En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Sabah 6 da ne ediyon bacım? Bildirimin sabahın nurunda gelmiş
KK'nın saati geri.Sabah eşimi işe gönderince 1 bardak çay eşliğinde KK keyfi yapıp öyle geri yatıyorum

Çok adiyim biliyorum:)) çok güzel bir tart tarifim var, görünüşü güzel, kendi güzel ama kimseyle tarifi paylaşmıyorum :))) yarışmaya katılmak isterdim ama herkes tarifi öğrenir diye korkuyorum:))
Görmeden inanmayız ,nerden belli güzel olduğu

deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. yemek bolumunde misin:) diger mekani sevmedin degil mi:)
Siyaset diyeti yapıyorum

Uyumuyor ,film izliyordu

Sen bizi bırakıp niye film izliyorsun

Sen bizi bırakıp niye film izliyorsun
Buraya baktım kimse yoktu
Dün akşamdan beri site beni kabul etmedi.Her beğeni yapmaya,yorum yazmaya tekrar giriş yapmak zorunda kaldım.Kendimi iyice yüzsüz hissettim.İstemiyorlar seni daha ne giriyorsun dedimNeyse düzelmiş Allahtan.Bir de her beğeni yapmama ,bu mesajı beğendiğinizden emin misiniz diye sordu.Yani bu mesajın beğenilecek bir tarafı yok demek istiyordu herhal

Eklentiler

• IMG_8683.JPG
    70,4 KB · Görüntüleme: 38
Senin internetin ile ilgili bir problem vardır..Bu ara kk ağır mesajlarım zor gidiyor ve smilelerin sıraya dizilmesini bekliyorum
Ama seninki daha ileri boyuta geçmişBu bir işaret olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…