- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- Konu Sahibi Bademimmmm
progesteron var içinde bunu biliyorum hatta okumuştum hamile kalanlar bile var kullanırkenBende aynısını söyledim ama tam olarak öyle değilmiş adeti düzenliyormuş aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
progesteron var içinde bunu biliyorum hatta okumuştum hamile kalanlar bile var kullanırkenBende aynısını söyledim ama tam olarak öyle değilmiş adeti düzenliyormuş aslında
progesteron var içinde bunu biliyorum hatta okumuştum hamile kalanlar bile var kullanırken
tarlusal adet olmamayımı önlüyor adet söktürücü değilmiydi o
Şöyle şuan benim adetim gecikti söktürmesi için tarlusal verdi aslında adet söktürücü ama kullanırken adet olmuyorsun bittikten sonra 10 gün içerisinde adet gördürüyor Bademimmmm sana da adet olma diye vermiş kullanırken olmuyorsun öyle bit ilaçBende aynısını söyledim ama tam olarak öyle değilmiş adeti düzenliyormuş aslında
Evet aynenŞöyle şuan benim adetim gecikti söktürmesi için tarlusal verdi aslında adet söktürücü ama kullanırken adet olmuyorsun bittikten sonra 10 gün içerisinde adet gördürüyor Bademimmmm sana da adet olma diye vermiş kullanırken olmuyorsun öyle bit ilaç
Prp den farkı ne?Ben yaptırmıştım geçen ay. Yumurta rezervi az. İlk toplamada 1 yumurta çıktı döllenmedi. Sonrakinde 2 yumurta çıktı 1’i döllendi. Aynı siklusta 2 kez toplama işlemi yapıldı.
Fsh kaç? Estradiol da önemli sanırım, onda değer değişiyor adetli ve yunurtlama da di mi?40 yaş üstü için diyorlar ama tam olarak bilmiyorum amh da dolasıyla düşük oluyor . Benim yaş 44 amh 0.148
Ne kadar bi masraf?Ben de yaptırdım geçen aylarda, bu daha çok tedavi esnasında önden 1-2 yumurtanın toplanacak kadar büyümesi, arkadan gelen ve büyüme ihtimali olan diğer yumurtaların takip edilerek büyütülmesi şeklinde gerçekleşiyor. Keşke hepsi senkronize olsa ve tek opuda toplansa ama olmazsa bu şekilde yapılıyor. Benim iki opu arasında 5 gün vardı, ilkinde büyüyen tek yumurta alındı, 5 gün sonra da büyüyen 2 yumurta daha alındı. Bu yöntemle 3 yumurta elde edilmiş oldu. Tabi ekstra masraf olacak bilginiz olsun.
yumurtlamada kaç değer... estradiolFsh kaç? Estradiol da önemli sanırım, onda değer değişiyor adetli ve yunurtlama da di mi?
Bende bilmiyorum, senin bilgin var mı?yumurtlamada kaç değer... estradiol
Fsh normal de 10 ve altı olmalı Amh da 1...ama yumurta rezervi azalınca FSH değeri malesef yükseliyor 15.. 20.. 25.. Amh de 1 altına düşüyor 0 lı değerlerBende bilmiyorum, senin bilgin var mı?
Diğer soruma cevabın var mı, amh, fsh
Amh en son 1 yıl önce 1,2 gibi bi şeydi ama şimdi bilmiyorum. Zaten rezerv de az. Fsh 12,3’tü iki ay önce.Ne kadar bi masraf?
Sizin amh, fsh değerleriniz nedir?
Bu değerle normal yollada gebelik olabilir aslinda Dr neden tup dedi? Sebepsiz infertilite mi, eşden kaynaklı mı?Amh en son 1 yıl önce 1,2 gibi bi şeydi ama şimdi bilmiyorum. Zaten rezerv de az. Fsh 12,3’tü iki ay önce.
Masraf ikinci bir opu masrafı gibi düşünün. Bi tedavi şu an 15-16 bin TL civarında, transfer dahil. İkinci opu da transfersiz 10 bin TL şeklinde. Yani aynı ay içerisinde ikinci toplama yapılıyor. Keşke yumurtalar birlikte büyüseler ama önden büyüyenlerin çatlamadan alınıyor olması nedeniyle faydalı, başka bi önemi yok.
Evet bu iki değer o biliyorum, benimde amh 1 altı, fsh çok oldu baktıralı 20 lerdeydi, ins yine yükselmemiştir, senin kaçtı?Fsh normal de 10 ve altı olmalı Amh da 1...ama yumurta rezervi azalınca FSH değeri malesef yükseliyor 15.. 20.. 25.. Amh de 1 altına düşüyor 0 lı değerler
Fsh en son 9.8 çıkmıştı her ay değişik çıkabiliyor benim, estradiol adet döngüsünde farklı farklı çıkar zaten yumurtlama dönemi artmaya başlar . Prp çok farklı bi olay. Yumurtlalık gençleştirme için kendi kanınından trombositi ayırıp yumurtalıklarına enjekte ediyorlar.Fsh kaç? Estradiol da önemli sanırım, onda değer değişiyor adetli ve yunurtlama da di mi?
Bize ikinci opu için 4 bin küsür tl istediler. Birinci ise 17 bin küsür tuttu. Artı ilaçlar 6 bin tl kadar Allah yardımcımız olsunBu değerle normal yollada gebelik olabilir aslinda Dr neden tup dedi? Sebepsiz infertilite mi, eşden kaynaklı mı?
AminBize ikinci opu için 4 bin küsür tl istediler. Birinci ise 17 bin küsür tuttu. Artı ilaçlar 6 bin tl kadar Allah yardımcımız olsun
Aynen bende öyle biliyorum, adette düşük, yumurtlamada ortalama kaç çıkıyor?Fsh en son 9.8 çıkmıştı her ay değişik çıkabiliyor benim, estradiol adet döngüsünde farklı farklı çıkar zaten yumurtlama dönemi artmaya başlar . Prp çok farklı bi olay. Yumurtlalık gençleştirme için kendi kanınından trombositi ayırıp yumurtalıklarına enjekte ediyorlar.
Amh çok düşük kalitede düşük dolayısıyla değerlerim çok iyi sayılmazAmin
Dr Tüp niye dedi, değerlerin iyi sayılır?
45 e girdim sayılır, sen?Amh çok düşük kalitede düşük taş dolayısıyla değerlerim çok iyi sayılmaz
Yumurta başına 150- 200 civarı oluyormuş yumurtlama dönemindeAynen bende öyle biliyorum, adette düşük, yumurtlamada ortalama kaç çıkıyor?
Inş bu emeklerim sonucu alınır, yıpratıcı süreçler.