Desene yarın da izleyicisinGündüzleri buralardayım sık sık okuyorum ama yazmaya hiç vaktim olmuyor..Eşim evde olunca istekleri hiç bitmiyor.Bugün evdeydi yarın yine evde Mutfaktan çıkamıyorum
Evet yarın daha çok işim varDesene yarın da izleyicisinNevoş eskiden çayın içine ekmek doğrar yerdik hatırlıyor musun?
Şimdi canım onu istediEvet yarın daha çok işim varBiz sütle ekmek veya şekerli yoğurt ile ekmeği daha çok yerdik Şimdi çocuklara versek yemezler
Hamilelik insana neler yaptırıyorŞimdi canım onu istediBen yiyorum bazen, kahvaltı da canım birşey istemeyince falan hemen çaya ekmek doğrarım, Ne güzeldi ya, herşeyden zevk alırdık.
Yani sen bizim evde olsan çeşit çeşit yemek yapsan bende çay ekmek istememHamilelik insana neler yaptırıyorAfiyet,şifa olsun
Tabi canım şimdi birşey beğendiremiyoruzGerçi benimkiler biraz orjinal çok çağımıza uymuyorlar
Ne güzel olurduYani sen bizim evde olsan çeşit çeşit yemek yapsan bende çay ekmek istememTarif araştırır cins cins yemekleri isterim
Alışırlar ya, öğrenir onlar da istemeyiNe güzel olurduben de yiyecek birilerini arıyorum
Ben de meraklıyım cins yemeklere benimkiler açık değillerGerçi yine denemeler yapıyorum..
İnşaallahAlışırlar ya, öğrenir onlar da istemeyi
Yo değişiyor ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyunca gece biraz geç uykum geliyor. Senin nasıl eskisi gibi mi?İnşaallah
Gece geeç mi yatıyorsun
Dikkatli ol sonra bebişte o düzene uyarYo değişiyor ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyunca gece biraz geç uykum geliyor. Senin nasıl eskisi gibi mi?
Bizim için fark etmez ki, ben uyusam eşim sabahlıyor olmadı gece o bakarDikkatli ol sonra bebişte o düzene uyar
Benim değişiyorEn erken 1 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum..Bu sıra 3'ü buluyor..Sabah pişman olup gece tekrar devam ediyorum
Siz birlikte bakarsınız problem olmaz.Bizim için fark etmez ki, ben uyusam eşim sabahlıyor olmadı gece o bakarHadi bizim kafamız dolu bebelerin ne derdi var uyumuyorlar
Bakalım neler gelecek başımızaSiz birlikte bakarsınız problem olmaz.Acıkınca babası seni uyandırır
Onlarda bize uyum sağlıyorlar
Hayırlısı olsun canımBakalım neler gelecek başımızaHakkımızda hayırlısı
Ben kaçıyorum bebiş, Hayırlı geceler
Allah zihin açıklığı versin. Ben seni o kadar büyük sanmadiydim. Sana abla diyebilir miyim?Belli değil canım.Oğlum okuldan izin aldı üniversite sınavı için ,ders çalışıyor evde.Biraz yoğunum haliyle .Zor biraz.
Ben de kendimi büyük sanmıyorum halaAllah zihin açıklığı versin. Ben seni o kadar büyük sanmadiydim. Sana abla diyebilir miyim?
Nevreste bu mesajı beğendi
Duygularımız karşılıklıshapee de bu mesajı begeneni çok beğendiii
Duygularımız karşılıklı
shapee de bu mesajı begeneni çok beğendiii
Duygularımız karşılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?