- 2 Aralık 2015
- 31.721
- 105.722
- 598
Çıkarsa çıksın ben seni korurumO kadar korktuğuna göre çok kötü şeyler yapmış olmalıSağdan çıkmasın Şuan kendimi hiç güvende hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkarsa çıksın ben seni korurumO kadar korktuğuna göre çok kötü şeyler yapmış olmalıSağdan çıkmasın Şuan kendimi hiç güvende hissetmiyorum
Ha şu smiley gibi intihar etmişim, ha ötmüşüm hiçbir farkı yokÇıkarsa çıksın ben seni korurumO kadar korktuğuna göre çok kötü şeyler yapmış olmalı
Hannaz sultan bu saatlerde tarifini gönderecektin hani hani
yok canım ben Malatya lıyım hani şu eşi bulunmayan
bizim Kars ımız varken japonya kim yaaa
İsterse 40 dakika olsun
bize her yer kars
Şimdi gitmiştirDökebilirsinHanım abla gitmiş mi? size kirli çamaşırlarını dökeyim
Ya Nevoş son sayfayı okumadan yapışırdım yazıyı, sonra devam ettim okumaya bir bakım buradaymışŞimdi gitmiştirDökebilirsin
O sırada ben de okuyordum çok güldümYaşlılar bu saatte oturmaz kesin uyumuştur dökülebilirsinYa Nevoş son sayfayı okumadan yapışırdım yazıyı, sonra devam ettim okumaya bir bakım buradaymış
Özellikle bakmasın döküldü mü dökülmedi mi diye?O sırada ben de okuyordum çok güldümYaşlılar bu saatte oturmaz kesin uyumuştur dökülebilirsin
Bilmediğimiz şeyler mi varÖzellikle bakmasın döküldü mü dökülmedi mi diye?
Senin bilmediğin ne olabilir Benim bildiğimi sen de biliyorsundur illa yaniBilmediğimiz şeyler mi var
Sen bana ne demek istiyorsunSenin bilmediğin ne olabilir Benim bildiğimi sen de biliyorsundur illa yani
Tanıdıklarımızın çoğu Ortak değil mi Nevoş E bana anlatılan sana da anlatılıyordurSen bana ne demek istiyorsun
Tamam şimdi olduTanıdıklarımızın çoğu Ortak değil mi Nevoş E bana anlatılan sana da anlatılıyordur
Var ya anlıyorsun özellikle yoruyorsun beniTamam şimdi oldu
Seninle uğraşmayı seviyorumVar ya anlıyorsun özellikle yoruyorsun beni
FarkındayımSeninle uğraşmayı seviyorum
Gündüz sohbetler akıyor gece olunca kimse yokYoksa ben geldim diye mi kimse gelmiyorFarkındayım
Sen gündüz nerdeydin? Bir gözün burda gerçi deGündüz sohbetler akıyor gece olunca kimse yokYoksa ben geldim diye mi kimse gelmiyor
Gündüzleri buralardayım sık sık okuyorum ama yazmaya hiç vaktim olmuyor..Eşim evde olunca istekleri hiç bitmiyor.Bugün evdeydi yarın yine evdeMutfaktan çıkamıyorumSen gündüz nerdeydin? Bir gözün burda gerçi de