Durduk yere eski sevgilisini engelleyen sevgilim??

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Kızlar sevgilimle 2019da çıkmaya başladık. Benden 1 yıl önce eski kız arkadaşı ile ayrılmışlar ama instagramdan takipleşiyorlardı birbirlerini çıkarmamışlardı. Ben hiç çıkar diye baskı yapmadım. Arkadaşça bitirilen, güzel hatırlanan bir ilişkiydi onun için.

Hayatına 2019da ben girdim ve hiç bir güven sorunu yaşamadık. Düzgün, efendi birisi. Yıllardır birlikteyiz. Kızın da 2020de hayatına yeni biri girdi bu süreçte gayet güzel bir ilişkisi.

Bugün telefonunu aldım ve bir baktım kızı engellemiş. Benim çok kafam karıştı bunca yıl engellemeyip birden engellemesi. Ve birini engelleyecek bi tip değil sevgilim. Takip etmeyi bıraksa hadi neyse de engellemek ne alaka gerçekten anlamadım.

Acaba bi iletişim falan mı oldu aralarında. Ya da neden birden çıkarma gereği duydu. Ne dürttü bizim deliyi ya of gerçekten çok merak ediyorum ama sorarsam telefonuna baktığımı anlar.

Biraz beyin fırtınası yapalım lütfen

Son düzenleme:
Yani şimdi ben kendim bundan iki anlam çıkarırım. 1. Ya senden habersiz uygun olmayan bir şekilde iletişime geçmiştir/geçmişlerdir ve yazmaması için vs engellemiş olabilir. 2. Görmek istemiyor kıskanıyor olabilir. Bilemedim yani sadece bir fikir telefon numarasıda var mıydı peki?

Ben hiçbir eski ilişkinin aman güzel bitti iyi arkadaşlığımız vs var diyerek kalması taraftarı değilim. Ama sevgiliniz bir anda engellediyse belki bir şey gördü sinirlendi ya da iletişim olmuş olabilir
Aynı şeyleri düşünmüşüz. Başka bir anlam çıkmıyor çünkü..

Bazı erkekler "takipci cıkar" kısmını daha bilemiyor kolay yoldan engelleyip gecer, bu olabilir mi? Olabilir.
Diğer yandan herhangi bi iletisim vs olmuştur engellemistir.
Ya da öylesine görmemek icin engellemis olabilir.

Kusura bakmayın ama sevgilinizin eski sevgilisini takip etmesini nasıl normal karşılıyorsunuz? Ben hiçbir eski sevgilimi takip etmem, numaraları bile rehberimde kayıtlı değil. Her yerden de engelledim. Çünkü ne gerek var? İletişim kurulması ihtimali bile beni geriyor. Engellemekte geç kalmış adam. Ama bence karşı taraf da engellemiş olabilir.

Merak ettim öyle bir bakayım kızın hesabına dedim ama x takip ediyor yazmıyordu(x sevgiliniz olsun) ben takipleşiyorsunuz biliyordum deseniz? Ya da demeseniz. Bilemedim ama aklıma en iyi bu geldi.

Son düzenleme:
Kadın önce sevgilimi engellese , sevgilim nasıl kızı engelleyecek?
Instagramda öyle işlemiyor olaylar.
Hayır engellenebiliyor 11 yılı geçkindir instagram kullanıyorum nasıl işlediğini biliyorum çok şükür. Sizi engelleyen bir insanla herhangi bir mesaj sayfanız varsa (Buna hikayelere gönderilen emojiler de dahil çünkü mesaj olarak geliyor o) o sayfadan kişinin profiline girip engelleyebiliyorsunuz.

Açıkçası zamanında öpüşmüş etmiş biseyler olmuş bağ kurmuş insanların arkadaş olabileceğine asla inanmıyorum bir. Ayrıca kala kala onun arkadaşlığına mı kalmış asla tolerans gösterecegim bir durum olamaz takipleşemez.
Bence birşeye gıcık olmuştur kızın sevgilisi oldu ise belki içten içe ufak çaplı olarak kıskanmış olabilir impulsive varlıklar bunlar genelde olur mu olur erkekler de acayip bir ego var çünkü kadınlardan farklı.

Yine yurdum erkegine guvenilen adeta kemalim yapmaz modunda takilinan ve yine o cok guven duyulan adamlardan cikan falsolu hareketler serisi... guvenmeyin su erkeklere ya ne demek eski sevgiliyle takiplesmek, bazilari da gayet her sey gorunurken hicbi sey saklamadan filmini ceviriyor hic mi denk gelmediniz bu tip insanlara? Denk gelmenize gerek de yok biraz uzaklasip baksaniz yeter.
Uzgunum ama kemaliniz yapar... hissettirmeden yakin takibe alin bence hal ve hareketlerini. Duygusal anlamda degisim var mi sinjr halleri ya da kizin engelini kaldircak mi falan

O durduk yere değildir aralarında bir şey olmuştur. Günahını da almayalım ama yoktan engellemez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…