Bizim zamanımızda Teog falan yoktu rahattık ne güzel.Çocuklar bir yandan sıkıntı çekiyor,aileler bir yandan.Amin inşaallah darısı başımıza inşaallahBizimde 2 yıl sonra Teog sınavı var
Bizimkinin de geometri iyi değil,zaman sorulara göre azdı diyor.160 soruya 160 dk bence de az.Nasıl geçmiş deynebim ? Bizim mat pek iyi değil..
Anaa takvimine göre doğuma az kalmışNevreste napiyon cnm.
Zordu ama barajı geçmiştirim dedi.Umduğumdan zordu sorular dedi.İyi bari herkese zor gelmişNasıl geçmiş? Soruları indirdim ama bakmaya zamanım olmadı. Yorumlarda matematik zordu diyorlar. geçmiş olsun.aeben size de geçmiş olsun.
Şimdi büyük sınav Teog canımBizim zamanımızda Teog falan yoktu rahattık ne güzel.Çocuklar bir yandan sıkıntı çekiyor,aileler bir yandan.
Bizimkinin de geometri iyi değil,zaman sorulara göre azdı diyor.160 soruya 160 dk bence de az.
Anaa takvimine göre doğuma az kalmış
Zordu ama barajı geçmiştirim dedi.Umduğumdan zordu sorular dedi.İyi bari herkese zor gelmiş
Aynen öyle malesef.Bir de yanıbaşında güzel bir lise olsa da puanın tutmayınca gidemiyorsun.Komşu çocuklardan da 1-2 saat hatta daha uzakta liselere giden var,yakındaki okula puanı tutmadığı için.Şimdi büyük sınav Teog canımİyi bir liseyi kazanamazlarsa üniversitede hayal oluyor
Bende ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim . Kategoriyi takip edemedim . Yeni kategori hayırlı olsunİyiyim canım sen nasılsınMaşaallah kızımız kocaman olmuş,doğum yaklaşmış
Bizim zamanımızda Teog falan yoktu rahattık ne güzel.Çocuklar bir yandan sıkıntı çekiyor,aileler bir yandan.
Bizimkinin de geometri iyi değil,zaman sorulara göre azdı diyor.160 soruya 160 dk bence de az.
Anaa takvimine göre doğuma az kalmış
Zordu ama barajı geçmiştirim dedi.Umduğumdan zordu sorular dedi.İyi bari herkese zor gelmiş
Büyükşehirde daha zor olurAynen öyle malesef.Bir de yanıbaşında güzel bir lise olsa da puanın tutmayınca gidemiyorsun.Komşu çocuklardan da 1-2 saat hatta daha uzakta liselere giden var,yakındaki okula puanı tutmadığı için.
Daha dün gibi ,zaman ne çabuk geçti.Doğumda biri gelecek mi yanına.Eğer kv gelecekse BDV ye konu açarsın artıkBende ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim . Kategoriyi takip edemedim . Yeni kategori hayırlı olsun
Yaklaştı vala artık son ve en zor zamanlar
Sağol canım benimBende ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim . Kategoriyi takip edemedim . Yeni kategori hayırlı olsun
Yaklaştı vala artık son ve en zor zamanlar
İnşallah kolayca doğurursun canım.Allah yardımcın olsunEvet deynebim bu hafta sonuna ben bekliyorum:)))
Kazanırlar ,ben kızlarında o ışığı gördümBüyükşehirde daha zor olurBiz o zamana kadar Malatya'ya gitmiş oluruz Şehrin bir başı ile diğer başı maksimum 20 dakika bu sebeple sorun yok Ama Fen lisesi ve Anadolu lisesinden sonra 3 tane iyi Anadolu lisesi var.Onları kazanmaları gerekiyor..Yoksa işimiz çok zor
Daha dün gibi ,zaman ne çabuk geçti.Doğumda biri gelecek mi yanına.Eğer kv gelecekse BDV ye konu açarsın artık
Yapacağım inşaallahNevreste yeni tarif yok mu?? Seni bekliyorum. .
Şimdilik dersleri iyiKazanırlar ,ben kızlarında o ışığı gördüm
şu anlık normal . Oyle de olur insaallah tek istediğim sağlıkla normal.dogurmakSağol canım benimAllah kolaylık versin Doğum normal mi sezeryan mı olacak
Sagol deynebim dualarınızda eksik etmeyinİnşallah kolayca doğurursun canım.Allah yardımcın olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun canımşu anlık normal . Oyle de olur insaallah tek istediğim sağlıkla normal.dogurmak
Sagol deynebim dualarınızda eksik etmeyin
Hakkınızda hayırlısı olsun canımGüzel haberlerinizi bekliyorum
Tamam ben Pinko'dan haberlerini alırımAmin ins canim . Haber ederim . Ben haber edemezsemdepinkstrap haber eder :))
Bilmiyorumki bi sorayım uygun vakitte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?