- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Zorla kendine rakip arıyorKaşınma.Bak katılırım haa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus kız ,bilmiyor musun fena gaza geliyorum ,kaçayım görmemiş olayım bu mesajı
Katıl, katıl, katııııııllll
Geçen gün bir tarifi yapayım dedim karar verdim .Daha sonra facede bir tarif göz kırptı bana .Beni yap beni hiç kimse yapmadı ama o tarifi yapan çok oldu dedi.Ama sen de hamurişisin ,hamurişi yapan çok oldu dedim.Öteki de dedi ki ben iddialıyım asıl beni yap.İkisine de kızdım yapmıyorum.
Geçen gün bir tarifi yapayım dedim karar verdim .Daha sonra facede bir tarif göz kırptı bana .Beni yap beni hiç kimse yapmadı ama o tarifi yapan çok oldu dedi.Ama sen de hamurişisin ,hamurişi yapan çok oldu dedim.Öteki de dedi ki ben iddialıyım asıl beni yap.İkisine de kızdım yapmıyorum.
Hamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.
Margarine alerjim var.terbiyesizmisin nesinnnn
ingilizler sağlıksız besleniyorsa benim günah neee
Senin için sıvı yağla tekrar baştan yaparımmm
Kıymaaa banaaa nütfennnn
Margarine alerjim var.
Tutmayın beni Allah Allah Allah ,yapmayın yazıktır ,günahtır acıyın bana.Kim markete gidecek ,rahatım bozulur yaHamur işi olanı değil öbürünü yap. Yaparsın sen, beceriklisin, elin hizli... shapee margarinden dolayi kaybetti oyumu. Oy verecek birini arıyorum.
Daha yapan olmaz ipucu vereyim o hamurişini.Kru ile başlıyor vasan ile bitiyor.Hamurişinde ustayım ama caydım yapmamgör beni, gör bu mesajı, gör ısrarımıı
yap kız, hamur işi olsun, olmasın ne farkeder
dünya mutfagına uygunsa hiç affetme
Hissediyorummm
bu kategori senin için yaratılmışşş, tam ağzına layık
Evet ben de onu diyorum margarini unutuuuun ..margarini unuttttt, o aslında yoğğğ
Hamurişinde vardı margarin hem de bol bol
Tutmayın beni Allah Allah Allah ,yapmayın yazıktır ,günahtır acıyın bana.Kim markete gidecek ,rahatım bozulur ya
Daha yapan olmaz ipucu vereyim o hamurişini.Kru ile başlıyor vasan ile bitiyor.Hamurişinde ustayım ama caydım yapmam
Zaten onu yapma öbürünü yap dedim ya.Hamurişinde vardı margarin hem de bol bol
Tutmayın beni Allah Allah Allah ,yapmayın yazıktır ,günahtır acıyın bana.Kim markete gidecek ,rahatım bozulur ya
Daha yapan olmaz ipucu vereyim o hamurişini.Kru ile başlıyor vasan ile bitiyor.Hamurişinde ustayım ama caydım yapmam
Öbürünü de hiç yapmadım ,ya elime yüzüme bulaştırırsamZaten onu yapma öbürünü yap dedim ya.
Zaten onu yapma öbürünü yap dedim ya.
Bak şimdi bile 2 tarif birbiri ile kavga ediyor beni yap diyeoofff işte oyumu verebileceğim bir tarifff
Kaldır totonu
koş markete spor olur, ekşın olur, heyecan olurrrr, şampiyonluk olur anlarsın yaaa
Tadını anlamayiz zaten möhim olan sunum.Öbürünü de hiç yapmadım ,ya elime yüzüme bulaştırırsam