• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
:KK70:
Katıl, katıl, katııııııllll :KK71::KK71::KK71:
Sus kız :rolleyes:,bilmiyor musun fena gaza geliyorum :skandal:,kaçayım görmemiş olayım bu mesajı:olamaz:
Geçen gün bir tarifi yapayım dedim karar verdim .Daha sonra facede bir tarif göz kırptı bana .Beni yap beni hiç kimse yapmadı ama o tarifi yapan çok oldu dedi.Ama sen de hamurişisin ,hamurişi yapan çok oldu dedim.Öteki de dedi ki ben iddialıyım asıl beni yap.İkisine de kızdım yapmıyorum.:KK53:

Sus kız :rolleyes:,bilmiyor musun fena gaza geliyorum :skandal:,kaçayım görmemiş olayım bu mesajı:olamaz:
Geçen gün bir tarifi yapayım dedim karar verdim .Daha sonra facede bir tarif göz kırptı bana .Beni yap beni hiç kimse yapmadı ama o tarifi yapan çok oldu dedi.Ama sen de hamurişisin ,hamurişi yapan çok oldu dedim.Öteki de dedi ki ben iddialıyım asıl beni yap.İkisine de kızdım yapmıyorum.:KK53:

Hamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... @shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.:rolleyes:

gör beni, gör bu mesajı, gör ısrarımıı :D
yap kız, hamur işi olsun, olmasın ne farkeder
dünya mutfagına uygunsa hiç affetme
xenforo-smilies-kk53.gif

Hissediyorummm
bu kategori senin için yaratılmışşş, tam ağzına layık
xenforo-smilies-kk7.gif

Hamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... shapee shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.:rolleyes:

terbiyesizmisin nesinnnn :KK67:
ingilizler sağlıksız besleniyorsa benim günah neee :KK45:
Senin için sıvı yağla tekrar baştan yaparımmm :KK70:
Kıymaaa banaaa nütfennnn :dua::confused:

Hamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... shapee shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.:rolleyes:
Tutmayın beni Allah Allah Allah ,yapmayın yazıktır ,günahtır acıyın bana.Kim markete gidecek ,rahatım bozulur ya:KK53:
gör beni, gör bu mesajı, gör ısrarımıı :KK70:
yap kız, hamur işi olsun, olmasın ne farkeder
dünya mutfagına uygunsa hiç affetme
xenforo-smilies-kk53.gif

Hissediyorummm
bu kategori senin için yaratılmışşş, tam ağzına layık
xenforo-smilies-kk7.gif
Daha yapan olmaz ipucu vereyim o hamurişini.Kru ile başlıyor vasan ile bitiyor.Hamurişinde ustayım ama caydım yapmam:KK53:

Tutmayın beni Allah Allah Allah ,yapmayın yazıktır ,günahtır acıyın bana.Kim markete gidecek ,rahatım bozulur ya:KK53:

Daha yapan olmaz ipucu vereyim o hamurişini.Kru ile başlıyor vasan ile bitiyor.Hamurişinde ustayım ama caydım yapmam:KK53:

Kalk hadi. Markete gidip gelince bilmem kaç yüz kalori yakarsin hem. :halay::rapci:

oofff işte oyumu verebileceğim bir tarifff :KK70:

Kaldır totonu
koş markete spor olur, ekşın olur, heyecan olurrrr, şampiyonluk olur anlarsın yaaa :KK8::-)

Back