• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Telefonun azizliğine uğradım canım hattımda bir problem vardı yaklaşık 1 haftadır genel birşeymiş sanırım bu hiç internete giremedim malesef yarışmayı da kaçırdım,talihsizlikler hep beni buluyor :KK43:

Buralardan gitmeye niyetim yok ama :KK45:

İyi bari bende bizi terk ettin sandım :KK74:
Başka kategoride kapışırız artık :KK70::KK37:

Hergün mutlaka buralarda olurdum işe girdim yeni, zor oluyor fazla uğrayamıyorum:KK53:
Sizi terk eder miyim hiç ben elimden kurtulamazsınız :dondurma:

Bende çalışıyorum ama bak sizi
kendimden hiç mahrum bırakmıyorum
xenforo-smilies-kk53.gif
dondurma.gif
:KK48:

İşin hayırlı uğurlu, bol kazançlı olsun canım :KK28:

Bu börekler yüzünden yarışmaya katılamadım:bicak:Börekleri kendim yapmadım ama iç malzemesi (5 kilo ıspanaktan) ellerimden geçti..Tabi böreği pişirme dışında herşey ellerimden öptüğü için 2 gündür bunlarla uğraştım.Böreklerimi göstereyim bari:KK70:Suçlu kendisidir:sinirli:.Öncesinde 1 hafta hasta oldum:işsiz:Demek neymiş son günlere bırakmamak lazımmış:KK53:
17426315_580685712128546_7972730476474944405_n.jpg

Bu börekler yüzünden yarışmaya katılamadım:bicak:Börekleri kendim yapmadım ama iç malzemesi (5 kilo ıspanaktan) ellerimden geçti..Tabi böreği pişirme dışında herşey ellerimden öptüğü için 2 gündür bunlarla uğraştım.Böreklerimi göstereyim bari:KK70:Suçlu kendisidir:sinirli:.Öncesinde 1 hafta hasta oldum:işsiz:Demek neymiş son günlere bırakmamak lazımmış:KK53:
Eki Görüntüle 1971849

Ellerine sağlık ablacım ne kadar maharetlisin maşallah çok sabırlısın 5 kilo ıspanak :KK53:

Kaldıysa alalım şurada dursun hep birlikte yeriz :kk77::KK45:

Eki Görüntüle 1971849

Gözleme mi onlar? :kk77:
Ne kadar becerikli bir hatunsun maşallah:nazar:

Eki Görüntüle 1971849

Heyt be kimin hemsosu :21:
Masallah cnm sana:nazar: super gorunuyor..

Oylama başladı mı diye sayfayı sürekli kontrol eden bir ben miyim?:p

Back