Bugün kan sonucu mu alacaktım sistemde arıza varmış alamadım kızlar hala adet olmadım bn
Devlet hastanesinde verdim canım ya evet öyle oldu valla salıya kaldıÖzelde mi vermiştin? Sağlık ocağı falansa kaldı salı gününe
Devlet hastanesinde verdim canım ya evet öyle oldu valla salıya kaldı
Bakıyorum ama kayıt bulunamadı diyoBarkod varsa netten bakabilirsin
Bakıyorum ama kayıt bulunamadı diyo
Yıl geçmiş üstünden ama çok merak ettim sonucunuzuBakıyorum ama kayıt bulunamadı diyo
Bende 3-4kez adet sokturucu gibi kullandim 1hafta kullaniyorsan bittikden sonra bir hafta icerisinde adet goruyorsun.doktorlar adet duzenleyici gibide yaziyorlar o hergun kullaniyorsan 1-2ay duzene sokuyor ben hamileykende doktorom yazmishdi bebeyin tutunmasinida sagliyor.duphaston kullanırken cinsel ilişki sıkıntı oluşturur mu
?daha önce bu ilacı kullanan var mı? Adet düzensizliğim için verdi doktor
Evet canim ilac bittikden sonra 1hafta icinde adet olursun ben bittikden 5gun sonra adet oluyorumDuphaston biteli 9 gün oldu göğüslerim çok acıyor ve hala adet olmadım varmı benim gibi olan lütfen yardımcı olurmusunuz
Aaa gercekten yil gecmish hic dikkat etmemishim)))))Yıl geçmiş üstünden ama çok merak ettim sonucunuzu
İlaç bittikten 4 5 gün sonra geliyor kanama.Eşin de mutlaka gitsin.Gereksiz vakit kaybı çünkü.Adetlerinin süreleri de uzun biraz.Daha da kısaltmak gerekiyor
Kolaylaştırıyor,rahmi toparlıyor adeti düzenliyor.Ben de kullandım ve adetlerim 2 3 ayda bir olurken 35 37 günde olmaya başladım ve hamile kaldım ama bende de pko vardı ve doktor kilo ver demişti.Ben o hırsla 76 kilodan 60 kiloya indim ve hamile kaldım.Ve gerçekten zayıf hamile kalmak daha iyi oldu.Rahat bir şekilde şu zamana geldim.Canım merhaba bana da doktorum duphaston yazdı 3 aydır bebek ıcın ugrasıyoruz pko ben de de var regl surelerım kılo almadan once cok duzenlıydı kılo alınca ( 10 kılo ) 35-37 olmaya baslamısdı ılaclarla duzenledık sımdıde bu ay bana bunu verdi gebelık ıcın nasıl olur bebıs ıstıyorum cunku
Kolaylaştırıyor,rahmi toparlıyor adeti düzenliyor.Ben de kullandım ve adetlerim 2 3 ayda bir olurken 35 37 günde olmaya başladım ve hamile kaldım ama bende de pko vardı ve doktor kilo ver demişti.Ben o hırsla 76 kilodan 60 kiloya indim ve hamile kaldım.Ve gerçekten zayıf hamile kalmak daha iyi oldu.Rahat bir şekilde şu zamana geldim.
Pko varsa hamile kalana kadar inofolic + Ovulasyon testi kullanabilirsin.Ben ikinci ayında hamile kaldım Bi ablayla kullandık beraber o da hamileydi.
Ben yumurtlama günlerine yakın Ovulasyon testi kullandım hep ve adet günümü öyle hesapladım yani bir ay 35 bir ay 38 Di ve bildigim için gecikme var demedim.Hamileyim dedim net olarak.inofolic kullandım ama bı ay duzenledı sonra tekrardan bozdu onu bıraktırdı doktor ovulasyon testını nasıl yaıyoruz
Merhaba kızlar bende bu gectıgımız ay kullandım ama arada atladım unuttum falan ve suan 8 gun gectı normalde kac gun sonra regl gormemız lazım
Kimisi 5 gün kullanım sonrası 2-3 içinde adet görür. Bzen 1 hafta sonra kişiden kişiye değişir. düzenli kullanımda tabi ki . Eğer 5-7 gün sonr adet görülmemişse gebelik testi baktırmakta fayda var arkadaşım.Merhaba kızlar bende bu gectıgımız ay kullandım ama arada atladım unuttum falan ve suan 8 gun gectı normalde kac gun sonra regl gormemız lazım
doktorum verdı zaten :)) 3 aylık bı tedavının baslangıcı olarakDuphaston tb genellikle dr tavsiyesine göre sabah1, akşam 1 olmak üzere 5 gün kullanılır. İçerisinde çok düşük miktarda progesteron vardır. Gebe kalınsa bile bebeğe asla zararı yoktur. Rahim içini destekler. Bazı drlar düzensiz adeti olanlara 17-25 .inci günler arası rahim içi destek amacı ile de verir ama bu doktorun size önerisine bağlı. adet gecikmesi durumunda sabah 1 akşam 1 kullandığınızda 5 gün rahim içini kalınlaştırır ve kullanım bırakıldığında belirli bir süre sonra adet olursunuz.
asla doktorunuzun tavsiyesi olmadan kullanmayınız. Mutlaka danışınız arkadaşlar.
doktorum verdı zaten :)) 3 aylık bı tedavının baslangıcı olarak