- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
1.olan söyleniyor zaten.Oylama sayısından da kaçıncı olduğumuzu anlıyoruz.Benim için 1.olamadıktan sonra öğrenmesem de olur.Nevreste ... yarışma bitince tebrikler 1.2.yada 3. Oldunuz diye mesaj gelse olmaz mı? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.olan söyleniyor zaten.Oylama sayısından da kaçıncı olduğumuzu anlıyoruz.Benim için 1.olamadıktan sonra öğrenmesem de olur.Nevreste ... yarışma bitince tebrikler 1.2.yada 3. Oldunuz diye mesaj gelse olmaz mı? ?
11. veya 12. oldun,sabah görmüştüm baktım da ,yazmak istememiştim ,belki ilk sıralarda olmak istersin diye.Geçen yarışmada kaçıncı olduğumu göremedim..
Bende 19 da evlendim.20 de anne oldum. Ne acelem varsa hemen evlenip bebeğim olsun istedim. .19 yaşında evlenince
Şımartmayın beni
Önemli değil. . Tabi birinci olmak isterdim ama ilk yarışmam.. bu sefer inş..11. veya 12. oldun,sabah görmüştüm baktım da ,yazmak istememiştim ,belki ilk sıralarda olmak istersin diye.
Ben de beklemek isterdim de eşim beklemek istemediSevdik birbirimiziBende 19 da evlendim.20 de anne oldum. Ne acelem varsa hemen evlenip bebeğim olsun istedim. .
Ne demek istediniz efenimKendimi 38 yaşına gelip te yaşlı görmüyorum ama başka 38 yaşındaki birini görünce aslında yaşlanmışım ben diyorum.
Deynebim sınavlarda yavruşlarımıza başarılar dilerim . Rabbım haklarında hayırlısı ne ise onu nasip eylesinBen de beklemek isterdim de eşim beklemek istemediSevdik birbirimizi
Senin kızınada başarılar canımRabbim yardımcıları olsunDeynebim sınavlarda yavruşlarımıza başarılar dilerim . Rabbım haklarında hayırlısı ne ise onu nasip eylesin
Dualarda bizleride unutmayın
Konu kaldırılmıyorNevreste ... yarışma bitince tebrikler 1.2.yada 3. Oldunuz diye mesaj gelse olmaz mı? ?
Özledim kız seni.. ne zaman dır göremedim. .Yine super tarifler gelmis ♡
Yaaaa bambaska biri olmussun sen amaaaaaaaa =)Özledim kız seni.. ne zaman dır göremedim. .
Ya ilk rumuzu aceleyle almıştım. Sonra dedim değiştirim. Psikoloji çalışırken beynin bölümleri arasında hipotalamus.. eskiden beri telafuzunu çok severdim. Öle değiştirdim.Yaaaa bambaska biri olmussun sen amaaaaaaaa =)
Simdi girip baktim profiline
Nasilsin canim benim ♡
Ya ilk rumuzu aceleyle almıştım. Sonra dedim değiştirim. Psikoloji çalışırken beynin bölümleri arasında hipotalamus.. eskiden beri telafuzunu çok severdim. Öle değiştirdim.
Iyiyim bende.. daha ders çalışmaya başlayamadım. Kitapları alamadım. Gittik sistem yoktu vermediler. internet ten videoları da bulamadım. Sinir oldum ya.. senin dersler nasıl?? Gerçi senin maaşallahın var..
Seni de ne zamandır göremiyordum. Burda karşılaştık gördün mü tarifimi??
Tarifini koydugunda gordum begenmistim hatta ♡ ellerine saglikYa ilk rumuzu aceleyle almıştım. Sonra dedim değiştirim. Psikoloji çalışırken beynin bölümleri arasında hipotalamus.. eskiden beri telafuzunu çok severdim. Öle değiştirdim.
Iyiyim bende.. daha ders çalışmaya başlayamadım. Kitapları alamadım. Gittik sistem yoktu vermediler. internet ten videoları da bulamadım. Sinir oldum ya.. senin dersler nasıl?? Gerçi senin maaşallahın var..
Seni de ne zamandır göremiyordum. Burda karşılaştık gördün mü tarifimi??
Biz İskenderun tarafında oturuyoruz. Büro Osmaniye'de. . Bi kere gittik sistem yok dediler vermedilerr. Bi daha gidemedikYakismis canim benim =)
Hayirli olsun yeni nickin.
Ben kitaplarimi alir almaz saglik mevzuati dersimin unite 1-2-3-4 bitirdim. kaldirdim kitabi.
Calismam gereken 7 dersim kaldi.
Sonra beni tatil telasi sardi.
Hazirlik yap et derken guzel bir tatile gittik. 2 gun once dondum =)
Simdide tadavi islerim var hastane islerini bir iki haftaya halledip sonra tam gaz kaldigim yerden devam ederimmm.
Hala alamadin mi kitaplarinii
Tiroid bozukligu cikmisti onun tedavisina baslayacagim kuzum =)Biz İskenderun tarafında oturuyoruz. Büro Osmaniye'de. . Bi kere gittik sistem yok dediler vermedilerr. Bi daha gidemedik
Geçmiş olsun neyin var??
Tatil dinlendirmiştir inş..
Sen de hiç olmuyor mu o duygu?Ne demek istediniz efenim
Amin inşallah.Tabii ki unutmam.Deynebim sınavlarda yavruşlarımıza başarılar dilerim . Rabbım haklarında hayırlısı ne ise onu nasip eylesin
Dualarda bizleride unutmayın
Tariflere goz gezdirdim neler yapilmis merak ettimmmmm