• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Yaaaa bambaska biri olmussun sen amaaaaaaaa =)
Simdi girip baktim profiline
Nasilsin canim benim ♡
Ya ilk rumuzu aceleyle almıştım. Sonra dedim değiştirim. Psikoloji çalışırken beynin bölümleri arasında hipotalamus.. eskiden beri telafuzunu çok severdim. Öle değiştirdim.

Iyiyim bende.. daha ders çalışmaya başlayamadım. Kitapları alamadım. Gittik sistem yoktu vermediler. internet ten videoları da bulamadım. Sinir oldum ya.. senin dersler nasıl?? Gerçi senin maaşallahın var..

Seni de ne zamandır göremiyordum. Burda karşılaştık ;) gördün mü tarifimi??

Ya ilk rumuzu aceleyle almıştım. Sonra dedim değiştirim. Psikoloji çalışırken beynin bölümleri arasında hipotalamus.. eskiden beri telafuzunu çok severdim. Öle değiştirdim.

Iyiyim bende.. daha ders çalışmaya başlayamadım. Kitapları alamadım. Gittik sistem yoktu vermediler. internet ten videoları da bulamadım. Sinir oldum ya.. senin dersler nasıl?? Gerçi senin maaşallahın var..

Seni de ne zamandır göremiyordum. Burda karşılaştık :KK66: gördün mü tarifimi??

Yakismis canim benim =)
Hayirli olsun yeni nickin.

Ben kitaplarimi alir almaz saglik mevzuati dersimin unite 1-2-3-4 bitirdim. kaldirdim kitabi.
Calismam gereken 7 dersim kaldi.

Sonra beni tatil telasi sardi.
Hazirlik yap et derken guzel bir tatile gittik. 2 gun once dondum =)

Simdide tadavi islerim var hastane islerini bir iki haftaya halledip sonra tam gaz kaldigim yerden devam ederimmm.

Hala alamadin mi kitaplarinii

Seni de ne zamandır göremiyordum. Burda karşılaştık :KK66: gördün mü tarifimi??
Tarifini koydugunda gordum begenmistim hatta ♡ ellerine saglik
Hamaratim benimmmmm ♡♡

Yakismis canim benim =)
Hayirli olsun yeni nickin.

Ben kitaplarimi alir almaz saglik mevzuati dersimin unite 1-2-3-4 bitirdim. kaldirdim kitabi.
Calismam gereken 7 dersim kaldi.

Sonra beni tatil telasi sardi.
Hazirlik yap et derken guzel bir tatile gittik. 2 gun once dondum =)

Simdide tadavi islerim var hastane islerini bir iki haftaya halledip sonra tam gaz kaldigim yerden devam ederimmm.

Hala alamadin mi kitaplarinii
Biz İskenderun tarafında oturuyoruz. Büro Osmaniye'de. . Bi kere gittik sistem yok dediler vermedilerr. Bi daha gidemedik :KK43:

Geçmiş olsun neyin var??

Tatil dinlendirmiştir inş..

Biz İskenderun tarafında oturuyoruz. Büro Osmaniye'de. . Bi kere gittik sistem yok dediler vermedilerr. Bi daha gidemedik :KK43:

Geçmiş olsun neyin var??

Tatil dinlendirmiştir inş..
Tiroid bozukligu cikmisti onun tedavisina baslayacagim kuzum =)
Valla cok iyi geldi.

Birinin daha oyle olmustu.
Sisteme falan yansimamisti alamamisti kitabini hangi uye oldugunu unuttum.
Telefonla arayip sorsan ona gore gidip alirdin

Back