Evet mat zormuş ve sıralamada belirleyici olacakmış . Net sayısı olarak 70-80 net arasında büyük yıgılma bekliyor hocalar . Yani 1 mat sorusu bile benlerce kişi sıralamasında geri yada ileri atabilir .Nasıl geçmiş? Soruları indirdim ama bakmaya zamanım olmadı. Yorumlarda matematik zordu diyorlar. geçmiş olsun.aeben size de geçmiş olsun.
Bakalım ilk yüzbinin mi kaçın içine girecekler.Evet mat zormuş ve sıralamada belirleyici olacakmış . Net sayısı olarak 70-80 net arasında büyük yıgılma bekliyor hocalar . Yani 1 mat sorusu bile benlerce kişi sıralamasında geri yada ileri atabilir .
deynepnaz Bacım sınırı allahın iZniyle her harükarda geçerler , önemli olan sıralamada en az ilk 100 bin içine girmek .
Yarış atıya çocuklar
İnşallah deynebim .Bakalım ilk yüzbinin mi kaçın içine girecekler.Senin kızların nasıl ümitli mi?Benim ilk 100000 e gireceğine dair umudum yok. Sınavdan çok daha çok asıldı derslere,inşallah diğerinde daha güzel geçer.
Dünya Mutfağı cazip gelmediHu huuu burası yarışma topigi değilmi niye sönük bukadar yahu
Sayısal canım.Hayırlısı artık.İnşallah deynebim .
Sayısalmı sözelmiydi senin oğlan ?
Bizim durumuda tam bilmiyoruz bakmadı sorulara , sonuçlar açılınca görecegiz ancakhayırlısı .
Dünya mutfağına yabancıyız ya ondan olabilir.Hu huuu burası yarışma topigi değilmi niye sönük bukadar yahu
Sen benden önce yazmışsın,benden çok yaşayacaksınDünya Mutfağı cazip gelmedi
Senden daha genç olduğum için olabilirSen benden önce yazmışsın,benden çok yaşayacaksın
Ev sahibi yokken rahatsız etmek istemiyoruzSenden daha genç olduğum için olabilir
Ben de bu sıra vakit bulamıyorumBen konuyu boş bırakınca herkes kayboluyor
Deynep sende hep çelişkili konuşuyorsunEv sahibi yokken rahatsız etmek istemiyoruzGerçi evin sahibi de Kazen ama O hiç gelmiyor.Gerçi gelse de kızıyor ,gelmese de olur
Kızacaksa gelmesin ,gerçi kızacakları arasında ben yoksam gelsin.Deynep sende hep çelişkili konuşuyorsunGelsin mi gelmesin mi
Kirasını ben ödüyorum ondan ev benim sayılır
Bence ilk sana kızarKızacaksa gelmesin ,gerçi kızacakları arasında ben yoksam gelsin.Kazen geleceğim dedi de gelme mi dedik .Kim çıkardı leyn beni buraya
Bence ilk sana kızar
Nana nereye gittiSenin haberin var mı
Haberi yokmuş
Cumartesiden beri watsapdada yok girmemişBence ilk sana kızar
Nana nereye gittiSenin haberin var mı
Umarım iyidir
Acaba çalıştığı için mi üyelik iptali yaptırdı diye düşündüm,oyalıyor diye.Profiline de boş hissetmek ,yok hissetmek diye yazmış.Bir süre kafasını toplayıp gelir herhalde.Bizi bırakamaz O?Muneye sorsan O bilir aslında Nevoş.
Watsapta olmaması garip hadi kk anlarımdaAcaba çalıştığı için mi üyelik iptali yaptırdı diye düşündüm,oyalıyor diye.Profiline de boş hissetmek ,yok hissetmek diye yazmış.Bir süre kafasını toplayıp gelir herhalde.Bizi bırakamaz O?Muneye sorsan O bilir aslında Nevoş.
Evet Mune bilir ama bilgi verir mi bilmiyorumAcaba çalıştığı için mi üyelik iptali yaptırdı diye düşündüm,oyalıyor diye.Profiline de boş hissetmek ,yok hissetmek diye yazmış.Bir süre kafasını toplayıp gelir herhalde.Bizi bırakamaz O?Muneye sorsan O bilir aslında Nevoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?