- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Tamam caktirmiyoruz hicbir sey olmamis gibiNayirrr dur
Ben kiskandiysam digerleri de azicik kiskanmali
Adil ol ve bir sey olmamamis gibi davranmaya devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam caktirmiyoruz hicbir sey olmamis gibiNayirrr dur
Ben kiskandiysam digerleri de azicik kiskanmali
Adil ol ve bir sey olmamamis gibi davranmaya devam et
Benim aklima gelen bir tarif var onu yapacgindan supheleniyorum bas harfi D...Söylemem hemen bulursunuz
Dıııııııııııttttttttttttttttttttt yanlış cevapÇok merak ettim senin söylediğin tarifiBenim aklima gelen bir tarif var onu yapacgindan supheleniyorum bas harfi D...
oylama başladığında açıklarım burdaDıııııııııııttttttttttttttttttttt yanlış cevapÇok merak ettim senin söylediğin tarifi
Tamam bekliyorumoylama başladığında açıklarım burda
Ben de tahmin edeyim mi?T veya A.BDıııııııııııttttttttttttttttttttt yanlış cevapÇok merak ettim senin söylediğin tarifi
A.B ne oluyor acabaBen de tahmin edeyim mi?T veya A.B
Deynepnaz henüz sınav piskolojisinden çıkamamış soru şıkları yazıyor nevoşumA.B ne oluyor acaba
Aramızda casus olabilir diye şifreli yazdım.Yapacağı yemeği bilemesem de baş harfini bilmişim.Sınav bitti de rahatladım ohh bee.Darısı diğer sınavın başına.Deynepnaz henüz sınav piskolojisinden çıkamamış soru şıkları yazıyor nevoşum
Aynen öyle yapmış olabilirAma aklıma tarif getirmesine sebep olduBenim hiç aklıma gelmemiştiDeynepnaz henüz sınav piskolojisinden çıkamamış soru şıkları yazıyor nevoşum
Amin inşaallah darısı başımıza inşaallahBizimde 2 yıl sonra Teog sınavı varAramızda casus olabilir diye şifreli yazdım.Yapacağı yemeği bilemesem de baş harfini bilmişim.Sınav bitti de rahatladım ohh bee.Darısı diğer sınavın başına.
Nasıl geçmiş deynebim ? Bizim mat pek iyi değil..Aramızda casus olabilir diye şifreli yazdım.Yapacağı yemeği bilemesem de baş harfini bilmişim.Sınav bitti de rahatladım ohh bee.Darısı diğer sınavın başına.
Nasıl geçmiş? Soruları indirdim ama bakmaya zamanım olmadı. Yorumlarda matematik zordu diyorlar. geçmiş olsun. aeben size de geçmiş olsun.Aramızda casus olabilir diye şifreli yazdım.Yapacağı yemeği bilemesem de baş harfini bilmişim.Sınav bitti de rahatladım ohh bee.Darısı diğer sınavın başına.
Bunu ben de merak ediyorum.. aeben nana üyelik iptali mi yaptı biliyor musunNana uyelik iptali mi yapti kizlar
İyiyim canım sen nasılsınMaşaallah kızımız kocaman olmuş,doğum yaklaşmışNevreste napiyon cnm.
Son mesajlarina baktim hani kiblenilecek bir sey yok olsa bile 1haftada bani acilirdi dimiBunu ben de merak ediyorum.. aeben nana üyelik iptali mi yaptı biliyor musun
Evet ben de baktım birşey yok ve dediğin gibi bayağı olduSon mesajlarina baktim hani kiblenilecek bir sey yok olsa bile 1haftada bani acilirdi dimi