En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Şimdi canım onu istedi Ben yiyorum bazen, kahvaltı da canım birşey istemeyince falan hemen çaya ekmek doğrarım, Ne güzeldi ya, herşeyden zevk alırdık.
Hamilelik insana neler yaptırıyorAfiyet,şifa olsun
Tabi canım şimdi birşey beğendiremiyoruzGerçi benimkiler biraz orjinal çok çağımıza uymuyorlar

Yani sen bizim evde olsan çeşit çeşit yemek yapsan bende çay ekmek istemem Tarif araştırır cins cins yemekleri isterim
Ne güzel olurdu ben de yiyecek birilerini arıyorum
Ben de meraklıyım cins yemeklere benimkiler açık değillerGerçi yine denemeler yapıyorum..

Yo değişiyor ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyunca gece biraz geç uykum geliyor. Senin nasıl eskisi gibi mi?
Dikkatli ol sonra bebişte o düzene uyar
Benim değişiyor En erken 1 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum..Bu sıra 3'ü buluyor..Sabah pişman olup gece tekrar devam ediyorum

Dikkatli ol sonra bebişte o düzene uyar
Benim değişiyor En erken 1 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum..Bu sıra 3'ü buluyor..Sabah pişman olup gece tekrar devam ediyorum
Bizim için fark etmez ki, ben uyusam eşim sabahlıyor olmadı gece o bakar Hadi bizim kafamız dolu bebelerin ne derdi var uyumuyorlar

Bizim için fark etmez ki, ben uyusam eşim sabahlıyor olmadı gece o bakar Hadi bizim kafamız dolu bebelerin ne derdi var uyumuyorlar
Siz birlikte bakarsınız problem olmaz.Acıkınca babası seni uyandırır
Onlarda bize uyum sağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…