- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle bütün arkadaşların ellerine sağlık,hepsi çok leziz gözüküyor.Tek dikkatimi çeken neden bütün tarifler sanki mantı yada hamur işi üzerine :))
yok canım ben Malatya lıyım hani şu eşi bulunmayan
bizim Kars ımız varken japonya kim yaaa
İsterse 40 dakika olsun
bize her yer kars
Bingölü unuttun dimi,hani yakın doğuydu
Görmedin mi 2 hayırla yol verdiler bana
Daifuku mochim veto edildi
tamam iştee deynepin hesaba göre kars bizim uzak
doğumuz
bingöl de yakın doğumuz hesap tamam
Bir de halka sorak..Görmedin mi 2 hayırla yol verdiler bana
Daifuku mochim veto edildi
Kars'ın kazı meşhur canım çekti şöyle köy fırınında kızarmış mis gibi bir KAZ.
Asla unutmadı Japonyayla aradaki saat farkı kafasını karıştırdı sadece:))Yoksa biliyoruz Bingöl de uzak doğunun az berisi :))Bingölü unuttun dimi,hani yakın doğuydu
Eski mesajları okuyordum son sayfaya gelmeden yazdım, topikten bile çıkmamışsın daha zamanlamam yanlış olmuşYemeye kıyamam onu yazık onaaa yaa
Edilecek tabisi o ne öyle bildiğin lokummuş
Hanım abla gitmiş mi? size kirli çamaşırlarını dökeyim
Asla unutmadı Japonyayla aradaki saat farkı kafasını karıştırdı sadece:))Yoksa biliyoruz Bingöl de uzak doğunun az berisi :))
Abla taaa kaçta gidiyorum yazmışsın, valla gittin sandım, ne bileyim burada olduğunuEcelinemi susadın çocuğum
Gul-berg daha önce yeKars'ın kazı meşhur canım çekti şöyle köy fırınında kızarmış mis gibi bir KAZ.
Saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle :))))))))))))))))))))))))))))))payzin seni parçalarımmmmm
Asla unutmadı Japonyayla aradaki saat farkı kafasını karıştırdı sadece:))Yoksa biliyoruz Bingöl de uzak doğunun az berisi :))
Eski mesajları okuyordum son sayfaya gelmeden yazdım, topikten bile çıkmamışsın daha zamanlamam yanlış olmuş
Dünya mutfagııında şimdi sana tavuk gögsümü yapalımm hain gadınnn
Nesini begenmedin mini minnoş tatlımııı
Eki Görüntüle 1961258
Abla taaa kaçta gidiyorum yazmışsın, valla gittin sandım, ne bileyim burada olduğunu