Bulamaz kiGit git harbi Hayırlı yolculuklar
Karpuz kabuğu sokma şimdi durduk yere, kocasının telefonunu alır
Ne be ben haklıydım o günLayynnnn
Nevoş bana hudayı geldi diğer adı da çirmiş. Hoşaf mı yapayım? Nasıl yapayım?Bulamaz ki
birisi aksaray mi dedi?Ben şuan aksaraydayim. Yuvama gidiyorm. Şarjim çok az. Yolda canm sıkıldı bi bakim dedm. Tel kapanmak üzere. Opuyorum sizi
Kayısı kurusu mu canımNevoş bana hudayı geldi diğer adı da çirmiş. Hoşaf mı yapayım? Nasıl yapayım?
Aksaray'dan geçti evine gidiyorbirisi aksaray mi dedi?
Evet anla diye ikisini de söyledim :) Başka adı da mı var?Kayısı kurusu mu canım
İkisini de bilmiyorumEvet anla diye ikisini de söyledim :) Başka adı da mı var?
Gitmez, gün kurusunu yapayım o zaman olmaz mı? O daha yumuşak diye yiyemiyorum hem tatlı da. Kayısı yemem lazım diye evi kayısı doldurdular bari öyle değerlendireyim,hava da ısındı iyi gider şimdiİkisini de bilmiyorumHudayı biz de aşılanmamış, ekşi olan kayısıya derler Diğerini bilmiyorum Nasıl kurutulmuş İkiye bölünmüş olarak mı Öyle ise hoşaf yapılır veya ekşi hoşuna giderse yiyebilirsiniz..
Ondan hoşaf yapabilirsin içine biraz şeker eklersin tatlanırGitmez, gün kurusunu yapayım o zaman olmaz mı? O daha yumuşak diye yiyemiyorum hem tatlı da. Kayısı yemem lazım diye evi kayısı doldurdular bari öyle değerlendireyim,hava da ısındı iyi gider şimdi
Her birşeyi yapabilirim, bir sürü oldu ama tahmin et bana ne lazım?Ondan hoşaf yapabilirsin içine biraz şeker eklersin tatlanır
Gün kuru ile de olur..Şifa olsun inşaallahGönlün nasıl istiyorsa öyle ye canım Truf falanda yapabilirsin gün kurusu ile
Ne lazımHer birşeyi yapabilirim, bir sürü oldu ama tahmin et bana ne lazım?
Cimcime doğum ne zaman3 tatlı tarifi arasında kaldım ve sonunda tercihimi tiramisudan yana kullanıyorum
Niye tatlı ya? Sen kız doğuracaksın ekşilere yönelmen lazımdı3 tatlı tarifi arasında kaldım ve sonunda tercihimi tiramisudan yana kullanıyorum
Sen o mükemmel tariflerinden lazımNe lazımBen de bugün hiç birşeyi anlamıyorum
Ben oğlumda ekşi kızlarda tatlı yedimNiye tatlı ya? Sen kız doğuracaksın ekşilere yönelmen lazımdıGerçi ekşi tarif yok
PinkomSen o mükemmel tariflerinden lazım
Bu da güzelBen oğlumda ekşi kızlarda tatlı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?