- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 29
Bana da verdi canım beklemedeyim. Duphaston bitince test yap dedi. Sen yaptın mı?Öncelikle Herkese Selamın Aleyküm Arkadaşlar Klomen Sonra Ardından Duphaston kullananlar sonucunuz an itibariyle nedir acaba? Ben adetimin 3.gününden itibaren Klomen kullandım ve hap bittikten sonra doktora gittim sağ yumurtalığım 21 mm olup catladigini söyledi sonra Duphaston verdi sabah akşam içmek üzere o da bugün bitti ama göğüs uçları ağrısı canımı alıyo resmen byle olup hamile kalan varmı acaba yorumlarsanız sevinirim
Bugun gittim tahlil istedi öğleden sonra sonucum cikicak bakalım inşallah hamileyimdir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insAllahBana da verdi canım beklemedeyim. Duphaston bitince test yap dedi. Sen yaptın mı?
Ayy inşallah pozitifi görürsünüz haber verinBugun gittim tahlil istedi öğleden sonra sonucum cikicak bakalım inşallah hamileyimdir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insAllah
Maalesef ki canm sonucum negatif gebelik oluşmuş ama bozulmuş dedi sıvı varmış dedi bakalım pazartesi tekrar gidicemAyy inşallah pozitifi görürsünüz haber verin. Amin inşallah
Aa çok üzüldüm kuzumMaalesef ki canm sonucum negatif gebelik oluşmuş ama bozulmuş dedi sıvı varmış dedi bakalım pazartesi tekrar gidicem
Yok sonucum 1.20 bide benim yumurtam catlakti ya ona sıvı birikmiş ya düşük yapicaksn kendiliğinden düşecek dedi yada ben alıcam ufak operasyonla dediAa çok üzüldüm kuzumsonucum kaç çıkmıştı? Belki doktor yanlış görmüştür
Çok geçmiş olsun canımYok sonucum 1.20 bide benim yumurtam catlakti ya ona sıvı birikmiş ya düşük yapicaksn kendiliğinden düşecek dedi yada ben alıcam ufak operasyonla dedi
İnşallah canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsinÇok geçmiş olsun canımdiğer ay inşallaj sağlıklı gebelik olur
Genelde yumurtlamadan sonra başlatıyor doktorlar, 14.gun ortalama yumurtlama günü sonda gün aşırı ilişki oneriyorlar ve 16.gun duphaston. Doktoruna sor istersenMerhaba ben duphastona adetin 14. Günü başladım. Ama burda okuduğum bi çok yazıda 16.gün diyor yanlışmı kullanmaya başladım acaba cevap alabilirsem sevinirim Kızlar.