• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Bitirdim hepsini ... çok başarılı tarifler var .

Biraz hamur işi , mantı ağırlıklı olmuş ama olsun ... çok güzel ... velhasılı kelam , acıktım :KK51:

Herkese başarılar .

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. arada beni burada etiketle be gülüm , cidden unutuyorum bakmayı :KK54:
Kültürümüze en yakın tarifler galiba mantı ve hamur işi tarzı olan tarifler;)Bu sebeple genel olarak hep onlar seçildi :KK45:
Tamam canım inşaallah:KK15::KK36:

28 oldum galiba :olamaz: 89 luyum ama soranlarq hala 27 diyorum. . Alışamadım..
Bir zamanlar ben de 28 idim.Bu yaşlarda da zor 30 a yakın olduğu için fazla gelebiliyor kadına.Şimdide 38 yaşındaıym.40 daha fazla geliyor insanın gözüne.Allah ömür verirse 50 yaşını düşünemiyorum bile:olamaz:O zaman belki de babaanne de olurum :skandal:

Bir zamanlar ben de 28 idim.Bu yaşlarda da zor 30 a yakın olduğu için fazla gelebiliyor kadına.Şimdide 38 yaşındaıym.40 daha fazla geliyor insanın gözüne.Allah ömür verirse 50 yaşını düşünemiyorum bile:olamaz:O zaman belki de babaanne de olurum :skandal:
Çok da büyük degilmissin abla. :KK53:

Kendimi 38 yaşına gelip te yaşlı görmüyorum ama başka 38 yaşındaki birini görünce aslında yaşlanmışım ben diyorum.:skandal:
Yok yok degilsin. Senin yaşında arkadaşlarım var benim. :)) Üniversite ye hazırlanan çocuk diyince heralde dedim bir 45 var.

Kendimi 38 yaşına gelip te yaşlı görmüyorum ama başka 38 yaşındaki birini görünce aslında yaşlanmışım ben diyorum.:skandal:
Sende sempati duyduğum üyelerdensin :KK200: doğru insan kendini hep çocuk görüyor. Ama biri 28 im deyince..:olamaz:

Back