• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Bir de ilk katılanlara sorsak kimbilir nasıl geçti zaman?:KK53:
Ben katıla katıla alıştım galiba biraz da :KK45:

Çok geç katılmış sayılmam aslında :)
Bende alıştım galibaa
xenforo-smilies-kk53.gif

Çok geç katılmış sayılmam aslında :)
Bende alıştım galibaa
xenforo-smilies-kk53.gif

Her seferinde daha da ustalaşıyorsun.İtiraf edeyim tarçınlı kurabiyenin sunumu fazla güzel değildi.:ıslık:Ama diğerleri çok ustaca :rapci:
İlk kez katılanlardan etiketleyeyim dedim de dünkü tatlı işine benzer ,daha önce katılmış çıkarlar diye gözüm yemedi:KK70:

Her seferinde daha da ustalaşıyorsun.İtiraf edeyim tarçınlı kurabiyenin sunumu fazla güzel değildi.:ıslık:Ama diğerleri çok ustaca :rapci:
İlk kez katılanlardan etiketleyeyim dedim de dünkü tatlı işine benzer ,daha önce katılmış çıkarlar diye gözüm yemedi:KK70:

biliyomusun aynı şeyi düşünüyorum bende :D
tarçınlı kurabiyelerim aslında çok güzeldi
ama sunum iyi değildi.

Diğerleri dediğin gibi fena olmadı..

Etiketleseydin, düzeltirdik :-)

Hediyeleri görünce iyicw heyecan yaptım. Ben ufak tefek mutfak eşyası sanmıştım.. mesela değişik bi spatula falan..

Ben de geçen güne kadar hep merak etmiştim hediyelerin ne oldugu hakkinda bir bilgim yoktu.
Yeni eve taşınıyorum bir aya inşallah.
Yatak odası takımı alacağım.
Birincilikle gelen hediye hic de fena olmazdı :KK8:

Makyajkolik13 Makyajkolik13
sen neredesin yaa, katılmadın da

Telefonun azizliğine uğradım canım hattımda bir problem vardı yaklaşık 1 haftadır genel birşeymiş sanırım bu hiç internete giremedim malesef yarışmayı da kaçırdım,talihsizlikler hep beni buluyor :KK43:

Buralardan gitmeye niyetim yok ama :KK45:

Back