• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Bekledikçe kıvamı güzel oldu da bir de sunumu becerebilseydim ,şöyle yapayım ,böyle yapayım diye düşünmekten yoruldum.:KK53:Yemeği yapması yormuyor da ,böyle yükleme ,düşünme yoruyor.:olamaz:

ahahaha
bende yaparken özeniyorum, sunuma kadar yoruluyorum
xenforo-smilies-kk53.gif

sonra koy tabağa çek gitsin
olamaz.gif

ahahaha
bende yaparken özeniyorum, sunuma kadar yoruluyorum
xenforo-smilies-kk53.gif

sonra koy tabağa çek gitsin
olamaz.gif
Bir gün önceden yapmak güzel oluyormuş .Daha az yoruluyor insan.Sadece sunum kalıyor.:dondurma:
Tarifi ve yemeği yaparken çektiklerimi Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye özel mesaj attım sabah.:KK53:Sağolsun birşey demiyor :KK200:Aslında kendi kendimize de özel mesaj atsak güzel olur.:KK45:Güneşte bir yandan geldi az daha gelsin de yapayım çekimi.Bir de güneş beklerken yağmur geliyormuş:skandal:

Bir gün önceden yapmak güzel oluyormuş .Daha az yoruluyor insan.Sadece sunum kalıyor.:dondurma:
Tarifi ve yemeği yaparken çektiklerimi Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye özel mesaj attım sabah.:KK53:Sağolsun birşey demiyor :KK200:Aslında kendi kendimize de özel mesaj atsak güzel olur.:KK45:Güneşte bir yandan geldi az daha gelsin de yapayım çekimi.Bir de güneş beklerken yağmur geliyormuş:skandal:
Oooo katiliyorsun demek. Bekliyoruz. Margarinsizse şansın yükseliyor.:KK8::KK8:

shapee shapee kendi elleriyle böldü oylarını. :cool:
Kamikaze yaptin kız. :KK30:
Aslında itiraf edeyim siz yazınca kekini yapmıştım.Ama kek fazla kabardı,az da yandı üzeri.Ben de vazgeçer gibi oldum.Siz yazınca geri heves geldi.Kekin üzerini hafif kazıdım,devam etti yapmaya.:KK45:

Hiç yanık baklava görmemiş N Nana galiba:skandal:neresi yanıktı ,kuru iftira :63:Hem benim kekim bırak kabarmamayı haddinden fazla kabarıyor:KK53:
Gördük ya baklavanda, Allah'tan iyi kamufle ettin :KK53:

Hiç kek yapmadın yap görelim o zaman:dondurma: N Nana 'm yalan söylemez bir bildiği vardır :KK45:
Doğrular nevroş :rolleyes:

Seni mi kıracağım istediğin kek olsun yaparım :KK45:
Lunya bana gaz veriyor ,neyse ki gaza gelmiyorum:KK70:
Ne gazı ayol, hiç işim olmaz :KK30:

Bebişimmmm :KK74::KK200:

Aslında itiraf edeyim siz yazınca kekini yapmıştım.Ama kek fazla kabardı,az da yandı üzeri.Ben de vazgeçer gibi oldum.Siz yazınca geri heves geldi.Kekin üzerini hafif kazıdım,devam etti yapmaya.:KK45:
Benimde pasta yaparken başıma geliyor, üstü biraz fazla kizariyor :olamaz:

Hoş buldum tatlimm :KK15:

Back