- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Aynı şeyleri düşünmüşüz. Başka bir anlam çıkmıyor çünkü..Ben hiçbir eski ilişkinin aman güzel bitti iyi arkadaşlığımız vs var diyerek kalması taraftarı değilim. Ama sevgiliniz bir anda engellediyse belki bir şey gördü sinirlendi ya da iletişim olmuş olabilir
Valla aklın yolu birKadın erkek arkadaş yapmış, erkek arkadaşı takip olayından rahatsız olmuş, kadın da sizin sevgilinizi engellemiş sizinki de görünce engellemiş olmasın?
Kadın erkek arkadaş yapmış, erkek arkadaşı takip olayından rahatsız olmuş, kadın da sizin sevgilinizi engellemiş sizinki de engellendiğini görünce engellemiş olmasın?
Hayır engellenebiliyor 11 yılı geçkindir instagram kullanıyorum nasıl işlediğini biliyorum çok şükür. Sizi engelleyen bir insanla herhangi bir mesaj sayfanız varsa (Buna hikayelere gönderilen emojiler de dahil çünkü mesaj olarak geliyor o) o sayfadan kişinin profiline girip engelleyebiliyorsunuz.Kadın önce sevgilimi engellese , sevgilim nasıl kızı engelleyecek?
Instagramda öyle işlemiyor olaylar.
Hiç bir güven sorunu yaşamadık.
Hiç güven sorunu yaşamadiysaniz neden gizli gizli telefonunu alıp engellenenler listesine ya da eski kız arkadaşına baktınız?Bugün telefonunu aldım ve bir baktım kızı engellemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?