- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Gul-berg daha önce ye
Saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle :))))))))))))))))))))))))))))))
hu huhhuuuu
Sert severim diyosunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gul-berg daha önce ye
Saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle :))))))))))))))))))))))))))))))
Çocuğum annesini tanımasın mı? Bu seferlik bunu olmamış sayalım, kızına gidiyorsun keyfin yerindedir şimdi seninKafa fena dağıldı onun:))
Tez kellen vurula çıksamda gözüm burada
Yap banane uydur bir isim süsle püsle hallet:)) kremayatağında çıkınnmemiş hanım sponsorluğuda dedinmi bitti
Bak ya... pamuk ablamYaaaaaaaa nasılmışşş bebişşşş gel üzülme kıyamam
Seni çılgın çekirge:))))))))))))hu huhhuuuu
Sert severim diyosunnn
Kafa fena dağıldı onun:))
Tez kellen vurula çıksamda gözüm burada
Yap banane uydur bir isim süsle püsle hallet:)) kremayatağında çıkınnmemiş hanım sponsorluğuda dedinmi bitti
Seni çılgın çekirge:))))))))))))
Gul-berg daha önce ye
Çocuğum annesini tanımasın mı? Bu seferlik bunu olmamış sayalım, kızına gidiyorsun keyfin yerindedir şimdi senin
Bak ya... pamuk ablam
Evet :)) Hemen belli oluyor demi ameleleliğim :)) Daha önce yedin mi diye soracaktımYarım mı kaldı? :))
Yaa mesai bitti benim çıkıyorumm
öpüyore hepinizi
Mcck
Ne güzel ya, bol bol hasret giderin gezin tadını çıkarın İyi denk gelmiş daha uzun zaman geçireceksiniz.Görümcesi evleniyor onun için gidiyoruz,pazartesi döneceğiz bir kaç gün sonrada kızım gelecek..
Nikah burada olacak..
Sorma keyfim yerinde tabi
Kıyamam bilirsin
Evet :)) Hemen belli oluyor demi ameleleliğim :)) Daha önce yedin mi diye soracaktım
Ne güzel ya, bol bol hasret giderin gezin tadını çıkarın İyi denk gelmiş daha uzun zaman geçireceksiniz.
Bilmez miyim hayatta kıyamazsın bal-kaymak, şeker hatunsun
Korktuğun gibi olmadı değil mi? Tabi özleniyor da, İstanbul'da da olsa özleyecektinSüre az ama bunada şükür artık,gerçi fırsat buldumuda geliyor sürekli yanımıza..
Aynen kıyamam canısı
Hayırlı yolculuklar, iyi eğlencelerBana müsade kaçıyorum bir kaç gün yokum aranızda gelince görüşürüz hanımlar öpüldünüz
Evet oranınkinin farkı yazdan keser tuzlar kışa kadar onları yüksek bir yere asar kuruturlar . Ama acıktım yahu:)))Estağfurullah. :)
Yedim hem de cok. Ama benimkiler batılı kazlardan. Kars'ın ki daha bir güzelmiş.
O kadarini bilmiyordum. :) Ben de acikinca bu bölüme girdigimi farkettim. :))Evet oranınkinin farkı yazdan keser tuzlar kışa kadar onları yüksek bir yere asar kuruturlar . Ama acıktım yahu:)))
Belli değil canım.Oğlum okuldan izin aldı üniversite sınavı için ,ders çalışıyor evde.Biraz yoğunum haliyle .Zor biraz.
Dök dökKendisi birkaç gün olamayacak buralarda zaten haberi olmaz ,dur kahvemi de alayım HanimKelesimiGetir in dedikodusunu yapalım.Hanım abla gitmiş mi? size kirli çamaşırlarını dökeyim
Sağdan çıkmasın Şuan kendimi hiç güvende hissetmiyorumBelli değil canım.Oğlum okuldan izin aldı üniversite sınavı için ,ders çalışıyor evde.Biraz yoğunum haliyle .Zor biraz.
Dök dökKendisi birkaç gün olamayacak buralarda zaten haberi olmaz ,dur kahvemi de alayım HanimKelesimiGetir in dedikodusunu yapalım.