- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi Bademimmmm
Yumurta takibi yaptırdın mı tüp öncesi? benim gonal f ile olmuştu este. bu dediği ne yakındı, tutmadı, nasip.Yumurta başına 150- 200 civarı oluyormuş yumurtlama döneminde
Bende 44 . İllaki kaliteli yumurta da vardır rezerv azda olsa ama işte denk gelmesi lazım o da tamamen nasip. Rabbim ol derse olur45 e girdim sayılır, sen?
Ya aslında tamamen nasip, menopoz sanıp hamile kalanlar var, onlarda yumurta kaliteli olabilir mi sence? Allah'ın elinde
Zaten Dr lar olan moralinide bozuyorlar amh yi görünce, olacağı varsada olmuyor bence.Amh çok düşük kalitede düşük dolayısıyla değerlerim çok iyi sayılmaz
Takip yapıyolar tabi bikaç kere gidiyosun. O değer tam olarak göstermiyormuş kaliteyi ama mesela çok düşük çıksa hiç toplama yapmazlar ben öyle biliyorum.Yumurtatakibi yaptırdın mı tüp öncesi? benim gonal f ile olmuştu este. bu dediği ne yakındı, tutmadı, nasip.
AynenZaten Dr lar olan moralinide bozuyorlar amh yi görünce, olacağı varsada olmuyor bence.
Habersiz hamile kalanlar menopozda belki de bu endişeleri olmadığından kalabiliyorlar.
Ayni yaştayız, var mı evladın?Bende 44 . İllaki kaliteli yumurta da vardır rezerv azda olsa ama işte denk gelmesi lazım o da tamamen nasip. Rabbim ol derse olur
Nasip olursa olur olmazsa olmaz diye bi düşünebilsek, Dr ların bu smh yorumundan olmycak zaten hiç takınmayalım boş ver arkadaşım.
Bazıları tüple olmayıp sonradan doğal oluyor, kafa her şey onda bitiyor belkide.Takip yapıyolar tabi bikaç kere gidiyosun. O değer tam olarak göstermiyormuş kaliteyi ama mesela çok düşük çıksa hiç toplama yapmazlar ben öyle biliyorum.
Ben geç evlendim 2 yıl oldu evleneli 2 yıldırda deniyorum 1 negatif denemem var . Yaklaşık 1 yıldan fazladır takviyeler kullanıyorum. Şuan arısütü polen imprly ve redostim kullanıyorumAyni yaştayız, var mı evladın?
Ne zamandır deniyorsun?
Dr yumurta kalitesi için önerdi mi gıda takviyesi, beslenme tarzı vs?
Biz kardeş düşünüyoruz uzun ara verdik, rezerv sıkıntısı haliyle,
1,5 yıla yakındır deniyoruz,
Yumurta kalitesi için arı sütü bal polen, omepa q 10, incir, d vitamini, keten tohumu, yumurta, magnezyum, ve macun kullanıyorum.
Evet arkadaşım 43 yaşında 2 negatifden sonra doğal yoldan hamile kaldıBazıları tüple olmayıp sonradan doğal oluyor, kafa her şey onda bitiyor belkide.
Imprly muadili prowomen kullandım ise yaramadı.Ben geç evlendim 2 yıl oldu evleneli 2 yıldırda deniyorum 1 negatif denemem var . Yaklaşık 1 yıldan fazladır takviyeler kullanıyorum. Şuan arısütü polen imprly ve redostim kullanıyorum
Redostim tam olarak bilmiyorum ama hücre yenileyici gibi galiba dr verdi. Sülük değilde hacamat yaptırdım 5 kere falanImprly muadili prowomen kullandım ise yaramadı.
Redostin ilaç mı ne için?
Bu seferde biraz saldım ucunu bakalım ne olacak.
Yeni evlisin, inş olur seninde.
Alternatif Tıp denedin mi sülük vs?
Ben yaptırdım bir kaç kez.
Onu bende yaptırdım, akupunktur macun Dr gözetiminde.Redostim tam olarak bilmiyorum ama hücre yenileyici gibi galiba dr verdi. Sülük değilde hacamat yaptırdım 5 kere falan
Muhtemelen onunda amh, fsh bize benzerdir.Evet arkadaşım 43 yaşında 2 negatifden sonra doğal yoldan hamile kaldı
Amh ı en son 0.19 lardaydıMuhtemelen onunda amh, fsh bize benzerdir.
Fazla yok evet. Ben 8 aydır falan yürüyüş yapıyorum iyi geliyor dediler yumurtalıklara kan gidermiş ve çalışması için iyiymiş o zamandandır yumurtlama günümü hissesiyorum ağrı oluyor. Sizde baya emek veriyorsunuz Allah güzel neticeyi almayı nasip etsin.Onu bende yaptırdım, akupunktur macun Dr gözetiminde.
Akıntın çok olmuyor di mi? Rezerv azken olmazmış pek, bende öyle.
Yumurtlama haftanda ağrın oluyor mu o hafta? Bende oluyor.
Hepimiz bu yollardayız zor yıpratıcı süreçler, bekleyeler bilir bir biriniFazla yok evet. Ben 8 aydır falan yürüyüş yapıyorum iyi geliyor dediler yumurtalıklara kan gidermiş ve çalışması için iyiymiş o zamandandır yumurtlama günümü hissesiyorum ağrı oluyor. Sizde baya emek veriyorsunuz Allah güzel neticeyi almayı nasip etsin.
Burda 0, 01 ile hamile kalan bi arkadaşla yazışmıştık.Evet
Amh ı en son 0.19 lardaydı
Yok sayılara takılmıyorum bu iş ancak Rabbim ol derse olucak buna canı gönülden inanıyorum ve ümid ediyorum.Burda 0, 01 ile hamile kalan bi arkadaşla yazışmıştık.
Her şey inan matematik değil.
Çok daha iyi ölüp hormonları yıllarca olmayan arkadaşlar var.
Bu ay adet olunca mfk ürünleri düşünüyorum, sende bi düşün istersen.
Sadece yaş faktörü diyebilirim, 44 yaşındayım 2 senedir deniyorum, geçtim doğal yolla olmasını tüple bile netice alamadımBu değerle normal yollada gebelik olabilir aslinda Dr neden tup dedi? Sebepsiz infertilite mi, eşden kaynaklı mı?