- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.900
- 73
- Konu Sahibi Papatya129
-
Arkadas kalabilir ya ben kalmistim gercekten hisler bitince geriye insani iliski kaliyor. Ama baska biri var olana kadar. Sevgilim oldugunda engellemistim her yerden ayiptir cunku bence. Konu sahibi fazla rahat geldi bana gercekten cok rahatlik iyi bi sey degilAçıkçası zamanında öpüşmüş etmiş biseyler olmuş bağ kurmuş insanların arkadaş olabileceğine asla inanmıyorum bir. Ayrıca kala kala onun arkadaşlığına mı kalmış asla tolerans gösterecegim bir durum olamaz takipleşemez.
Bence birşeye gıcık olmuştur kızın sevgilisi oldu ise belki içten içe ufak çaplı olarak kıskanmış olabilir impulsive varlıklar bunlar genelde olur mu olur erkekler de acayip bir ego var çünkü kadınlardan farklı.
Kızlar sevgilimle eski kız arkadaşı yıllardır takipleşiyordu. Ben hiç çıkar diye baskı yapmadım. Arkadaşça bitirilen, güzel hatırlanan bir ilişkiydi onun için.
Sonra hayatına ben girdim ve hiç bir güven sorunu yaşamadık. Düzgün, efendi birisi. Yıllardır birlikteyiz. Kızın da hayatında yeni biri vardı bu süreçte gayet güzel bir ilişkisi.
Bugün telefonunu aldım ve bir baktım kızı engellemiş. Benim çok kafam karıştı bunca yıl engellemeyip birden engellemesi. Ve birini engelleyecek bi tip değil sevgilim. Takip etmeyi bıraksa hadi neyse de engellemek ne alaka gerçekten anlamadım.
Acaba bi iletişim falan mı oldu aralarında. Ya da neden birden çıkarma gereği duydu. Ne dürttü bizim deliyi ya of gerçekten çok merak ediyorum ama sorarsam telefonuna baktığımı anlar.
Biraz beyin fırtınası yapalım lütfen
Arkadas kalabilir ya ben kalmistim gercekten hisler bitince geriye insani iliski kaliyor. Ama baska biri var olana kadar. Sevgilim oldugunda engellemistim her yerden ayiptir cunku bence. Konu sahibi fazla rahat geldi bana gercekten cok rahatlik iyi bi sey degil
Iki kisi de notrleyebilmisse acik kapi olmuyo pek ya cunku arkadas kalmak zaten sey degil mi, iliskisel anlamda beceremedik ama arkadasken iyiydik birbirimizi kaybetmeyelim. Bilmem bence oluru var ama yeni biri olana kadar. Onun disinda aslaa olmaz hayatimdaki kisiye bu ayibi yapmak da istemem bana da yapilmasin yani kiskancliktan ziyade. Ince ayar gerektiren bi durum ama haklisinizBilemiyorum birileri girene kadar bile hala sanki umut vermek gibi değil mi sence bir tık iletişim kapısı bırakma? Ben kalamıyorum nötr biri olmam ona karşı uzun sürüyor yani. Birde sevgililikte bir nevi arkadaşta oluyorsun ilişki bitince arkadasligim da yara alıyor dinamik olarak yani bir Hulya avşar olamadım hiç
birde kıskanç bir kadınım yani o da takip etsin istemem.
Iki kisi de notrleyebilmisse acik kapi olmuyo pek ya cunku arkadas kalmak zaten sey degil mi, iliskisel anlamda beceremedik ama arkadasken iyiydik birbirimizi kaybetmeyelim. Bilmem bence oluru var ama yeni biri olana kadar. Onun disinda aslaa olmaz hayatimdaki kisiye bu ayibi yapmak da istemem bana da yapilmasin yani kiskancliktan ziyade. Ince ayar gerektiren bi durum ama haklisiniz
Hiç güven sorunu yaşamadiysaniz neden gizli gizli telefonunu alıp engellenenler listesine ya da eski kız arkadaşına baktınız?
O güven problemi yaşamadık olmuyor ama bir şeyini yakalamadım bu zamana kadar oluyor. Güvenen insan bakma gereği duymaz.Arada bakıyorum mesajlarına vs
Ortak bir arkadaş varsa sağda solda kızın abuk subuk kendisi hakkında Bi laf ettiğini duymuştur. Ben de bir sene sonra engelledim. Herhangi bir iletişim yoktu ilgim de yoktu onun da yoktu. Hatta adam nişanlı falan oldu bir ara sonra napti bilmiyorum evlenmiştir belki. Ama birine benim için sorunluydu falan demis. Oysa arkadasca güzel dileklerle ayrilmistik. Engelledim valla
O güven problemi yaşamadık olmuyor ama bir şeyini yakalamadım bu zamana kadar oluyor. Güvenen insan bakma gereği duymaz.
Arkadasim bence sor neden engelledigini. Anlasin baktigini, instagramina girmene izin veriyorsa o kisma merak edip baktim dersin, ne var bunda?
Durduk yere engellemesi garip.
Yillardir sevgilisiniz sey diyebilirsin arkadas listene baktim bu kiz yoktu hesabini mi kapadi acaba?? Oda olabilir derse o zaman bi halt yemistir.. yoo ben engelledim derse dogruyu jonusuyor pesinden gelecek cumlelere inanabilirsin
hayır niye hep kızlar bu eski sevgliyi sorun yapmıyor onu anlamıyorum.şimdi empati kurun,siz eski sevgilinizi hesabınızda tutsanız sevgilinz ne yapardı? ortalığı ayağa kaldırıp kıskançlık krizlerine girmez miydi? yahu siz kızlar da niye hep alttan alıyorsunuz ,aynı şeyi siz de yapın ,ne münasebet eski sevgiliyi silmemek,karşıyım böyle şeylere ve kızlar nasıl siliyrsa erkekler de silecek,yok öyle yağma... hep erkeklerin burnu havaya kalkıyor bu ne yaa.. ilk şartım olurdu hem de eski sevgiliyi engelleme
Yani her şeyi geçtim bana hediye alınca destekliyor ama hediye almayınca bu ili
evet tüm sevgililer çöpe gitmeli, ne olsun peki yüz tane sevgili ekli mi olsun sosyal medya hesabında.Ortalığı ayağa kaldırıp kıskançlık krizlerine girmezdi hanımefendi. Eskiden flörtleştiğim insanların hiçbirini silmedim. Bana sormadı bile karşılıklı böyle bir çabaya girmiyoruz hanımefendi. Eski sevgilisini instagramdan silse de beni eski sevgilisiyle aldatabilirdi hanımefendi. Yapacak olan her türlü yapıyor anlatabiliyor muyum hanımefendi?
Hep sizin doğrularınız hep sizin varsayımlarınız hep sizden farklı düşünene “nasıl yaa hak etmişsin o zaman” etiketi damgalama.
Bizim ilişkimizde kıskançlık konu olmadı hiçbir zaman. Bana ilişki içinde yazan insanlar oldu o zaman bile sen gereken cevabı verirsin zaten diyip konuyu kapattı ve saygısızlık yapmadı bana. Sizin zemininizde düzgün bir ilişkimiz olması ve aldatılmayı hak etmemem için toksiklik yapıp tüm eski sevgililerini uzay boşluğuna mı yollamam gerekirdi görmesin duymasın haberi olmasın aman diye?
Herkes eski sevgilisini takip etmesine odaklanmış yeter ama sorun takip etmesi değil ne oldu da sildi acaba nasıl öğrenebilirim fikir verebilir misiniz diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?