Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar - Adet Düzensizliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende bugun basladim duphastona 2 yasinda bir oglum var onda da 7 ay ugrasmistim ve prolaktin icin dostinex kullanip ve hayit otu ile bogurtlen koku ertesi ay hamile kalmistim simdi bir kardes dusunuyoruz yazik ama malesef ki dogumdan sonra adetim tamamiyle sekti ve ben 40 kilo oldum zannediyorum ki onunda etkisi var ama hazirandan beri iyice sapitti 10 gun gecti temmuzda gununde geldi bu ay yine 45 gun oldu sattan beri bugun basladim 2 kutu vermis nasil kullanilacagini soylemedi sadece adetin 2 3 gunu gel hormon bakacagim dedi sanirim yumurtlamam su gunlerde gerceklesti bundan sonra nasil yol izlenecek biliyormusunuz ? Ve ovulasyo testi aldim fakat ne zaman yapacagim bilmiyorum 4 tane var icinde

Merhaba bende bugun basladim duphastona 2 yasinda bir oglum var onda da 7 ay ugrasmistim ve prolaktin icin dostinex kullanip ve hayit otu ile bogurtlen koku ertesi ay hamile kalmistim simdi bir kardes dusunuyoruz yazik ama malesef ki dogumdan sonra adetim tamamiyle sekti ve ben 40 kilo oldum zannediyorum ki onunda etkisi var ama hazirandan beri iyice sapitti 10 gun gecti temmuzda gununde geldi bu ay yine 45 gun oldu sattan beri bugun basladim 2 kutu vermis nasil kullanilacagini soylemedi sadece adetin 2 3 gunu gel hormon bakacagim dedi sanirim yumurtlamam su gunlerde gerceklesti bundan sonra nasil yol izlenecek biliyormusunuz ? Ve ovulasyo testi aldim fakat ne zaman yapacagim bilmiyorum 4 tane var icinde

Maşallah rabbim bahtını güzel etsin bebişinin . o zaman sen baya detaylı bır sekılde cok ıyı bır doktora gıtmen lazım bundan sonuc almaz ısen

Maşallah rabbim bahtını güzel etsin bebişinin . o zaman sen baya detaylı bır sekılde cok ıyı bır doktora gıtmen lazım bundan sonuc almaz ısen

Simdilik ilaci kullaniyorum iste canim bakalim yumurtlama gununu sanirim kacirdim bu ay beklemiyorum o yuzden sadece hala kasiklarimda sizlama var ama enfeksiyonda cikmadi gebelikte hasta olamiyorum diye sanirim

Kizlar yapiskan akinti neden olurdu bilen var mi pazar gunu yumurta aki p.tesi yumurta aki sali sulu carsamba krem persembe aksamida yumurta akindan koyu biraz daha yapiskan di bugunde yapiskan sulu ama yine yumurta kivaminda tabi sarimtirak bir akintim oldu akintilara gore ovulasyon tahmini neydi

Merhaba arkadaşlar konu eski ama olsun belki görenler cevap yazar doktorum bana dupbaston verdi adetin 5.günü tekrar kullan dedi siz nasıl kullandınız? Kaç günden sonra kullandınız?

Merhaba arkadaşlar konu eski ama olsun belki görenler cevap yazar doktorum bana dupbaston verdi adetin 5.günü tekrar kullan dedi siz nasıl kullandınız? Kaç günden sonra kullandınız?
[/QUOT
selam canım bende gebelik için uğraşıyorum 6.ayımdayım iki gün önce bitti ilaç ama bana doktor adet gününde kullan gibi bir sey demedi ben adete 10 gün kala kullanıyorum pco var aynı zamanda adetlerim çok düzensizdi hem onu düzenlemek için hem de gebelik için verdi, ilaç bitikten sonra da 2-3 gün içinde adet oluyorum

Yani bu ilaç gebelik için değil mi
şöyle oluyo gebeliği engellemiyor eğer ki gebelik oluşursa hatta bebeğin tutunması için yardımcı oluyor ama gebelik oluşmamışsa o zaman da adet olmanı sağlıyor dedi doktor çok mantıklı ve güzel bir düşünce ama ben 6 aydır bir sonuç alamadım bu sayfada da olumlu sonuç alan olmuş ama bilmiyorum pcos da etkiliyor galiba beni

şöyle oluyo gebeliği engellemiyor eğer ki gebelik oluşursa hatta bebeğin tutunması için yardımcı oluyor ama gebelik oluşmamışsa o zaman da adet olmanı sağlıyor dedi doktor çok mantıklı ve güzel bir düşünce ama ben 6 aydır bir sonuç alamadım bu sayfada da olumlu sonuç alan olmuş ama bilmiyorum pcos da etkiliyor galiba beni
Bende de pkos var düzene girmem için verdi doktor ama bilemiyorum kimi de diyor ki yumurtlamayı sağlamıyor anlamadım ki

Bende de pkos var düzene girmem için verdi doktor ama bilemiyorum kimi de diyor ki yumurtlamayı sağlamıyor anlamadım ki
yumurtlamayı sağlamadığını bilmiyorum bende burada çok kullanan olmuş onu araştırıyorum, yumurtlamayı sağlamıyor olsa vücutta reaksiyon göstermez kendi vücudunu dinle biraz ben yumurtlama günümde az çok anlıyorum,
bir uygulama kullanıyorum o uygulamaya göre baktığımda bazı farklılıklar oluyo

yumurtlamayı sağlamadığını bilmiyorum bende burada çok kullanan olmuş onu araştırıyorum, yumurtlamayı sağlamıyor olsa vücutta reaksiyon göstermez kendi vücudunu dinle biraz ben yumurtlama günümde az çok anlıyorum,
bir uygulama kullanıyorum o uygulamaya göre baktığımda bazı farklılıklar oluyo
Hangi uygulama?

Kızlar benim bir kimyasal gebeliğim var bu ilaç sanırım hamilelik varsa bebeğin tutunmasını da sağlıyormuş sizce adete 1 hafta kala kullanmalı mıyım? Yoksa gebeliği öğrendikten sonra kullanmak mı daha iyi olur?

Benim durmak bilmeyen kanamam var . Bu ilaçı bana doktorum vermişti 7 gün kullan gel dedi kullandım gittim kanama oldumu dedi bende oluyordu zaten kesilen birsey degildiki dedim sonra bana drospera dogum kontrol ilaçı verdi 17.sindeyim fakat oda fayda etmiyor kanamaya ve aşırıs sancılarım var bulundugum cevrede tam donanımlı hastane yok vana gitmek icin seyahat izni bekliyorum 😔

Doktor kalınlasmış bir kese oldugunu söyledi kan testi yaptı gebe olabilirsin demişti testte gebe olmadığımı söyledi rahim kanseri olma ihtimalin var dedi ileri zamanlarda bu ilacı verdi 5 gün sonra cagırdı

X