peşini gider, ama bu iş bu muallak hâlde kalmamalı bana göre. Umarım çözüme kavuşturursunuz, sevgiler..

yaaaa mehzep farklılığı nedir,yada insanlar arası farklılık nedir ben bunu anlamış değilim..herkesin dini düşüncesi ibadeti kendine değilmi..bizim dinimiz hoşgörü dini değilmi yaaa.ben bunları yaşadığınıza inanamıyorum gerçekten..benim için her zaman insan olması önemli..benim birsürü alevi arkadaşım var komşularımız var ve mükemmel insanlar.kültür farklılığıymış ne kadar kültürü varki bu insanların başka kültürlere hoşgörü gösteremiyorlar anlamıyorum..Ayak uydurmak zorunda değilsiniz ama hoşgörü gösterebilirsiniz..lütfen şu farklılıklardan vazgeçin önemli olan iki kişinin mutluluğu aileler içinde evlatlarının mutluluğu olmalı..Senin bahsettiğin çocuğa gelince sen özrünü dilemişsin.büyüklük sende kalsın bırak hırs yapma..o kadar çok seviyorsa kendisi göstersin arkadaşları ne karışıyormuş..göstermiyorsada yol ver gitsin...

yaaaa mehzep farklılığı nedir,yada insanlar arası farklılık nedir ben bunu anlamış değilim..herkesin dini düşüncesi ibadeti kendine değilmi..bizim dinimiz hoşgörü dini değilmi yaaa.ben bunları yaşadığınıza inanamıyorum gerçekten..benim için her zaman insan olması önemli..benim birsürü alevi arkadaşım var komşularımız var ve mükemmel insanlar.kültür farklılığıymış ne kadar kültürü varki bu insanların başka kültürlere hoşgörü gösteremiyorlar anlamıyorum..Ayak uydurmak zorunda değilsiniz ama hoşgörü gösterebilirsiniz..lütfen şu farklılıklardan vazgeçin önemli olan iki kişinin mutluluğu aileler içinde evlatlarının mutluluğu olmalı..Senin bahsettiğin çocuğa gelince sen özrünü dilemişsin.büyüklük sende kalsın bırak hırs yapma..o kadar çok seviyorsa kendisi göstersin arkadaşları ne karışıyormuş..göstermiyorsada yol ver gitsin...

ben ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi şaşırmış durumdayım.
evet özrümü diledim konuşturmamasına rağmen dilemeye çalıştım ilk adımı da attım ama şu an ne var ne yok durumu söz konusu
gerçekten çok üzülüyorum ve lanet ediyorum arkadaşlarıma hergün

Back