- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Ben de et yemeği düşünüyordum başlangıçta.Evlanın yemeğini.Sonra katılmayacağım derken kendimi yarışmada buldumAh ahhh ben et yemeği yapacaktım
Çok yanlış yaptımmm çooooooooook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de et yemeği düşünüyordum başlangıçta.Evlanın yemeğini.Sonra katılmayacağım derken kendimi yarışmada buldumAh ahhh ben et yemeği yapacaktım
Çok yanlış yaptımmm çooooooooook
Eveeet
Ama çakma titamisu
Ben de et yemeği düşünüyordum başlangıçta.Evlanın yemeğini.Sonra katılmayacağım derken kendimi yarışmada buldum
Bekledikçe kıvamı güzel oldu da bir de sunumu becerebilseydim ,şöyle yapayım ,böyle yapayım diye düşünmekten yoruldum.Yemeği yapması yormuyor da ,böyle yükleme ,düşünme yoruyor.Bence güzel olmuştur, bayılırııım zaten
Bekledikçe kıvamı güzel oldu da bir de sunumu becerebilseydim ,şöyle yapayım ,böyle yapayım diye düşünmekten yoruldum.Yemeği yapması yormuyor da ,böyle yükleme ,düşünme yoruyor.
Bir gün önceden yapmak güzel oluyormuş .Daha az yoruluyor insan.Sadece sunum kalıyor.ahahaha
bende yaparken özeniyorum, sunuma kadar yoruluyorum
sonra koy tabağa çek gitsin
Oooo katiliyorsun demek. Bekliyoruz. Margarinsizse şansın yükseliyor.Bir gün önceden yapmak güzel oluyormuş .Daha az yoruluyor insan.Sadece sunum kalıyor.
Tarifi ve yemeği yaparken çektiklerimi Nevreste ye özel mesaj attım sabah.Sağolsun birşey demiyor Aslında kendi kendimize de özel mesaj atsak güzel olur.Güneşte bir yandan geldi az daha gelsin de yapayım çekimi.Bir de güneş beklerken yağmur geliyormuş
Margarin de yok,sıvı yağda yokOooo katiliyorsun demek. Bekliyoruz. Margarinsizse şansın yükseliyor.
Aslında itiraf edeyim siz yazınca kekini yapmıştım.Ama kek fazla kabardı,az da yandı üzeri.Ben de vazgeçer gibi oldum.Siz yazınca geri heves geldi.Kekin üzerini hafif kazıdım,devam etti yapmaya.
Aslında itiraf edeyim siz yazınca kekini yapmıştım.Ama kek fazla kabardı,az da yandı üzeri.Ben de vazgeçer gibi oldum.Siz yazınca geri heves geldi.Kekin üzerini hafif kazıdım,devam etti yapmaya.
shapee'cim söyle canım :))
shapee'cim söyle canım :))
Gördük ya baklavanda, Allah'tan iyi kamufle ettin
Doğrular nevroş
Ne gazı ayol, hiç işim olmazSeni mi kıracağım istediğin kek olsun yaparım
Lunya bana gaz veriyor ,neyse ki gaza gelmiyorum
Bebişimmmm
Benimde pasta yaparken başıma geliyor, üstü biraz fazla kizariyorAslında itiraf edeyim siz yazınca kekini yapmıştım.Ama kek fazla kabardı,az da yandı üzeri.Ben de vazgeçer gibi oldum.Siz yazınca geri heves geldi.Kekin üzerini hafif kazıdım,devam etti yapmaya.
Hoş buldum tatlimm
Gidiyorum.Birdahakine şehri yaksan bile gelmiyecem:))yok bişey
beni takıp takmadığını kontrol ettim
Gidebilirsin
Sert fırtlatma seçeneği falan varsa sert fırlatın lütfen shapee'yi yumuşak düşüş yapmasın.BDV de yorum yapmadığım zaman
burada çenem düşüyor
Biri beni atsın şuralardan