a progesteron seviyesi düşüp adet olasıya 3 5 gün geçer zatençok teşekkür ederim canım doktor işte normalde 2,5 gün sonra adet olman gerekirdi deyince çok heyecanlandım ama bende pazartesiye kadar bekleme kararı aldım o gün 9. günüm olacak ondan sonra kan vermeye giderim daha önce kullanmadım bu ilacı vücudum ne tepki vericek bilmiyorum emin olmadan gitmek istemiyorum bide bi duygusalım şu ara negatif çıkarsa ağlarım gerek yok :) sabahtan beri bi heyecan ama bakalım beni neler bekliyor
bende öyle düşünüyorum zaten idrar testim de negatif bide benim ilk gebeliğim olucak öyle konuşunca birden çok heyecanlandım pazartesi 9. günüm olucak gelmezse idrar testini o gün tekrar yapıcam olmazsa kan tahliliKiminin 8. Gün oluyor.En fazla 10 güne kadar gelmesi lazım.Yoksa test yaparsın
Aslı'nda çok da etkilemiyor bu ilaç baya faydalı ama sende yan etki yapıyor olabilir.Belki yumurta çatlıyor bile olabilir agrı ona işaretbende öyle düşünüyorum zaten idrar testim de negatif bide benim ilk gebeliğim olucak öyle konuşunca birden çok heyecanlandım pazartesi 9. günüm olucak gelmezse idrar testini o gün tekrar yapıcam olmazsa kan tahlili
akşam ilişki sonrası çok ağrım oldu anlamadım ya bu ilaçlar mahvetti beni
30. günüm yumurtlama gibi gelmedi bana ama bilmiyorum sol kaşığımda ağrı var sabahtan beri her bünye farklı bende yorgunluk sinirlilik baş dönemesi mide bulantısı vardı ilaç bitince kesildi bunlarAslı'nda çok da etkilemiyor bu ilaç baya faydalı ama sende yan etki yapıyor olabilir.Belki yumurta çatlıyor bile olabilir agrı ona işaret
ilacın etkisinden olabilir.Bende hiç yapmamıştı.Etkilendin demek ki.30. günüm yumurtlama gibi gelmedi bana ama bilmiyorum sol kaşığımda ağrı var sabahtan beri her bünye farklı bende yorgunluk sinirlilik baş dönemesi mide bulantısı vardı ilaç bitince kesildi bunlar
Merhaba canım ben 8. günümde hastalandım öyle üzerine görme falan da değil baya geldi testler negatifti zaten doğruymuş doktoruma çok gıcık oldum iyiki gitmemişim evde o kadar ağladım kan tahlilini alsam ne olurdu bilmiyorum iyiki yorum yapmışsın belki kan tahlili falan yaptırmaya giderdim o heyecanla çok teşekkürler öpüyorumilacın etkisinden olabilir.Bende hiç yapmamıştı.Etkilendin demek ki.
Eee sen hamile kalmissin ustunemi gordun simdi hesapliyorum hesapliyorum olmuyorMerhaba canım ben 8. günümde hastalandım öyle üzerine görme falan da değil baya geldi testler negatifti zaten doğruymuş doktoruma çok gıcık oldum iyiki gitmemişim evde o kadar ağladım kan tahlilini alsam ne olurdu bilmiyorum iyiki yorum yapmışsın belki kan tahlili falan yaptırmaya giderdim o heyecanla çok teşekkürler öpüyorum
yok canım onu demek istemedim duphaston 16 günde başlanıyorya 10 gün içiyorsun etti 26 bittikten 8 gün sonra adet yani 34. gün 20 agustosta adet oldum bu ayki tedavide 13ünde bitti duphaston 8 gün bekledim ne olur ne olmaz dün gittim yine kan tahliline çok şükür değerim yükselmiş evet hamileyimEee sen hamile kalmissin ustunemi gordun simdi hesapliyorum hesapliyorum olmuyor
Ayyy canim gozun aydin o zaman allah bizlerede nasip eder insallah akraba dugunu vardi guremedim sana nasil bir tedavi uygulandi canim neler yaparak hamile kaldin acaba allah guzel bir gebelik nasip etsin insallahMina_1414 zaten yorum tarihime bakarsan 21 agustos şuan 4+3 gözüküyorum
sağol canım adetin 5. günü klomen 13 14 15 birliktelik 16 günü dubhaston kullan dedi ben ilk ay böyle hamile kalamadımAyyy canim gozun aydin o zaman allah bizlerede nasip eder insallah akraba dugunu vardi guremedim sana nasil bir tedavi uygulandi canim neler yaparak hamile kaldin acaba allah guzel bir gebelik nasip etsin insallah
Sag ol bitanem cvp icin bende ogneli tedaviye basliyorum bu ay adet oldum bu gun yarin doktora gidiyorum insallah olur bu aysağol canım adetin 5. günü klomen 13 14 15 birliktelik 16 günü dubhaston kullan dedi ben ilk ay böyle hamile kalamadım
o 3 gün birliktelik iççin yetmedi ben 5. gün klomen 10 gün den itibaren bi gün ilişi bi gün yok decam ettim yine 16 . gün duphastona başladık 18. güne kadar ilişki devam etti kardemişimin düğünü vardı bi daha 1 günde bir yapamadık bu şekilde kaçırmadım sanrım yumurtanın çatladığı günü ama tabi herşey nasip
ben iğne yaptırmadım iğnede doktor sana çatlama zamanını söylüyor daha büyük şansın olur inş bu ay sende gebe kalırsın canımSag ol bitanem cvp icin bende ogneli tedaviye basliyorum bu ay adet oldum bu gun yarin doktora gidiyorum insallah olur bu ay
Yok canim zaten klomen kullanarak yumurta takibi yapiyordu doktorum catlatma ignesinide vuruyordu ama hamile kalmadim bu igneli tedavi denilen yontem her gun vurunuyorsun yumurta gelistirici daha kaliteli yumurtalar elde edilebiliyorben iğne yaptırmadım iğnede doktor sana çatlama zamanını söylüyor daha büyük şansın olur inş bu ay sende gebe kalırsın canım
Anladım canım Allah yardımcın olsun inş bu şekilde iyi sonuçlar alırsınYok canim zaten klomen kullanarak yumurta takibi yapiyordu doktorum catlatma ignesinide vuruyordu ama hamile kalmadim bu igneli tedavi denilen yontem her gun vurunuyorsun yumurta gelistirici daha kaliteli yumurtalar elde edilebiliyor
Kanama yaşadığında bırakmalıydın ilacı.Sen ilaç kullanarak kanamayı kesmişsin.Duphastonun 9. günü kanama yaşadım ertesi gün bitti. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? İlacın son günü bugün, bırakmalı mıyım?
Kanama yaşadığında bırakmalıydın ilacı.Sen ilaç kullanarak kanamayı kesmişsin.
Sökülür birkaç güne merak etme.Kullanmadım kanama sonrası ama yine de kesildi. Bugün içmemeliyim o zaman dimi?
Sökülür birkaç güne merak etme.