En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Amin inşaallah darısı başımıza inşaallahBizimde 2 yıl sonra Teog sınavı var
Bizim zamanımızda Teog falan yoktu rahattık ne güzel.Çocuklar bir yandan sıkıntı çekiyor,aileler bir yandan.

Nasıl geçmiş deynebim ? Bizim mat pek iyi değil..
Bizimkinin de geometri iyi değil,zaman sorulara göre azdı diyor.160 soruya 160 dk bence de az.

Anaa takvimine göre doğuma az kalmış

Nasıl geçmiş? Soruları indirdim ama bakmaya zamanım olmadı. Yorumlarda matematik zordu diyorlar. geçmiş olsun. aeben size de geçmiş olsun.
Zordu ama barajı geçmiştirim dedi.Umduğumdan zordu sorular dedi.İyi bari herkese zor gelmiş

Şimdi büyük sınav Teog canımİyi bir liseyi kazanamazlarsa üniversitede hayal oluyor

Şimdi büyük sınav Teog canımİyi bir liseyi kazanamazlarsa üniversitede hayal oluyor
Aynen öyle malesef.Bir de yanıbaşında güzel bir lise olsa da puanın tutmayınca gidemiyorsun.Komşu çocuklardan da 1-2 saat hatta daha uzakta liselere giden var,yakındaki okula puanı tutmadığı için.

Evet deynebim bu hafta sonuna ben bekliyorum:)))

Aynen öyle malesef.Bir de yanıbaşında güzel bir lise olsa da puanın tutmayınca gidemiyorsun.Komşu çocuklardan da 1-2 saat hatta daha uzakta liselere giden var,yakındaki okula puanı tutmadığı için.
Büyükşehirde daha zor olurBiz o zamana kadar Malatya'ya gitmiş oluruzŞehrin bir başı ile diğer başı maksimum 20 dakika bu sebeple sorun yokAma Fen lisesi ve Anadolu lisesinden sonra 3 tane iyi Anadolu lisesi var.Onları kazanmaları gerekiyor..Yoksa işimiz çok zor

Bende ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim . Kategoriyi takip edemedim . Yeni kategori hayırlı olsun

Yaklaştı vala artık son ve en zor zamanlar
Daha dün gibi ,zaman ne çabuk geçti.Doğumda biri gelecek mi yanına.Eğer kv gelecekse BDV ye konu açarsın artık

Kazanırlar ,ben kızlarında o ışığı gördüm

Daha dün gibi ,zaman ne çabuk geçti.Doğumda biri gelecek mi yanına.Eğer kv gelecekse BDV ye konu açarsın artık

Yok kimseyi istemem . Rabbim ins kimseye muhtaç etmeden ayağa kaldırır. Onların düğün telaşı var . B. gorumcenin oglu evleniyor ondan dolayı kimse burada da olmayabilir . :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…