Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar - Adet Düzensizliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron eksikliği varsa alın. Hormon ilacı sonuçta. Normalda duphaston luteal faz ilacı. 14 ve ya 16cı günden başlanır. 10gün içilir.

Öncelikle Herkese Selamın Aleyküm Arkadaşlar Klomen Sonra Ardından Duphaston kullananlar sonucunuz an itibariyle nedir acaba? Ben adetimin 3.gününden itibaren Klomen kullandım ve hap bittikten sonra doktora gittim sağ yumurtalığım 21 mm olup catladigini söyledi sonra Duphaston verdi sabah akşam içmek üzere o da bugün bitti ama göğüs uçları ağrısı canımı alıyo resmen byle olup hamile kalan varmı acaba yorumlarsanız sevinirim ☺️🤲

Öncelikle Herkese Selamın Aleyküm Arkadaşlar Klomen Sonra Ardından Duphaston kullananlar sonucunuz an itibariyle nedir acaba? Ben adetimin 3.gününden itibaren Klomen kullandım ve hap bittikten sonra doktora gittim sağ yumurtalığım 21 mm olup catladigini söyledi sonra Duphaston verdi sabah akşam içmek üzere o da bugün bitti ama göğüs uçları ağrısı canımı alıyo resmen byle olup hamile kalan varmı acaba yorumlarsanız sevinirim ☺️🤲
Bana da verdi canım beklemedeyim. Duphaston bitince test yap dedi. Sen yaptın mı?

Aa çok üzüldüm kuzum🥺 sonucum kaç çıkmıştı? Belki doktor yanlış görmüştür 😞
Yok sonucum 1.20 bide benim yumurtam catlakti ya ona sıvı birikmiş ya düşük yapicaksn kendiliğinden düşecek dedi yada ben alıcam ufak operasyonla dedi

Merhaba ben duphastona adetin 14. Günü başladım. Ama burda okuduğum bi çok yazıda 16.gün diyor yanlışmı kullanmaya başladım acaba cevap alabilirsem sevinirim Kızlar.

Merhaba ben duphastona adetin 14. Günü başladım. Ama burda okuduğum bi çok yazıda 16.gün diyor yanlışmı kullanmaya başladım acaba cevap alabilirsem sevinirim Kızlar.
Genelde yumurtlamadan sonra başlatıyor doktorlar, 14.gun ortalama yumurtlama günü sonda gün aşırı ilişki oneriyorlar ve 16.gun duphaston. Doktoruna sor istersen

X