• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Kafa fena dağıldı onun:))

Tez kellen vurula :KK70::KK70: çıksamda gözüm burada :KK8:

Yap banane uydur bir isim süsle püsle hallet:)) kremayatağında çıkınnmemiş hanım sponsorluğuda dedinmi bitti :KK70::KK70:
Çocuğum annesini tanımasın mı?:eek: Bu seferlik bunu olmamış sayalım, kızına gidiyorsun keyfin yerindedir şimdi senin:KK74:

Görümcesi evleniyor onun için gidiyoruz,pazartesi döneceğiz bir kaç gün sonrada kızım gelecek..
Nikah burada olacak..
Sorma keyfim yerinde tabi :halay:

Kıyamam bilirsin :KK19:
Ne güzel ya, bol bol hasret giderin gezin tadını çıkarın:KK200: İyi denk gelmiş daha uzun zaman geçireceksiniz.
Bilmez miyim hayatta kıyamazsın bal-kaymak, şeker hatunsun :KK74::KK36:

Ne güzel ya, bol bol hasret giderin gezin tadını çıkarın:KK200: İyi denk gelmiş daha uzun zaman geçireceksiniz.
Bilmez miyim hayatta kıyamazsın bal-kaymak, şeker hatunsun :KK74::KK36:

Süre az ama bunada şükür artık,gerçi fırsat buldumuda geliyor sürekli yanımıza..
Aynen kıyamam canısı :KK74:

Evet oranınkinin farkı yazdan keser tuzlar kışa kadar onları yüksek bir yere asar kuruturlar . Ama acıktım yahu:)))
O kadarini bilmiyordum. :) Ben de acikinca bu bölüme girdigimi farkettim. :))

shapee shapee nasil bir menuyle teşrif edeceksiniz acaba merak ettik...?

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. sen katilmiyor musun?
Belli değil canım.Oğlum okuldan izin aldı üniversite sınavı için ,ders çalışıyor evde.Biraz yoğunum haliyle .Zor biraz.

Hanım abla gitmiş mi? :eek:size kirli çamaşırlarını dökeyim :rolleyes:
Dök dök:KK45:Kendisi birkaç gün olamayacak buralarda zaten haberi olmaz ,dur kahvemi de alayım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. in dedikodusunu yapalım.:sus::KK53:

Back