Aa cok sevindim cnm hayirli olsun emegine saglikBana oy verdin diye cagirdim canimtesekkur ederim oylarinizla 1.oldum
Sagol caniiimmm:))tesekkurlerTebrikler cnm başarının devamı gelsin inş
Tesekkurler canimm:)walla bende cok sevindimAa cok sevindim cnm hayirli olsun emegine saglik
Cok arkaarkaya etiket gelmis sistemsel sikonti oldu yeniden cagriyonuz sandim
Havanı sevsinler senin1.ligin serefine bu sefer ilk katilan olmiycam sanirimkeyfim olursa ortalarda katilabilirim
Bu kadar mi korktun bendenkafamda baska tarifler var benim
Çok iştah çekici duruyor ,mutlaka deneyeceğim bir günhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/patatesli-cig-kofte-antakya-mutfagi.881404/
Bu köftenin içine 1 çay bardağı ile 1 su bardağı arası kadar çekilmiş ceviz koyuyoruz canım
Siz yine ya pişti olursunuz yada başabaş gidersinizHavanı sevsinler seninKesin yine benim kafamdaki tarifi düşünmüştürsün
Çok iştah çekivi duruyor ,mutlaka deneyeceğim bir gün
Yok canim bu sefer sanmiyorumHavanı sevsinler seninKesin yine benim kafamdaki tarifi düşünmüştürsün
Çok iştah çekici duruyor ,mutlaka deneyeceğim bir gün
Oyle mi diyosun ablacimSiz yine ya pişti olursunuz yada başabaş gidersiniz
Tavsiye ederim canım
2.cümleyi okuyunca ,tatlı deyince bir an heyecan yaptımGünlerdir geliyorum gidiyorum bakıyorum karar veremiyorum.En son artık tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedim..Sticky Toffee Pudding e verdim oyumu...Ellerinize emeğinize sağlık...Birinci belli olmuş olsada bol şans herkese
nuryolunun tarifiydi,kerata iyi beceriyor sunum işiniHangisiydi ki hatırlayamadım ben:)
Ahan da lafın üstüne geldiMangolina
Hoşgeldin PinkomNe haber ahali?
Allahım kolaylık versin ,sağlıkla gelsin inşallah.Nevreste sancılarım başladı Nevosum. Bekliyorum gelmesini i
İyiyiz çok şükür, Cimcimeyi Doğuma yolladık herhalde aniden gitti anlayamadımHoşgeldin Pinkomİyi diyelim iyi olsun Siz nasılsınız
Hayırlısı ile dünyaya gelir inşaallahİyiyiz çok şükür, Cimcimeyi Doğuma yolladık herhalde aniden gitti anlayamadım6 dk ya düşmüştü en son sancısı. Dua edebileceklerden dua isteyeyim
Sahi mi
Bir gün de seni yollarızİyiyiz çok şükür, Cimcimeyi Doğuma yolladık herhalde aniden gitti anlayamadım6 dk ya düşmüştü en son sancısı. Dua edebileceklerden dua isteyeyim
Amin inşallahHayırlısı ile dünyaya gelir inşaallahBeraber dua edelim
Ben dedim aslında cimcime hazır sancıyı çekiyorken benimkini de çıkarsın diye ama kabul etmediBir gün de seni yollarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?