Sökülür birkaç güne merak etme.
Yavaş yavaş sökülür bunu adet sayamazsın.Artınca saymaya başla Can'ımCanım bir şey daha sorucam kusura bakma. Az önce lekelenme tekrar başladı ama ben tam sökülme olmadan bunu adet saymayacağım dimi?
Kızlar acil cevap verirmisinizYavaş yavaş sökülür bunu adet sayamazsın.Artınca saymaya başla Can'ım
Adet olmadın mı? İlaca başlayalı kaç gün oldu pekiKızlar acil cevap verirmisiniz
Kizlarrr bakarmısınız duphaston adetmi olduruyo bitince bilmiyodum bn öyle oldunu 14 gün olmuş biteli ilaç hala olmadım adet
Bn ilacı ilk kullanmadım ne zaman kullandım hatırlamıyorum ozaman kullandım zaman adet hemen olmuştum 4 gün sürdü bu ay kullandım 14 oldu biteli ilaç olmadım dahaAdet olmadın mı? İlaca başlayalı kaç gün oldu peki
Yok yarın kan testi vericem şuan belim ağrıyo
Öyleydi evet ama ben ilacın içeriğini okudum düşük tehlikesini engelliyomus bebek varsa bileİlacı neden verdi Dr. Düzensizliğin mi var
10 gün kullanması,ilaç bitince de en geç 10 günde adet olunması gerekir.Sen bitirdikten sonra 14 gün geçti diyorsun.Hamilelik vardırBn ilacı ilk kullanmadım ne zaman kullandım hatırlamıyorum ozaman kullandım zaman adet hemen olmuştum 4 gün sürdü bu ay kullandım 14 oldu biteli ilaç olmadım daha
Öyleydi evet ama ben ilacın içeriğini okudum düşük tehlikesini engelliyomus bebek varsa bile
Gercekdenmi yaaa içime su serptin çok sağol ins hamileyimdir :)10 gün kullanması,ilaç bitince de en geç 10 günde adet olunması gerekir.Sen bitirdikten sonra 14 gün geçti diyorsun.Hamilelik vardır
Inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin :) çok sağol bilgilendirdin için bilmiyodum bn böyle oldunu :)Hamile olsanda bebeğe zarar vermiyor canım. Dediğim gibi tutunmasını destekliyor. Kan testi yaptır bakalım inşallah gönlüne göre olur sonuç :)
Bence öylesin :) Test yap Bi bakalımGercekdenmi yaaa içime su serptin çok sağol ins hamileyimdir :)
Normalde sabah olmam lazımdı olmadım adet