- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Benimde aklımda çok güzel bir tarif var ama ahh zaman ahhDur daha yeni başladık2 Hafta daha varKimse yapmazsa aklımda bir tarif var ben de katılacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aklımda çok güzel bir tarif var ama ahh zaman ahhDur daha yeni başladık2 Hafta daha varKimse yapmazsa aklımda bir tarif var ben de katılacağım
Ya yeterince kalabalık daha ilk haftadan nasıl az katılım olmuş anlamadım. .Dur daha yeni başladık2 Hafta daha varKimse yapmazsa aklımda bir tarif var ben de katılacağım
Hayırlısı olsun canımBenimde aklımda çok güzel bir tarif var ama ahh zaman ahh
Bencede az değil canımYa yeterince kalabalık daha ilk haftadan nasıl az katılım olmuş anlamadım. .
Gel canım benim her zaman bekliyorum
Kız ablam , nerede 20 kişi nerede 10 kişi hem senin beni burada ovmen lazımdı
Hiç pişman değilim, yine olsa yine yapardım
Nevroş nerdeee
Kültürümüze en yakın tarifler galiba mantı ve hamur işi tarzı olan tariflerBu sebeple genel olarak hep onlar seçildiBitirdim hepsini ... çok başarılı tarifler var .
Biraz hamur işi , mantı ağırlıklı olmuş ama olsun ... çok güzel ... velhasılı kelam , acıktım
Herkese başarılar .
Nevreste arada beni burada etiketle be gülüm , cidden unutuyorum bakmayı
Bu aralar yoğunum canım.Belki son günlere doğru.deynepnaz nerdesin? Neden katılmıyorsun?
Doğumgünün mü?? Bugün büyük oğlumun da doğum günü. .Bu aralar yoğunum canım.Belki son günlere doğru.
Dürtünce beni ben de bana sürpriz doğum günü partisi hazırladınız sandım
Teşekkür ederim ,sen kaç yaşındasın?Doğumgünün mü?? Bugün büyük oğlumun da doğum günü. .
İyiyki doğdun
28 oldum galiba 89 luyum ama soranlarq hala 27 diyorum. . Alışamadım..Teşekkür ederim ,sen kaç yaşındasın?
Bir zamanlar ben de 28 idim.Bu yaşlarda da zor 30 a yakın olduğu için fazla gelebiliyor kadına.Şimdide 38 yaşındaıym.40 daha fazla geliyor insanın gözüne.Allah ömür verirse 50 yaşını düşünemiyorum bileO zaman belki de babaanne de olurum28 oldum galiba 89 luyum ama soranlarq hala 27 diyorum. . Alışamadım..
Çok da büyük degilmissin abla.Bir zamanlar ben de 28 idim.Bu yaşlarda da zor 30 a yakın olduğu için fazla gelebiliyor kadına.Şimdide 38 yaşındaıym.40 daha fazla geliyor insanın gözüne.Allah ömür verirse 50 yaşını düşünemiyorum bileO zaman belki de babaanne de olurum
Kendimi 38 yaşına gelip te yaşlı görmüyorum ama başka 38 yaşındaki birini görünce aslında yaşlanmışım ben diyorum.Çok da büyük degilmissin abla.
Yok yok degilsin. Senin yaşında arkadaşlarım var benim. :)) Üniversite ye hazırlanan çocuk diyince heralde dedim bir 45 var.Kendimi 38 yaşına gelip te yaşlı görmüyorum ama başka 38 yaşındaki birini görünce aslında yaşlanmışım ben diyorum.
Sende sempati duyduğum üyelerdensin doğru insan kendini hep çocuk görüyor. Ama biri 28 im deyince..Kendimi 38 yaşına gelip te yaşlı görmüyorum ama başka 38 yaşındaki birini görünce aslında yaşlanmışım ben diyorum.
19 yaşında evleninceYok yok degilsin. Senin yaşında arkadaşlarım var benim. :)) Üniversite ye hazırlanan çocuk diyince heralde dedim bir 45 var.
Şımartmayın beniSende sempati duyduğum üyelerdensin doğru insan kendini hep çocuk görüyor. Ama biri 28 im deyince..