öğle uykusundan kuru kalktı ki 3 saat kadar uyudu.uyanınca şartlanmış bezi çıkartmaya çaluşıyordu,çıkarttırdı bana.sonra wc ye gittik oturduk,bekledik yine yapmadı bişey.ama çok sıkıştığı belli,hem hareketlerinden hem de uykusundan bezine yapmamış olmasından.tabi inatla wc ye yapmayınca en sonunda altına kaçırdı.neyse temizlendik.üst baş değiştik.ve can alıcı soruyu sordum annecim kilodunu mu giydireyim bezini mi takayım dedim ikiside ayrı ellerimde göstererek,bezi tercih etti.ben de hiç üstelemeden bezi taktım.o andan beri bezi takılı.bir taraftan diyorum biraz ara vermek hem bana hem ona iyi gelecek bir taraftan da bu kadar günki emeğim için ve daha da önemlisi çocuğumu şaşkınlığa uğrattığım için bırakmamalıyım diyorum.kızıma zarar vermek istemezken kendimi perişan ettim bu arada
inan aynı duyguları ben de hissetim ayyyynısını..ben beceriksizim,yapamıyorum,yapamıycam,benim çocuklarım öğrenmiycek,acaba okula giderken de mi bağlanacak,bazıları sevinecek öğretemedim diye vs...çok yanlışmış bu düşündüklerim.olay tamamen çocuğun olgunlaşmasıyla ilgili.henüz hazır değiiiiiiill olay bu kadar..kendini hiç suçlama çok çabaladın,çok sabrettin ama şu anda olmadı ama olacak bu ara ikinize de iyi gelecek göreceksin.ne kendini üz ne kızını,yavrundan önemli değil inan..bi gün oluverecek sen de inanamıyacaksın..mutlu hisset kendini çünkü hak ettin senara verdim canım.mecburen ara verdim çünkü çok hırçınlaştı,ben ondan daha da hırçınlaştım.bu elimde değil,sinirlerim hakim olamaz hale geldim.hala düzelemedim.sebepli sebepsiz ağlayasım var sürekli.sinirlerim çok bozuldu.ben beceremedim bu işi maalesef.annelik konusunda çok yetenekli değilim sanırım,çok fazla okuyorum,tüm okuduklarımdan ortaya karışık yapıp kızma göre uyarlamaya çalışıyorum filan ama ı ıh,ben beceremedim arkadaşım.benim kızım benden daha inatçı çıktı.hem kendi burcu hem yükseleni akrep.bu arada havalar serin gittiği için çocuğu üşüttüm faranjit oldu.Şimdi biraz nadasa çekildik,hem havalar da iyice ısınsın diyorum
inan aynı duyguları ben de hissetim ayyyynısını..ben beceriksizim,yapamıyorum,yapamıycam,benim çocuklarım öğrenmiycek,acaba okula giderken de mi bağlanacak,bazıları sevinecek öğretemedim diye vs...çok yanlışmış bu düşündüklerim.olay tamamen çocuğun olgunlaşmasıyla ilgili.henüz hazır değiiiiiiill olay bu kadar..kendini hiç suçlama çok çabaladın,çok sabrettin ama şu anda olmadı ama olacak bu ara ikinize de iyi gelecek göreceksin.ne kendini üz ne kızını,yavrundan önemli değil inan..bi gün oluverecek sen de inanamıyacaksın..mutlu hisset kendini çünkü hak ettin sen
Minoşum desteğin çok teşekkürler.inşallah dediğin gibi olur biizm de.herkesten öyle duyuyorum,en fazla 1 haftada bitiyormuş bu iş,normali o.Bizimki değil yani.Şimdide arada sırada bezini kendi çıkarttırıyor.Bakalım ne olacaz böyle.hanfendi ne zaman hazır olacak bakalım kraliçe hazretlerisafişim kendine haksızlık etme moralini bozma en dogru kararı verdin bence bak bidahaki açışında şoka gireceksin bu bi alıştırma olacak size bende aynen senin gibi düşünüyodum ama ikinci açışımda resmen bi mucize oldu 3 günde bitti 4.gün kendi başladı söylemeye maşallah artık ögrendi henüz 1 hafta bile olmadı ben artık rahatça heryere gidiyorum seninde ögle olacak bak görüceksin mine demiştide dersin o zaman hiç kendini üzme milletede kulagını kapa ne zaman kendinizi hazır hissederseniz o zaman açarsınız tekrar
safişim kendine haksızlık etme moralini bozma en dogru kararı verdin bence bak bidahaki açışında şoka gireceksin bu bi alıştırma olacak size bende aynen senin gibi düşünüyodum ama ikinci açışımda resmen bi mucize oldu 3 günde bitti 4.gün kendi başladı söylemeye maşallah artık ögrendi henüz 1 hafta bile olmadı ben artık rahatça heryere gidiyorum seninde ögle olacak bak görüceksin mine demiştide dersin o zaman hiç kendini üzme milletede kulagını kapa ne zaman kendinizi hazır hissederseniz o zaman açarsınız tekrar
desteğin için çok teşekkürler.size de kolay gelsin,inşallah bir an evel btirirsiziniz eğitiminizi 5 yıldızlı pekiyiyle
teşekkür ederim canım idil bebe markası bursada bebeler sarayından almıştım üzerinde damla taşlar yoktu yanlız onları kendim yapıştırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?