KK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorumSabah 6 da ne ediyon bacım? Bildirimin sabahın nurunda gelmiş
Görmeden inanmayız ,nerden belli güzel olduğuÇok adiyim biliyorum:)) çok güzel bir tart tarifim var, görünüşü güzel, kendi güzel ama kimseyle tarifi paylaşmıyorum :))) yarışmaya katılmak isterdim ama herkes tarifi öğrenir diye korkuyorum:))
Siyaset diyeti yapıyorumdeynepnaz yemek bolumunde misin:) diger mekani sevmedin degil mi:)
Uyumuyor ,film izliyordu
Kulağı çınlamışuyanmis ruyasinda mi gordu ne yapti anlamadim:)))
Aynı yeni gelin günlerimde ki gibiKK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorum
Görmeden inanmayız ,nerden belli güzel olduğu
Siyaset diyeti yapıyorum
Uyumuyor ,film izliyordu
Rüyasında sizin tarifi görmüş olabiliruyanmis ruyasinda mi gordu ne yapti anlamadim:)))
Keyif yapmak sadece yeni gelinlerin hakkı mı?Aynı yeni gelin günlerimde ki gibi
Sen bizi bırakıp niye film izliyorsunKK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorum
Siyaset diyeti yapıyorum
Uyumuyor ,film izliyordu
Hiç güzel değildi ,hiç beğenmedim tarifiniRüyasında sizin tarifi görmüş olabilir
KK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorum
Siyaset diyeti yapıyorum
Uyumuyor ,film izliyordu
KK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorum
Siyaset diyeti yapıyorum
Uyumuyor ,film izliyordu[/QUOTE. Bir tane daha var daha guzel ama yükleyemedim
Sen söyleyince ben de farkettimHiç güzel değildi ,hiç beğenmedim tarifini
keyif kısmı değil hatun, kocayı yolculayıp uyuma faslıKeyif yapmak sadece yeni gelinlerin hakkı mı?
Esas sen kaç yaşındasın kanki
Çıtır derken tam anlayamadımkeyif kısmı değil hatun, kocayı yolculayıp uyuma faslı
Bayanların yaşı sorulmazÇıtırım ben 86'lıyım
Buraya baktım kimse yoktuSen bizi bırakıp niye film izliyorsun
Siyaset diyeti yapıyorum
Uyumuyor ,film izliyordu
Siyaset diyeti yapıyorum
Uyumuyor ,film izliyordu[/QUOTE. Bir tane daha var daha guzel ama yükleyemedim
Çıtır derken tam anlayamadım2017'deyiz biliyosun değil mi
Senin internetin ile ilgili bir problem vardır..Buraya baktım kimse yoktu
Dün akşamdan beri site beni kabul etmedi.Her beğeni yapmaya,yorum yazmaya tekrar giriş yapmak zorunda kaldım.Kendimi iyice yüzsüz hissettim.İstemiyorlar seni daha ne giriyorsun dedim Neyse düzelmiş Allahtan.Bir de her beğeni yapmama ,bu mesajı beğendiğinizden emin misiniz diye sordu.Yani bu mesajın beğenilecek bir tarafı yok demek istiyordu herhal
3 değil 5 canım
Ben gösterdiğim ve hissettiğim yaşa bakarımBana yaştan yürüme nevoş aramızda var bir 3-5 yaş
Kalkmasın ya, ben çok seviyorum sen de çokça hak ediyorsun3 değil 5 canımBenim de yaş sıkıntım yok hissettiğim yaştayım
Söyleyelim bu smile kaldırsınlar
Ne işaretiSenin internetin ile ilgili bir problem vardır..Bu ara kk ağır mesajlarım zor gidiyor ve smilelerin sıraya dizilmesini bekliyorum
Ama seninki daha ileri boyuta geçmişBu bir işaret olabilir
Tüm sosyal ağlarda kusuyorsun burası eksik kalsınKalkmasın ya, ben çok seviyorum sen de çokça hak ediyorsunKendimi ifade edemiyorum başka türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?